Bokföringsbyrå Raseborg

Bokföringstjänster på svenska - Visma Services är en flexibel helhetsleverantör 

Vi tillhandahåller tjänster inom ekonomi, lön och rådgivning för stora och små företag/organisationer. Vi sköter hela ekonomifunktionen och hanterar därigenom bokföring, fakturering, reskontrabevakning, leverantörsbetalningar, löner, periodbokslut, årsbokslut, deklarationer, momsredovisning m.m. tillsammans med våra kunder. Då du väljer Visma är din bokföring alltid lika nära dig som den närmaste internet-anslutningen.

Mycket mer än bara bokföring 

Kunder som önskar en professionell och kostnadseffektiv förvaltning får mest nytta av oss. Vi är ett fördelaktig val för kunder som har speciella krav på sin interna kostnadsredovisning, med bl.a. många olika typer av kostnadsställen och avdelningar, samt för kunder med en geografiskt utspridd verksamhet.

 

Tilitoimisto Raasepori (Tammisaari ja Karjaa)

Genom att skicka formuläret godkänner du att Visma kan kontakta dig via e-post eller telefon.

Kontakta oss. Lämna ett meddelande här.

Du kan få hela ekonomiförvaltningen från oss

Vår virtuella ekonomifunktion ger möjlighet för våra kunder att själva ta del av sitt eget data - oberoende av plats och rum. Kunder som önskar professionella och kostnadseffektiva ekonomitjänster får mest nytta av oss. Vi är ett utmärkt val för kunder som har speciella krav på sin interna kostnads-redovisning (kostnadsställen och avdelningar), samt för kunder med en geografiskt utspridd verksamhet. Vår virtuella tjänst ger dig möjlighet att ta del av ditt eget data - oberoende av plats och rum.

Kassaintegration

Vi läser dagligen in elektroniskt all försäljning från olika kassasystem. På detta sätt säker-ställer vi att våra kunder har full kontroll både över sina kortfordringar och på sina kontanter!

Vanliga frågeställningar från företagare:

• Hur tjänar jag så mycket som möjligt?                        
• Lyft lön ca 30.000 € / år?
• Hur kan jag planera min lön, dividend och pensionspremier innan årsskiftet?
• Optimera både företagets och Din personliga skatt!

Vanliga frågeställningar oavsett om man är företagare eller ej:         
• Hur kan jag planera min enhets resultat innan årsskiftet?               
• Hur vet jag vart likviditeten är på väg?
• Hur vet jag vad årets resultat kommer att bli?         
• En förutsättning är att bokföringen är i realtid!

Årets resultat får inte komma som en överraskning!

Våra kunder

Bokföringsbyrå Raseborg Visma Services

Våra kunder är allt från mindre företag till internationella dotterbolag, även stiftelser, föreningar och kedjor. Dessutom tar vi hand om finlandsvenska organisationer som önskar all sin förvaltning på svenska. Vi erbjuder all rapportering både på svenska och på finska.

Visma Raseborg har både lokala kunder och kunder längre ifrån. Vi har många kunder som befinner sig t.ex. på Åland, i huvudstadsregionen, i Björneborg och i Uleåborg. Det spelar ingen roll var våra kunder befinner sig - det enda som krävs är en internetanslutning.

Kundreferens: Sportia Hangö

 

Visma Services bokföringsbyrå kundreferens: Sportia Hangö


I Finland finns det över 50 Sportia-butiker och köpman Jyrki Kortelainen driver en av dem. Sportia i Hangö använder sig av kassasystemet Winpos som tar hand om både kassahändelser och lageruppföljning. 

Med hjälp av Visma kan köpmannen följa med företagets omsättning samt försäljning och följa hur resultatet utvecklas i förhållande till budgeten. Tack vare Vismas funktioner blir det mera tid över för det egentliga försäljningsarbetet.

Läs mera

 En flexibel helhetsleverantör:

Kontaktuppgifter

Tel: +358 10 756 4300

Dennis Barman, Region Manager

Tel: +358 10 756 4301 
Fax: +358 756 4320 

Ekenäs bokföringsbyrå

Raseborgsvägen 9 hus 4
PB 99
10600 EKENÄS

Tel: +358 10 756 4300
Fax: +358 10 756 4320