Jos saisit lisää aikaa, mitä tekisit sillä?

Haluamme määritellä työn tekemisen uudelleen - sujuvammaksi, joustavammaksi ja turvallisemmaksi. Teknologialla on tässä keskeinen rooli. Toimivan teknologian ansiosta meillä on enemmän aikaa keskittyä asioihin, joilla on oikeasti merkitystä.

Me vismalaiset autamme sekä yrityksiä että yhteiskuntaa ottamaan kaiken hyödyn irti arjen ja liiketoiminnan sujuvuudelle kriittisistä ohjelmistoista. Ohjelmistomme ja palvelumme ovat tukeneet suomalaisia yrityksiä ja yhteiskuntaa jo 20 vuotta.

Rakennetaan yhdessä toimivampi arki.

Visma on muuttanut lähes jokaisen suomalaisen elämää

Intohimonamme on tehdä elämästä helpompaa, vaikka se ei ole yksinkertaista. Visman huipputiimit ovat luoneet lukuisia suomalaisten arkea ja työtä mullistavia ratkaisuja. Niiden myötä meistä on kasvanut merkittävä ohjelmistoyritys ja työnantaja Suomessa. Meillä on vapaus kehittyä ja kehittää parempia ratkaisuja joka ikinen päivä.

100 000

suomalaisyritystä on avullamme poistanut turhan paperityön kirjanpidosta.

500 000

suomalaisen palkkoja ei enää tarvitse laskea Excelissä.

700 000

työntekijän matka- ja kululaskuja ei tarvitse tunkea mappeihin.

1 000 000

koululaisen reissuvihko ei ole koskaan kadoksissa.

1 300 000

asuntoa hallinnoidaan kätevämmin kuin rappukäytävän ilmoitustaululla.

1 600 000

suomalaista on allekirjoittanut sähköisesti matkustamatta turhia kilometrejä.

 

Suomalaiset voivat asioida monien virastojen kanssa omalta kotisohvaltaan.

 

Lukuisat kotimaiset yritykset voivat toimia fiksummin tekoälyn ja robotiikan ansiosta.

Tehdään huomisesta arvokkaampi. Tänään.

Mikä sinulle on arvokasta? Ehkä mielekkäät työtehtävät, vapaa-aika tai oman yrityksen kasvattaminen. Arvosta aikaasi ja varmista, että pystyt keskittymään olennaiseen.

Fiksut teot tänään tekevät huomisesta arvokkaamman.

hyvin-toimivaa-teknologiaa.jpg

Tehdään monimutkaisesta helppoa. Yhdessä.

Älykkään teknologian avulla monimutkaisista prosesseista voidaan tehdä yksinkertaisia. Järjestelmistä saatavan datan avulla pystyt tekemään parempia päätöksiä eikä liiketoimintaa tarvitse johtaa mututiedolla.  

Olipa kyse kunnallisen päivähoidon, aloittelevan start-upin tai suuryrityksen tarpeista, tarjoamme työkalut, joiden avulla me kaikki voimme elää ja työskennellä paremmin.

Tunnetut suomalaiset ohjelmistot ja palvelut yrityksille ja julkishallinnolle

Tarjoamme ohjelmistoratkaisut esimerkiksi taloushallintoon, toiminnanohjaukseen, henkilöstöhallintoon, maksuvalvontaan ja kiinteistönhallintaan. Ohjelmistojamme käyttää yli 100 000 suomalaista organisaatiota. Alla esimerkkejä tuotteistamme ja palveluistamme - valitse koko valikoimastamme tarpeisiisi sopiva!

Voit myös siirtyä ratkaisuhakuun valitsemalla yrityskokosi.