Tiiman monipuolisista toiminnallisuuksista saadaan helposti koostettua toimialan ja työn erityistarpeisiin soveltuva kokonaisuus!

Tiima liikkuu työntekijän mukana niin toimistolla, etätöissä kuin työmatkoillakin. Omien liukumien seuranta on helppoa, ja työtä voidaan kohdistaa esimerkiksi projekteille tai asiakkaille. Myös lomien ja poissaolojen ilmoittaminen ja anominen onnistuu mobiilisti.

Tiiman monipuolisilla toiminnallisuuksilla voidaan konfiguroida erilaisia toiminta-, työaika- ja palkkatulkintamalleja organisaation eri henkilöstöryhmille. Tiiman palkkatulkinta tulkitsee sujuvasti mitkä tahansa lait ja sopimukset!

Tiima-liikkuva-ja-monipuolinen.jpg

Esimerkkejä toimialoista, joille Tiima soveltuu erityisen hyvin

Asiantuntijaorganisaatiot

Tiima soveltuu erityisen hyvin erilaisille asiantuntijaorganisaatioille, joissa työajat ovat liukuvia, työ projektiluontoista ja/tai liikkuvaa. Työajan merkitseminen sekä kohdistaminen esimerkiksi projekteille tai asiakkaille onnistuu helposti Tiima Numeron -mobiilisovelluksella missä ja milloin vain. Työajan tulkinta palkkoihin onnistuu työaikalain sekä eri työehto- ja paikallisten sopimusten mukaisesti.

Energia-ala

Tiima ratkaisee energia-alan työajanhallinnan kaikki haasteet samassa paketissa: työvuorosuunnittelu, liikkuvan työn seuranta ja työn kohdistus eri työkohteille, varallaolot ja päivystykset sekä tuntityöntekijöiden käsittely. Tiimalta sujuu helposti myös alan eri työehtosopimusten mukainen palkkatulkinta.

Kunnat

Tiiman avulla kuntien eri henkilöstöryhmien työajanhallinta saadaan vaivattomasti haltuun. Tiima mahdollistaa eri toimintamallit sekä, työaika- ja TES-tulkinnan mallit eri henkilöstöryhmille. Esimerkiksi tekninen toimi voi kirjata työajan mobiilisti suoraan eri kohteille. Tiimalta hoituvat sujuvasti KVTES:in Yleistyöajan ja Toimistotyöajan mukainen palkkatulkinta sekä rajapinnat yleisimpiin kunta-alan järjestelmiin.

Valmistava teollisuus

Tiimaan saadaan konfiguroitua sopivat toiminnallisuudet niin toimihenkilöiden kuin työntekijöiden tarpeisiin. Toimihenkilöillä ja työntekijöillä voi olla eri työaikamallit ja palkkatulkinnan säännöt. Tiima voidaan integroida leimalaitteisin, jolloin työajan kirjaaminen onnistuu niin laitteiden kuin mobiilisovelluksen kautta. Työntekijöiden työvuorot saadaan suunniteltua ja työvuorolistat tulostettua näppärästi.

Liitot ja järjestöt

Tiima soveltuu mainiosti liitoille ja järjestöille, joilla yleisten asiantuntijatyöhön liittyvien tarpeiden lisäksi korostuvat tietyt erityistarpeet.

Liitoille olennaista on usein paikallinen sopiminen. Tiiman palkkatulkinta tulkitsee sujuvasti mitkä tahansa sopimukset. Myös järjestöille usein olennaiset ulkopuoliseen rahoitukseen liittyvät raportointitarpeet Tiima taklaa helposti.

Lue lisää työajan hallinnasta blogistamme

Työajanseuranta asiantuntijaorganisaatiossa – näin seuraat työaikaa 2020-luvulla

Työajanseuranta on määritelty Suomen laissa. Kuten tiedämme, totuus on kuitenkin yllättävän monessa asiantuntijaorganisaatiossa jotain aivan muuta. Yleisesti kuultu lause onkin: “Emme seuraa työaikaa, sillä luotamme työntekijöihimme. He tekevät työt silloin kun se heille parhaiten sopii – paikasta riippumatta.”

saima hr raportointi

Näin pistät HR-raportoinnin kuntoon

HR-raportteja ei koskaan kannata rakentaa mutupohjalta. Tässä blogissa kerromme, miten rakennat HR-raportit järkevistä lähtökohdista, ja millaisilla työkaluilla ne kannattaa toteuttaa.

Kysy lisää asiantuntijoilta

Mikko Joki-Korpela
Account Director

 

Jesse Vainio
 Sales Manager