Muuttuva tilitoimisto

Näin tilitoimisto pärjää alan murroksessa
Näin pärjäät tilitoimistoalan murroksessa

Muutokset ovat yrityksen toiminnassa väistämättömiä, pienistä henkilöstömuutoksista aina fuusioihin tai yritysostoihin, ja ne vaikuttavat jokaiseen yritykseen jossain vaiheessa. Tilitoimistoihin vaikuttaa tällä hetkellä vahvasti alalla vallitseva murros - millaista työ tilitoimistoissa on esimerkiksi viiden vuoden kuluttua?

Johtajana joutuu tekemään joka päivä muutoksia, joiden uskoo hyödyttävän tiimiä ja koko yritystä. Ottaen huomioon ihmisten luontaisen muutosvastaisuuden tehtävä voi olla haastava. Miten varmistaa, että tiimi suhtautuu myönteisesti muutokseen työpaikalla?

Tilitoimistoissa työ muuttuu todella nopeasti, etenkin niiden tehtävien osalta, jossa puhtaasti manuaalinen työ muuttuu digitaaliseen muotoon. Haasteena on se mitä näiden tehtävien tilalle tulee. Päättävässä ja esimiesasemassa olevien on hyvä ottaa huomioon tämä muutos yrityksen tulevaisuutta miettiessä.

Lue lisää tilitoimisto-oppaasta:

Muuttuva tilitomisto - näin luot muutosmyöteisen työympäristön 

Oppaasta saat vinkkejä siihen, kuinka johtaa hyvässä muutosvalmiudessa olevaa tiimiä, joka on valmis omaksumaan uusia työtapoja nopeasti. Perimmiltään kyse on siitä, kuinka saavuttaa liiketoiminnan tavoitteet ja parantaa sijoitetun pääoman tuottoa (ROI).

Oppaassa käsitellään seuraavia aihealueita:

  • Oikeanlaisen tiimin valinta
  • Muutoksen syiden viestintä
  • Tavotteiden määrittely
  • Henkilökunnan osaamisen varmistaminen
  • Vastuun ottaminen
  • Jatkuva viestintä

Lataa maksuton opas

Sinua voisi kiinnostaa myös muut tilitoimisto-oppaamme:

suunta.visma.fi
Suunta on luotu sinulle, liiketoimintapäättäjä. Se ohjaa sinut ajankohtaisen ja tiivistetyn tiedon lähteelle. Suunnasta löydät oleellista sisältöä liiketoiminnan johtamisen tueksi ja näkemyksiä parhaiden päätösten tekemiseksi.


Tutustu rekisteriselosteeseen
© Visma Software Oy

Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.
Lisää kiinnostavia sisältöjä suunta.visma.fi