Visma Tietopankki

Maksuttomat oppaat liiketoiminnan kehittämiseen ja yritysohjelmistojen valintaan

Tutustu suosituimpiin oppaisiimme

Tietoa tulorekisteristä

Mitkä merkit kertovat että on aika vaihtaa toiminnanohjausjärjestelmää? Oppaassa käydään läpi ERP-järjestelmän vaihtoprosessi aina projektiin valmistautumisesta onnistuneeseen käyttöönottoon asti.

Lataa maksuton opas

3. Miksi ja miten tilitoimistojen pitäisi muuttaa liiketoimintamalliaan?

Tilitoimistot ovat sopeuttamassa toimintaansa muuttuvien markkinoiden mukaiseksi, ja sen vuoksi ne ovat strategisten valintojen edessä. Tässä oppaassa tuodaan esille uusi työskentelytapa, joka mahdollistaa entistä läheisemmän yhteistyön tilitoimiston ja sen asiakkaiden välillä. 

Lataa maksuton opas

4. Taloushallinto-ohjelmiston ostajan opas

Tässä oppaassa kuvataan sähköisen toimintatavan mahdollistavan taloushallinto-ohjelmiston hankintaprosessi sekä tarjotaan vinkkejä prosessin eri vaiheisiin.

Lataa maksuton opas

 

Lue artikkeleita 

Asiantuntijoidemme konkreettiset vinkkit liiketoiminnan kehittämiseksi ja järjestelmähankkeisiin.

Siirry lukemaan artikkeleita

Seuraa blogia 

Inspiroidu blogista, kehitä liiketoimintaasi

Siirry Visman blogiin

 

Referenssit

Vismalla tähtäämme ohjelmistoratkaisujemme ja ulkoistamispalveluidemme kautta asiakkaidemme yritystoiminnan tehostamiseen ja menestymisen tukemiseen. Asiakaspalvelu ja asiakastyytyväisyys ovat meille Vismalla sydämen asioita.

Lue asiakaskertomuksia

Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.