Ura Vismalla

Aitoja ihmisiä.
Merkittäviä tuloksia!

Ihmiset

Visma on hyvin monipuolinen työpaikka, jossa työskentelee erilaisia ihmisiä. Pidämme haasteista ja otamme vastuuta. Pyrimme avoimuuteen ja jaamme tietotaitoamme. Tämän päivän menestyksemme on yhteistyömme tulos.

Kulttuuri

Nykyinen Visma on yhdistymisten ja yrityskauppojen sekä orgaanisen kasvun tulos. Tarjoamme työntekijöillemme ammatillisia kehittymismahdollisuuksia sekä asiantuntemuksen että yleisosaamisen syventämiseksi.

Tavoitteet

Visman filosofiaan kuuluu pohjoismaisen liiketoiminnan kilpailukyvyn parantaminen. Voimme nyt tarjota täydellisen valikoiman tuotteita ja palveluita, jotka auttavat asiakkaitamme tehostamaan työprosessejaan.

Avoimet työpaikat

Ladataan tietoja, hetki ...
 
Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.