Visma työpaikkana

Tervetuloa kehittymään ja menestymään kanssamme!

Nykyinen Visma on useiden vuosien yhdistymisten ja yrityskauppojen sekä orgaanisen kasvun tulos. Voimme nyt tarjota täydellisen valikoiman tuotteita ja palveluita, jotka auttavat asiakkaitamme tehostamaan työprosessejaan. Suomessa tarjoamme liiketoiminnan toiminnanohjauksen ja asiakkuuksienhallinnan tietojärjestelmiä sekä taloushallinnon ulkoistamispalveluita.

Visman filosofiaan kuuluu pohjoismaisen liiketoiminnan kilpailukyvyn parantaminen. Selvitäksemme haasteesta keskitymme jatkuvasti kaikkien työntekijöidemme työmenetelmien tehostamiseen päivittäisessä työssä. Siihen vaaditaan korkeaa osaamistasoa ja paljon kokemusta.

Visma on hyvin monipuolinen työpaikka, jossa työskentelee erilaisia ihmisiä. Heitä kaikkia yhdistää se, että he pitävät haasteista, ottavat vastuuta ja ovat itseohjautuvia. Pyrimme jatkuvasti avoimuuteen ja rohkaisemme työntekijöitä myös jakamaan tietotaitoaan keskenään. Tunnemme, että kuulumme parhaaseen joukkueeseen. Tämän päivän menestyksemme on yhteistyömme tulos.

Työsuhteen eri vaiheissa tarjoamme työntekijöillemme ammatillisia kehittymismahdollisuuksia sekä asiantuntemuksen että yleisosaamisen ylläpitämiseksi, kasvattamiseksi ja syventämiseksi. Osalla tuote- ja osaamisalueistamme sertifiointiohjelmat ovat keino myös varmentaa riittävät valmiudet tehtävässä menestymiseen. Joillakin asiantuntija-alueilla kehitysohjelmat ovat konsernin laajuisia.

Osa henkilöstömme arkipäivää on tavoitteellinen työssäoppiminen, jossa kollegat huippuammattilaisina tukevat ja valmentavat toisiaan. Se on mielekäs ja samalla yhteistyötä edistävä, jokaisen valmiuksia kehittävä yhteinen tehtävämme.

Visma-konsernin johdon valmennusohjelmassa, Visma Management Academyssä,  on vuosittain mukana muutamia henkilöitä myös Suomesta. Paikallisesti valmennamme esimiehiä omassa valmennusohjelmassamme. Uskomme, että tätä kautta rakennettu esimiesosaaminen Vismassa on huippuluokkaa!

Uralla ja ammatissa kehittyminen on jo tärkeä osa vuosittaista suunnitteluamme. Kehittymiskykyä ja –halua edellytämme koko henkilöstöltämme, mutta kaiken aikaa kasvava joukko on myös saanut mahdollisuuden siirtyä uusiin tehtäviin, joko yrityksen tai konsernin sisällä.

Tervetuloa kehittymään ja menestymään kanssamme!

Tutustu tarkemmin Vismaan

Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.