Visma.net Expense

Matka- ja kululaskujen pilvipalvelu - helpoin tapa kirjata matkalaskut ja muut kulut

Tilaa tunnukset maksutta ja kokeile itse!

Tilaa ilmaiset koekäyttötunnukset

 

Meillä on täysi luotto tuotteemme toimivuuteen ja helppokäyttöisyyteen. Siksi tarjoamme sitä kokeiltavaksesi veloituksetta kuukauden ajan.

Voit käyttää palvelun demoversiota yhden kuukauden ajan tutustuaksesi palvelun ominaisuuksiin nykyisen toimintatapanne ohella. Mikäli koet järjestelmän sopivaksi, voit kokeiluajan jälkeen helposti siirtyä käyttämään sitä yrityksesi matka- ja kululaskujärjestelmänä.

  Koekäyttötunnusten tilaaminen on sinulle täysin maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

  Mikä Visma.net Expense? Tutustu tuotteeseen >>

  Tilaa tästä

  Suostun siihen, että henkilötietojani käsitellään tunnistamalla kiinnostuksen kohteeni tässä kuvatulla tavalla ja olen tietoinen siitä, että voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa.
  Suostun siihen, että Visma voi lähettää minulle sähköpostia aiheista joihin olen osoittanut kiinnostusta ja olen tietoinen siitä, että voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa.
  Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi
  Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.