Avoimet työpaikat

Application Specialist

Visma Solutions Oy on Suomen johtava pk-yrityksille pilvipalveluita tuottava ohjelmistotalo. Visma Solutionsin tuoteperheeseen kuuluvat työnohjausratkaisu Severa, taloushallinnon ja toiminnanohjauksen ratkaisu Netvisor, budjetointi ja raportointityökalu Navita sekä verkkolaskuoperaattorialusta Maventa.

Visma Solutions Oy on osa pohjoismaista Visma-konsernia, jossa työskentelee 7000 eri osa-alueiden asiantuntijaa ja joka palvelee yli 500 000 asiakasta. Suomessa toimivat tytäryritykset työllistävät 1000 ammattilaista ja palvelevat yli 60 000 asiakasyritystä.

Työtehtävät

Asiakaspalvelun ammattilaisena ratkaiset sujuvasti Netvisor-ohjelmiston asiakasongelmia puhelimessa ja sähköisissä kanavissa. Lisäksi työtehtäviisi kuuluu käyttöohjeiden tuottaminen ja ylläpito. Asiantuntijuuden kasvaessa myös asiakaskoulutukset voivat olla osa työnkuvaasi.

Ketä etsimme?

Etsimme asiakaspalvelua rakastavaa sovellusasiantuntijaa, jolle ongelmanratkaisu on intohimo. Kokemus sähköisestä taloushallinnosta on plussaa. Olet ehkä jo työskennellyt tilitoimistossa tai ollut mukana taloushallinnon järjestelmäprojekteissa.

Olet analyyttinen ja ratkaisukeskeinen, etkä menetä ystävällistä asiakaspalveluotettasi edes kiireen keskellä. Viestit sujuvasti niin kirjallisesti kuin suullisesti ja löydät oikean tyylin ja kanavan eri ihmisille, erilaisiin tilanteisiin.

Olet parhaimmillasi, kun saat opastaa asiakkaita teknisissä tai muissa alaasi koskevissa kysymyksissä. Sinua on helppo lähestyä ja olet todellinen tiimipelaaja. Olet oma-aloitteinen vastuunkantaja, joka haluaa kehittyä paremmaksi ja jakaa osaamistaan myös muille.

Sanoista positiivinen, avoin ja luotettava kollega tunnistat itsesi välittömästi. Sinun ei tarvitse vielä olla huippuosaaja, jos sinulla on palava halu kasvaa sellaiseksi. Opit nopeasti uudet asiat ja löydät helposti asioiden ytimen.

Uskallat laittaa itsesi peliin ja asettaa itsellesi rohkeasti kovia tavoitteita.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen työn yhdessä Suomen parhaista työpaikoista ja mahdollisuuden kehittyä huippuosaajaksi loistavassa porukassa. Meillä pääset kehittämään itseäsi innostavassa työympäristössä.

Lisätietoja tehtävästä

20.6. - 15.7. & 15.8. - 2.9.
Support Manager
Nanna Kokkola

Täytä hakemus

Tietosuojaseloste

Takaisin