Pikakoulutus HR-analytiikkaan – ota perusteet haltuun

Haluatko nopeasti kärryille HR-analytiikasta? Neliosainen pikakurssimme on täydellinen tähän tarkoitukseen!

Lataa webinaaritallenteet sähköpostiisi

 

Leimaa ja kohdista työaikaa

Seuraa työaikaa ja liukumia leimaamalla selaimessa tai mobiilisovelluksessa. Mahdollisuus myös leimauspäätteen käyttämiseen. Kohdista tarvittaessa työaikaa esimerkiksi projekteille tai kustannuspaikoille.

 

Hallitse lomia ja poissaoloja

Tee poissaolojen ja lomatoiveiden esittämisestä sekä hyväksynnästä helppoa. Tiimalla työntekijät kirjaavat toiveensa helposti, ja esihenkilöt hallitsevat lomia ja saldoja kätevästi. Ilmoittaminen, esittäminen ja hyväksynnät onnistuvat myös mobiilisti!

Tulkitse työaikaa

Vie työaika valmiiksi tulkittuna palkanlaskentaan. Tiimassa voit tulkita työaikaa työaikalain, työehtosopimusten ja paikallisten sopimusten pohjalta. Tiimalla työajan seuranta ja palkkatulkinta toteutuvat aina oikein ja tasapuolisesti. 

Seuraa tunteja projektikohtaisesti

Seuraa projektien kannattavuutta, tai kohdista työaika suoraan oikealle kustannuspaikalle.

Meillä on HR:ssä tällä hetkellä vain muutama henkilö. Jos olisimme jatkaneet vanhojen järjestelmien käyttöä, meidän olisi todennäköisesti pitänyt palkata palkanlaskijoita käsittelemään niistä saatavaa dataa.

Heidi Vilkman, projektipäällikkö, PostNord

Meidän työntekijöiden mielestä työajan leimaaminen sovelluksella on todella helppoa, samoin kuin vuosilomien ja sairauspoissaolojen merkitseminen ja hallinnointi.


Maija Nurminen, Junior HR Business Partner, Canon

Hallitse työaikaa sovelluksessa milloin ja missä tahansa

google play

Mikko Joki-Korpela
Account Director

 

Jesse Vainio
 Sales Manager

essi_kuva
Essi Korhonen
 Sales Manager

Lue lisää työajan hallinnasta blogistamme

saima hr raportointi

Näin pistät HR-raportoinnin kuntoon

HR-raportteja ei koskaan kannata rakentaa mutupohjalta. Tässä blogissa kerromme, miten rakennat HR-raportit järkevistä lähtökohdista, ja millaisilla työkaluilla ne kannattaa toteuttaa.