Oppaita isännöintiyritykselle

Nykyaikaiset tietojärjestelmät helpottavat isännöintiyritysten toimintaa ja parantavat asiakastyytyväisyyttä monella tavalla. Oppaamme auttavat tehostamaan yrityksesi liiketoimintaa.

Tee viestinnästä vahvuus - opas taloyhtiön viestinnän kehittämiseksi

Taloyhtiön yhteistä strategiaa tukeva viestintä ja taloyhtiön maine kulkevat käsi kädessä. Oppaassa kerromme, kuinka isännöitsijä voi kehittää taloyhtiön viestintää niin, että kaikki taloyhtiön intressiryhmät hyötyvät.

5 vinkkiä aloittavalle isännöintiyritykselle tehokkaampaan taloushallintoon

Tästä oppaasta saat tärkeitä vinkkejä siihen, miten uutena yrityksenä voit pitää huolen, että yrityksesi resurssit ovat optimaalisesti käytössä ja pystyt keskittymään ydinosaamiseesi – isännöintiin ja asiakkaidesi palvelemiseen – papereiden pyörittelyn sijaan.

Lataa ilmainen pikaopas

6 vinkkiä nykyaikaiseen isännöintiin

Isännöintialalla parhaiten menestyviä yrityksiä yhdistää yksi tekijä - ne hallitsevat tiedon. Näissä isännöintiyrityksissä kiinteistötietoa, taloustietoa ja kokemustietoa kerätään, tallennetaan ja jalostetaan tehokkaasti.

Miten isännöintiyritys voi kehittää liiketoimintaansa?

Asiakkaiden kasvavat vaatimukset, kilpailutilanne sekä kustannustehokkuuden tavoittelu pakottavat nyt isännöintiyrityksiä tehostamaan toimintaansa. Päivittäisten rutiinien lisäksi aikaa tulisi jäädä yhä enemmän myös asiakaspalvelulle ja -viestinnälle.

Lataa ilmainen opas