Oppaita liiketoiminnan kehitykseen

Pilvipohjaiset ohjelmistot antavat mahdollisuuden tehokkaampaan liiketoimintaan ja jopa uusiin liiketoimintamalleihin. Oppaamme antavat uusia näkemyksiä ja konkreettisia vinkkejä liiketoiminnan kehittämiseksi.

Laskutuksen ja myyntireskontran ulkoistajan opas

Tehokkaalla kassanhallinnalla, maksuvalmiuden suunnittelulla ja perinnällä on tärkeä rooli yrityksen menestymisessä. Milloin laskutusprosessin ulkoistusta kannattaa harkita ja mitä hyötyjä siitä on saatavilla?

Lataa ilmainen opas

Ajantasaista faktaa taloushallinnosta ravintolatoiminnan johtamiseen

Tässä oppaassa kerromme miten Visma Delin avulla voidaan tehostaa ravintolatoiminnan prosesseja, jolloin sinulla jää aikaa ja resursseja asiakastyytyväisyyden maksimointiin.

Lataa ilmainen opas

Miten hyödyt ennusteista osana liiketoimintasi ohjausta?

Tässä pikaoppaassa perustelemme miksi ennusteet kannattaa ottaa osaksi budjetointiprosessia. Tämä on sinulle, joka haluat tunnistaa mahdollisuudet nopeammin ja tehostaa liiketoimintasi ohjausta. 

Lataa ilmainen pikaopas

Budjetoinnin ja ennustamisen automatisointi

Olisiko jo aika ottaa ennusteet sisäisen laskennan ja liiketoiminnan suunnittelun tueksi? Tässä oppaassa vinkit mm. nykytilan ja tehostamistarpeiden analysointiin, usein kysytyt kysymykset sekä neuvot talousseurannan automatisointiin.

Lataa ilmainen opas

5 vinkkiä nopeampaan saatavien kotiuttamiseen

Tämä opas tarjoaa konkreettisia vinkkejä, joilla voit pysyvästi nopeuttaa myyntisaatavien kotiuttamista ja parantaa yrityksesi tulosta. Kun valitset oppaasta yhden vinkin kerrallaan, on muutos helpompi toteuttaa.

Lataa ilmainen opas

Miksi ja miten siirtyä käyttämään nykyistä ERP-järjestelmää pilvessä?

Myös perinteisempää ERP-järjestelmää voidaan yllättävän helposti siirtyä käyttämään pilvipalveluna. Tässä oppaassa esitellään miksi ja miten yrityksen nykyinen järjestelmä olisi syytä viedä pilveen.

Lataa ilmainen opas

Toiminnanohjausjärjestelmän vaihtajan opas

Oppaassa pureudutaan siihen, missä tilanteessa ERP-järjestelmä olisi kannattavaa vaihtaa ja miten järjestelmien vaihto tehdään sujuvasti liiketoimintaa häiritsemättä.

Lataa ilmainen opas

Tehokas toiminnanohjaus energia-alan yrityksissä

Tässä oppaassa esitellään toiminnanohjauksen erityispiirteet energia-alan yrityksissä ja kerrotaan mitä toimialakohtaisia asioita ERP-järjestelmän hankinnassa tulisi huomioida.

Lataa ilmainen opas

Pankkiliikenne osana yrityksen toiminnanohjausjärjestelmää

Tässä oppaassa kerromme, mitä yrityspäättäjän on syytä tietää pankkiliikenteestä ja miten lähitulevaisuudessa tuleviin pankkiliikenteen muutoksiin on hyvä varautua.

Lataa ilmainen opas

Miksi ja miten tilitoimistojen pitäisi muuttaa liiketoimintamalliaan?

Tilitoimistot ovat sopeuttamassa toimintaansa muuttuvien markkinoiden mukaiseksi, ja sen vuoksi ne ovat strategisten valintojen edessä.

Tässä oppaassa tuodaan esille uusi työskentelytapa, joka mahdollistaa entistä läheisemmän yhteistyön tilitoimiston ja sen asiakkaiden välillä.

Lataa ilmainen opas

Asiantuntijayritykselle opas kannattavuuden parantamiseen

Kokosimme maailman johtavien asiantuntijoiden neuvot asiantuntijayritysten kannattavuuden parantamiseksi yksiin kansiin. 

Lataa ilmainen opas

Pilvipalvelut yrityskäytössä

Tässä oppaassa kerrotaan mitä pilvipalvelut ovat, kuinka käytämme niitä yhä enemmän myös työelämässä ja mitä tahoja niiden takana on.

Lataa ilmainen opas