Onko HR-analytiikka ja -raportointi teillä vielä lähtökuopissa? Osallistu maanantaina 27.9. järjestettävään webinaariin, niin pääset alkuun HR-datan hyödyntämisessä.

Ota pikaspurtti HR-datan hyödyntämiseen

Yritysten järjestelmiin kertyy paljon henkilöstöön liittyvää dataa. Se jää kuitenkin turhan usein hyödyntämättä tai hyvin vähäiselle käytölle. HR:ssä on totuttu katsomaan peräpeiliin ja raportoimaan mennyttä, vaikka mahdollisuudet olisivat valtavat.

Haluamme muuttaa tilanteen ja auttaa sinutkin alkuun HR-analytiikan hyödyntämisessä ja raportoinnin kehittämisessä. 

Webinaarin jälkeen toivomme, että hahmotat HR-datan ja sen mahdollisuudet kokonaisuutena. Vastaamme mm. näihin kysymyksiin.

  • Mistä kaikkialta HR-dataa on mahdollista kerätä?
  • Mihin sitä voi ja kannattaa hyödyntää?
  • Mistä kannattaa lähteä liikkeelle?

Tervetuloa mukaan kuulolle!

Ilmoittaudu mukaan

Milloin?

Maanantaina 27.9. klo 15–15.45

Vaikka et pääsisi linjoille, ilmoittaudu silti mukaan niin lähetämme sinulle tallenteen jälkikäteen.

Ilmoittaudu webinaariin

Kenelle?

Webinaari on suunnattu HR-ammattilaisille (ja toki myös muuten aiheesta kiinnostuneille), jotka haluavat kehittää ymmärrystään ja taitojaan HR-analytiikan parissa sekä hyödyntää niitä myös käytännössä.

Webinaarissa mukana

annukka niemi

Annukka Niemi

Annukka työskentelee Visma Enterprisen ja Publicin People and Culture Partnerina, ja hyödyntää HR-dataa työssään päivittäin.

marja eloranta

Marja Eloranta

Marjalla on yli 10-vuoden kokemus HR-ja työajanhallintajärjestelmien käyttöönotoista. Hän työskentelee Visma Enterprisella Tiima-työajanseurantajärjestelmän ja Saima HR-järjestelmän tuotteiden Business Area Managerina.

mikko joki-jorpela

Mikko Joki-Korpela

Mikko työskentelee asiakkuusjohtajana Visma Enterprisella. Hänellä on yli 10 vuoden kokemus työajanhallinnan tuotteiden parissa.