Hyödynnä HR-dataa

Yritysten järjestelmiin kertyy paljon henkilöstöön liittyvää dataa. Se jää kuitenkin turhan usein hyödyntämättä tai hyvin vähäiselle käytölle. HR:ssä on totuttu katsomaan peräpeiliin ja raportoimaan mennyttä, vaikka mahdollisuudet olisivat valtavat.

Haluamme muuttaa tilanteen ja auttaa sinutkin alkuun HR-analytiikan hyödyntämisessä ja raportoinnin kehittämisessä. 

Webinaarin jälkeen toivomme, että hahmotat HR-datan ja sen mahdollisuudet kokonaisuutena. Vastaamme mm. näihin kysymyksiin.

  • Mistä kaikkialta HR-dataa on mahdollista kerätä?
  • Mihin sitä voi ja kannattaa hyödyntää?
  • Mistä kannattaa lähteä liikkeelle?

Lataa webinaaritallenne

Kenelle?

Webinaari on suunnattu HR-ammattilaisille ja muille aiheesta kiinnostuneille, jotka haluavat kehittää ymmärrystään ja taitojaan HR-analytiikan parissa sekä hyödyntää niitä myös käytännössä.

Webinaarissa mukana

annukka niemi

Annukka Niemi

Annukka työskentelee Visma Enterprisen ja Publicin People and Culture Partnerina, ja hyödyntää HR-dataa työssään päivittäin.

marja eloranta

Marja Eloranta

Marjalla on yli 10-vuoden kokemus HR-ja työajanhallintajärjestelmien käyttöönotoista. Hän työskentelee Visma Enterprisella Tiima-työajanseurantajärjestelmän tuotteen Business Area Managerina.

mikko joki-jorpela

Mikko Joki-Korpela

Mikko työskentelee asiakkuusjohtajana Visma Enterprisella. Hänellä on yli 10 vuoden kokemus työajanhallinnan tuotteiden parissa.