Turvallisuusratkaisut

Valvo kiinteistön turvallisuutta reaaliaikaisesti ja modernisti

Kameravalvonta

Kameravalvonnan avulla turvallisuus paranee niin ennaltaehkäisevästi kuin tuoden helppoutta tapahtumien selvitykseen. Myös erilaisiin tuotannonohjauksiin ja tehostamiseen kameravalvonta tuo huomattavia hyötyjä. Ratkaisuilla voidaan päivittää analogiset kameraratkaisut tähän päivään käyttäen hyväksi olemassaolevaa koaksiaalikaapelia. Tallennus onnistuu sekä paikallisiin tallentimiin, että Megaflex-pilvitallentimille. Pilvitallennus hyödyntää vahvaa salausta kohteen ja konesalin välillä ja soveltuu erityisesti silloin, jos on useita valvottavia kohteita, joissa on kussakin vain vähän kameroita. Tällöin jokaiseen yksittäiseen pisteeseen ei tarvita kameratallentimia, vaan kamerat ja internet yhteys riittävät. 
Edustamme kaikkia Suomessa yleisesti saatavilla olevia kameramerkkejä sekä tallentimia.
 

Talotekniikka

Hallitse nykyaikaisesti kiinteistöjen olosuhteita, kuten esimerkiksi lämmitystä, ilmastointia, palontorjuntaa ja valojärjestelmiä.

Pysäköinti

Paranna parkkipaikkojen käyttöastetta.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä!

Suostun siihen, että henkilötietojani käsitellään tunnistamalla kiinnostuksen kohteeni tässä kuvatulla tavalla ja olen tietoinen siitä, että voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa.
Suostun siihen, että Visma voi lähettää minulle sähköpostia aiheista joihin olen osoittanut kiinnostusta ja olen tietoinen siitä, että voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa.
Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi

 

Juha Juntunen
Myyntipäällikkö
juha.juntunen@visma.com
040 6464 423

Kari Kuittinen
Customer Success Director
kari.kuittinen@visma.com
050 2939

Juha Laakkonen
Asiakkuusjohtaja
juha.laakkonen@visma.com
040 024 4324
Juha Väisänen
Myyntijohtaja
juha.vaisanen@visma.com
050 406 8620
Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.