Opiskelijat ja vastavalmistuneet

Työharjoittelupaikka opiskelijalle

Käynnistä urasi työharjoittelulla Vismassa

Pohjoismaiden johtavana yritysohjelmien ja IT-konsultoinnin tarjoajana Visma on täydellinen paikka aloittaa urasi. Tarjoamme lahjakkaille, uteliaille ja yrittäjähenkisille opiskelijoille ja vastavalmistuneille ainutlaatuisen mahdollisuuden oman ammatillisen kehityksen aloittamiseen.

 

Harjoitteluohjelmamme

Management Trainee Visma

Johdon harjoittelija - Management Trainee

Vastavalmistuneille suunnattu 12 kuukauden harjoittelu, jossa vastaat oikeiden projektien johtamisesta heti ensimmäisestä päivästä lähtien.

Kesäharjoittelupaikka opiskelijalle

Kesäharjoittelu - Summer Internship

Opiskelijoille suunnattu kuuden viikon kesäharjoittelu, jonka aikana pääset työskentelemään oikean projektin parissa yhdellä Visman lukuisista toimialoista.

 

Johdon harjoittelija - Management Trainee

Johdon harjoittelijana Vismassa vastaat heti ensimmäisestä päivästä lähtien oikeiden projektien johtamisesta usealla yrityksen strategisella toimialalla. Jokainen projekti räätälöidään henkilökohtaiset ja akateemiset taitosi huomioiden, mutta sinun odotetaan pystyvän työskentelemään myös mukavuusalueesi ulkopuolella.

12 kuukautta kestävän harjoitteluohjelman aikana kartutat kokemusta projektinhallinnasta viiden eri projektin parissa ja saat ensikäden kokemusta strategisesta päätöksenteosta. Harjoittelun aikana pääset myös rakentamaan laajaa verkostoa kollegojesi kanssa. Yhdessä mentorisi ja ohjelmakoordinaattorin kanssa pääset kehittämään itseäsi sekä henkilökohtaisesti että ammatillisesti ja suunnittelemaan tulevaisuuden uraasi.

Harjoitteluun valitaan hakijoita kaikista Pohjoismaista.

Työskentelet pääasiassa Visman toimipisteessä Helsingissä, mutta kaikki ohjelmaan osallistuvat harjoittelijat toteuttavat ensimmäisen projektinsa Visman pääkonttorilla Norjassa. Visma toimii kansainvälisesti, joten sinulla on mahdollisuus työskennellä myös ulkomailla useamman projektin aikana. Harjoittelusta maksetaan palkkaa.

Aikaisemmat johdon harjoittelijat toimivat Vismassa nykyään useissa tärkeissä tehtävissä: toimitusjohtajana, projektipäällikköinä, myyntipäällikköinä ja talousjohtajana.

Millaisia harjoittelijoita haemme?

 • Olet vastavalmistunut, ja sinulla on korkeintaan kaksi vuotta työkokemusta ja tutkinto IT-alalta, taloustieteestä, johtamisesta tai liiketaloudesta.
 • Olet menestynyt opinnoissasi.
 • Puhut suomen ja/tai jonkin toisen pohjoismaisen kielen lisäksi sujuvasti myös englantia.
 • Olet utelias ja oma-aloitteinen.
 • Otat haasteet innolla vastaan.
 • Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot.
 

Kesäharjoittelija - Summer Internship

Harjoittelu on projektipohjainen, ja teet ensimmäisestä päivästä lähtien tiivistä yhteistyötä johtoryhmän kanssa sekä olet vastuussa oikean projektin suunnittelusta ja toteutuksesta yhdellä Visman lukuisista toimialoista. Kuuden viikon harjoittelun aikana pääset soveltamaan teoriatietojasi käytäntöön ja osallistumaan olennaisille kursseille ja sosiaaliseen toimintaan. Pääset myös rakentamaan laajaa verkostoa kollegojesi kanssa.

Harjoittelusta maksetaan palkkaa.

Kesäharjoittelu Vismassa tarjoaa sinulle kilpailukykyisiä etuja tulevaisuudessa.

Avaamme kesän 2019 harjoittelupaikkojen haut alkuvuodesta 2019.

Millaisia harjoittelijoita haemme?

 • Olet IT-alan, taloustieteen, johtamisen tai liiketalouden pääaineopiskelija.
 • Olet menestynyt opinnoissasi.
 • Puhut suomen ja/tai jonkin toisen pohjoismaisen kielen lisäksi sujuvasti myös englantia.
 • Olet utelias ja oma-aloitteinen.
 • Otat haasteet innolla vastaan.
 • Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot.
 

Kysyttävää?

Jos sinulla on jotakin kysyttävää valintaprosessista tai harjoitteluohjelmista, voit ottaa yhteyttä HR Specialist Emma Nygårdiin: emma.nygard@visma.com

Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.