Hallinnoi tilavarauksia joustavasti

Karttapohjaisen järjestelmän avulla hallitset eri tilojen varauksia kätevästi selaimen avulla.
Varaa neuvottelutiloja, työpisteitä, hiljaisia huoneita helposti selaimen kautta selkeää karttapohjaa käyttäen. Voit hoitaa myös eri laitteiden ja välineiden varaukset järjestelmän avulla. Ohjelmisto on yhteensopiva Office 365:n ja Googlen kalenterin kanssa. Ohjelmiston avulla lähetät myös kalenterikutsut vierailijoille ja tilaat kahvitarjoilut neuvotteluhuoneeseen. 

 
Järjestelmään voidaan lisätä langattomia IOT-sensoreita mittaamaan ilmanlaadun eri olosuhteita ja tilojen tai työpisteiden käyttöasteita. Yhteiskäyttöisiä työpisteitä voidaan varata etukäteen, jolloin varmistat työskentelyn kollegojesi läheisyydessä. 

 

 Lue lisää tilanhallinnasta

Antamalla tietosi saat esitteen sähköpostiisi

Olen tietoinen siitä, että Visma käsittelee henkilötietojani siltä osin kuin mitä pyyntööni vastaaminen edellyttää. Lue lisää siitä, miten Visma käsittelee henkilötietojasi täältä

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä!

Suostun siihen, että henkilötietojani käsitellään tunnistamalla kiinnostuksen kohteeni tässä kuvatulla tavalla ja olen tietoinen siitä, että voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa.
Suostun siihen, että Visma voi lähettää minulle sähköpostia aiheista joihin olen osoittanut kiinnostusta ja olen tietoinen siitä, että voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa.
Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi

 

Juha Juntunen
Myyntipäällikkö
juha.juntunen@visma.com
040 6464 423

Kari Kuittinen
Customer Success Director
kari.kuittinen@visma.com
050 2939

Juha Laakkonen
Asiakkuusjohtaja
juha.laakkonen@visma.com
040 024 4324
Juha Väisänen
Myyntijohtaja
juha.vaisanen@visma.com
050 406 8620
Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.