Visma-yritykset Suomessa

Visma-yritykset Suomessa

3 asiantuntijaaVisma on Pohjoismaiden johtava yritysohjelmistojen, taloushallinnon palveluiden sekä IT-projekti- ja konsultointipalveluiden tarjoaja. Koko Visma-konserniin voit tutustua tarkemmin visma.com sivuilla (englanniksi).

Suomessa Visma-perheeseen kuuluu seitsemän yritystä, jotka työllistävät yhteensä yli 1000 asiantuntijaa ja palvelevat yli 50 000 asiakasta. 

Visma Services Oy, Visma Software Oy, Visma Solutions Oy, Visma Passeli Oy, Visma Duetto Oy, Visma Enterprise Oy, Visma Consulting Oy.

Tältä sivulta löydät lyhyet esittelyt kaikista Visman Suomessa toimivista yrityksistä. Ohessa myös linkit, joiden kautta pääset tutustumaan tarkemmin tarjoamiimme palveluihin ja ratkaisuihin.


Visma Services Oy

Visma Services Oy on auktorisoitu taloushallinnon sekä palkka- ja henkilöstöhallinnon palveluyritys. Tarjoamme paikallista taloushallinnon osaamista useilla paikkakunnilla ympäri Suomen. Asiakkainamme on noin 8 500 kotimaista ja kansainvälistä yritystä, joiden emoyhtiöt sijaitsevat yli 20 maassa.

Tuemme asiakkaidemme päätöksentekoa tuottamalla konsultoivia laskentapalveluja. Palveluidemme ansiosta asiakkaamme voivat keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa ja tehostaa kilpailukykyään. Menestyksemme perustuu yksinkertaiseen, mutta kestävään ajatukseen; palvelumme lähtee suoraan asiakkaan yksilöllisistä tarpeista ja sen pitää olla joustavaa, ehdottoman asiantuntevaa ja ennen kaikkea luotettavaa. 
» Tutustu tarkemmin Visma Services yritykseen ja palveluihin 

Visma Software Oy

Visma on Pohjoismaiden johtava ohjelmistoratkaisujen tarjoaja. Visma Software Oy:n toiminnanohjauksen (ERP), taloudenohjauksen ja asiakkuuksienhallinnan (CRM) ohjelmistoratkaisuihin luottaa jo noin 14 000 suomalaista pk-yritystä. Käyttäjiä Visman järjestelmillä on kymmeniä tuhansia. Palveluksessamme on noin 140 ammattilaista viidessä eri toimipisteessä ympäri Suomen.

Visma Solutions Oy

Visma Solutions Oy on Suomen johtava SaaS-ohjelmistotoimittaja, joka tarjoaa ratkaisut liiketoiminnan pyörittämisen ja johtamisen tueksi pk-yrityksille yli 10 vuoden kokemuksella. Taloushallinnon, toiminnanohjauksen, raportoinnin ja sähköisen laskutuksen järjestelmillä on yhteensä yli 34.000 asiakasta Suomessa ja Euroopassa.

Tutustu Visma Solutions Oy:n tuoteperheeseen >>

Visma Passeli Oy

Visma Passeli Oy tarjoaa pienyritysten ohjelmistoratkaisuja. Passelin ratkaisuja on myyty Suomessa yli 60 000 yritykselle ja se on laajalti käytössä eri toimialoilla. Missiomme on tarjota suuren yrityksen työkalut pienelle yritykselle kustannustehokkaasti. Yritys toimii Porissa ja sen palveluksessa on yli 30 työntekijää.
» Lue lisää yrityksen kotisivuilta  

Visma Duetto Oy

Visma Duetto Oy:llä on yli 20 vuoden kokemus luottokaupan riskienhallintapalveluiden tarjoamisesta. Palvelemme yli 50 asiantuntijan voimin yli 2 000 asiakasta Suomessa ja ulkomailla. 

Palveluvalikoima kattaa sekä kotimaisen että kansainvälisen luottokaupan. Palveluihimme kuuluvat kotimaan perintä, lakipalvelut, kansainvälinen perintä sekä koulutus ja konsultointi. Toimintamme perustuu edelläkävijyyteen henkilökohtaisten asiantuntijapalveluiden ja edistyksellisten e-palveluiden yhdistämisessä asiakkaamme hyödyksi.
» Siirry Visma Duetto Oy:n sivuille

Visma Enterprise Oy

Visma Enterprise Oy on palveleva ohjelmistotalo, joka on tarjonnut luotettavia selainpohjaisia Matkalasku- ja Työajanhallintajärjestelmiä jo vuosien ajan SaaS-palveluna. Asiakkainamme on yli 1 000 kotimaista ja kansainvälistä pientä, keskisuurta ja suurta asiakasorganisaatiota. Liitä organisaatiosi yli puolen miljoonan tyytyväisen käyttäjän joukkoon. 

Vahvistimme henkilöstöhallinnon osaamistamme ostamalla edistykselliset Saima HR -tuotteet Saima Soft Oy:ltä. Saima HR on Suomen fiksuin henkilöstöhallinnon ohjelmisto, joka palvelee erikokoisissa organisaatioissa kymmeniä tuhansia esimiehiä niin Suomessa kuin maailmalla. Saima HR tarjoaa arkijohtamisen työkalut näppärästi pilvipalveluna ja kasvaa organisaatiosi kanssa, sillä voit valita käyttöön kulloinkin tarvitsemasi laajuuden
» Siirry Visma Enterprise Oy:n sivuille

Visma Consulting Oy

Visma Consulting on suomalainen nopeasti kasvava ohjelmistoratkaisuihin ja ICT konsultointiin keskittynyt asiantuntijayritys. Erityisosaamisaluettamme ovat sähköinen asiointi, dokumentin- ja asianhallinta, kollaboraatio- ja portaaliratkaisut sekä johdon ja ICT-alan konsultointi. Kuulumme Pohjoismaiseen Visma konserniin. Olemme erittäin vakavarainen yhtiö, mistä todistuksena on lukuisat erinomaista taloudellista tilaa kuvaavat sertifikaattimme. Lue lisää palveluista