Opi mittaamaan työntekijäkokemusta

Webinaarisarjamme kolmannessa osassa keskitymme työntekijäkokemuksen mittaamiseen: mitä oikeasti kannattaa mitata, ja millaisilla työkaluilla se onnistuu? 

Webinaarissa vastaamme mm. seuraaviin kysymyksiin

  • Miksi työntekijäkokemuksen mittaaminen on tärkeää?
  • Kuinka voidaan seurata ja mitata työhakijakokemusta?
  • Mistä tunnistetaan onnistunut onboarding?
  • Miten mitataan työntekijän tyytyväisyyttä työsuhteen aikana?
  • Miten työntekijäkokemus selvitetään exit-vaiheessa?

Kenelle?

Webinaari on suunnattu HR-ammattilaisille ja muille aiheesta kiinnostuneille, jotka haluavat kehittää ymmärrystään ja taitojaan HR-analytiikan parissa.

Webinaarissa mukana

anne-rajala

Anne Rajala

Anne työskentelee Visma Enterprisen ja Publicin People and Culture -tiimissä People and Culture Partner-roolissa. HR-työssä motivoi laaja kokonaisuus ja sen mukana tulevat vaihtelevat työtehtävät ja vastuut. Vapaa-aika kuluu ulkona omassa pihassa, lenkkipolulla ja lasten harrastusten parissa.

Essi500x500BW.jpg

Essi Korhonen

Essi työskentelee Sales Managerina Visma Enterprisella HRM-tuotteiden parissa tavoitteenaan löytää asiakkaalle se parhain ratkaisu asiakasta kuunnellen. Myyntitaustaa löytyy 8 vuoden verran ja siihen on mahtunut monta hienoa asiakaskokemusta. Positiivisella asenteella kohti haasteita - Essin hymy ei hyydy kinkkisessäkään tilanteessa!

saku valkama talentadore

Saku Valkama, TalentAdore

Saku on yksi TalentAdore Oy:n perustajista ja yrityksen toimitusjohtaja. Hän on työssään muuttanut rekrytointia inhimillisempään suuntaan ja saanut aikaan merkittävää kasvua. Saku on myös kouluttanut tuhansia ihmisiä viimeisten yli 10 vuoden aikana ympäri maailmaa ja toiminut vakituisena EMBA opettajana Turun Yliopistossa.