Avoimet työpaikat

Palkanlaskija

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoten ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT ratkaisuja sekä IT projekti- ja konsultointipalveluita. Visma digitalisoi liiketoimintaprosesseja julkisen sektorin ja yksityisen sektorin asiakkaille. 340 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina ostaa yli 330 000 asiakasta. Visma-konsernissa on yli 5 600 työntekijää ja vuonna 2013 sen liikevaihto oli 6 500 miljoonaa Norjan kruunua. Suomessa Vismalla on yli 900 henkilöä ja yli 50 000 asiakasta. Visma Services Oy:ssä työskentelee yli 500 henkilöä yli 20 paikkakunnalla.

Lisätietoa yrityksestä: www.visma.com

Etsimme ammattitaitoista 

PALKANLASKIJAA, Helsingin palkkakeskukseen/Hämeenlinnan toimipisteeseen

hoitamaan asiakkaidemme palkkahallinnon tehtäviä

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä ja muutaman vuoden kokemusta palkanlaskennan työtehtävistä. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutustausta (merkonomi/tradenomi) ja olet persoonana hyvät vuorovaikutustaidot omaava ja paineensietokykyinen tiimipelaaja. Monipuolinen TES-tuntemus sekä erityisesti Netvisor- ja Personec W-osaaminen katsotaan eduksi. Omaathan myös mielenkiintoa ja opiskeluintoa tietojärjestelmien tehokkaaseen hyödyntämiseen, oman osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen sekä halua työskennellä osana ammattitaitoista ja osaavaa tiimiä?

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisten ja monipuolisten työtehtävien parissa sekä hyvät henkilöstöedut. Käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet ja tietolähteet. Laaja asiantuntijaverkostomme tukee Sinua työhösi liittyvissä erityiskysymyksissä.

Työhön liittyvä perehdytys toteutetaan osittain Hämeenlinnan yksikössämme, joten sinulla tulisi olla valmius käyttää kaksi päivää viikosta Hämeenlinnassa työskentelyyn. Vaihtoehtoisesti työskentelyn voi aloittaa Hämeenlinnan toimipisteessä, mutta vakituinen työpisteesi tulee olemaan myöhemmin Helsingissä.  

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö, Irene Lassila, gsm 040 707 8284.

Täytä hakemus alla olevasta linkistä viimeistään 18.3.2014.

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?1e46f287