Avoimet työpaikat

Payroll Manager

Visma tehostaa asiakkaidensa liiketoimintaa tarjoamillaan toiminnanohjauksen ja asiakkuuksienhallinnan tietojärjestelmillä sekä laadukkailla taloushallinnon ulkoistamispalveluilla. Kansainvälinen ja kehittyvä organisaatiomme tukee asiakkaidemme menestystä joustavien ja luotettavien ratkaisujen avulla.

Suomen Visma on osa pohjoismaista Visma-konsernia, jossa työskentelee yli 5 000 eri osa-alueiden asiantuntijaa ja, joka palvelee noin 340 000 asiakasta. Suomessa toimivat neljä tytäryritystä työllistävät yli 750 ammattilaista 34 toimipisteessä eri puolilla maata, sekä palvelevat yli 50 000 asiakasta.

Visma Services Oy:ssä työskentelee noin 500 henkilöä yli 20 paikkakunnalla. Menestyksemme perustuu ennen kaikkea ammattitaitoiseen ja sitoutuneeseen henkilökuntaan.

Toimintamme kasvaessa haemme

Payroll manageria Tampereelle

Toimit palkkapalveluyksikön tulosvastuullisena esimiehenä vastaten osastosi palvelutuotannosta, sekä resurssien ja ajankäytön suunnittelusta ja seurannasta. Vastaat myös nimettyjen kansainvälisten ja kotimaisten asiakkaiden vaativista palkanlaskentatehtävistä asiakassopimustemme ja laatuvaatimustemme mukaisesti. Raportoit tehtävässäsi Visman Suomen palkkapalvelujen liiketoimintavastaavalle.

Edellytämme sinulta soveltuvaa kaupallista koulutusta ja vähintään viiden vuoden työkokemusta tulosvastuullisesta esimiestyöstä sekä haasteellisista palkkahallinnon tehtävistä. Odotamme sinulta näyttöjä menestyksekkäästä esimiestyöskentelystä, vahvaa osaamista TES-tulkinnoista sekä palkanlaskentaan liittyvien työsuhdeasioiden konsultoinnista. Olet tavoitteellinen ja innostava esimies, ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Palkkahallinnon ja HR:n tietojärjestelmien, etenkin Personec W:n ja Netvisorin osaaminen lasketaan eduksi. Käytät sujuvasti myös toimiston yleisimpiä IT-sovelluksia. Työkielet ovat suomi ja englanti, ruotsin kielen osaaminen on eduksi.

Haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän lisäksi tarjoamme dynaamisen ja kannustavan työympäristön kasvu- ja kehitysvaiheessa olevassa yrityksessämme, sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut. Tampereen palkkakeskuksemme toimitilat sijaitsevat viihtyisässä ympäristössä Onkiniemessä. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Työ alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa palkkapalvelujen liiketoimintavastaava Marita Tenkanen, puh. 050-548 0453.

Hae tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin 10.12. mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?f301e3e6

Liitä mukaan CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi.