Me olemme täällä tukemassa liiketoimintaasi

Me Vismalla olemme tehneet vaadittavia järjestelyitä, jotta pystymme jatkamaan toimintaamme myös nykyisessä poikkeustilanteessa. Olemme täällä auttamassa ja tukemassa liiketoimintaasi.

Odottamattomat tapahtumat voivat todella testata yhteiskunnan toimintakyvyn. Tällä hetkellä koronavirus aiheuttaa suuria haasteita kaikenkokoisille yrityksille ja julkisille organisaatioille. On erittäin tärkeää, että yritykset ja organisaatiot voivat jatkaa toimintaansa tehokkaasti. Me pystymme tukemaan mm. seuraavin tavoin.

Pilvipalvelut etätyön mahdollistajana

Yhteiskuntakriittisten ohjelmistoratkaisujen toimittajana olemme mukana varmistamassa, että yritykset ja organisaatiot pysyvät toimintakykyisinä. Nyt kun yhä useampia ihmisiä pyydetään työskentelemään kotoa, niin pilvipalvelut mahdollistavat työskentelyn ajasta, paikasta ja laitteesta riippumattomasti.

Vakaa palvelu pyritään turvaamaan

Teemme kaikkemme varmistaaksemme, että kaikki palvelumme toimivat täydellä kapasiteetilla tukeaksemme asiakkaidemme muuttuvia tarpeita. Ja kuten aina, seuraamme jatkuvasti globaaleja, kansallisia ja paikallisia olosuhteita varmistaaksemme, että olemme valmiita reagoimaan muutoksiin.

Auttaaksemme sinua vastaamaan nykyisiin haasteisiin, tulemme lähiviikkoina:

  • Pitämään sidosryhmämme ajantasalla Visman varotoimenpiteistä koronavirukseen liittyen
  • Tarjoamaan käytännön neuvoja liiketoiminnan ylläpitämiseksi ja parantamiseksi nykyisissä olosuhteissa
  • Tukemaan strategiaasi ja auttamaan sinua valmistautumaan tulevaisuuteen tuotteidemme ja palveluidemme avulla

Teemme kaikkemme auttaaksemme yhteiskuntaa, yrityksiä ja organisaatioita vastaamaan ihmisten tarpeisiin. Mikäli sinulla on asiakkaana kysyttävää palveluistamme tai yhteistyöstämme, otathan yhteyttä suoraan siihen Visma-yritykseen, jonka asiakas olet. Löydät Visma-yhtiöiden yhteystiedot täältä »