Visman filosofia

Teemme liiketoiminnastasi tehokkaampaa

Olemme Pohjoismaiden johtava yritysohjelmistojen ja IT-konsultoinnin tarjoaja. Tavoitteenamme on mahdollistaa asiakkaidemme menestys liiketoimintaprosessien automatisoinnilla ja integraatiolla.

Haluamme edistää Pohjoismaista kilpailukykyä sekä osallistua kasvun ja tehokkuuden lisäämiseen.

Asiakkaamme hyötyvät ohjelmistoratkaisuistamme, palveluistamme ja osaamisestamme saadessaan liiketoimintansa prosessit parempaan hallintaan. Tavoitteenamme on olla paras palvelemaan ja kehittämään kaiken kokoisia yrityksiä.

Ratkaisumme tekevät rutiineista, työtehtävistä ja prosesseista sujuvampia jo monilla eri toimialoilla. Visma auttaa jo yli 600 000 yritystä keskittymään ydintoimintaansa ja menestymään.

Visman automaation ja integraation filosofia

”Viisas pääsee vähemmällä”, sanottiin jo muinaisessa Suomessa, ja se on yhä totta. Hyödyntämällä ohjelmistojen ja palveluiden automatisoinnin ja integroinnin mahdollisuudet teet työt tehokkaammin.

Näytä lisää

Toimisto aina mukanasi SaaS-ratkaisujen avulla

SaaS- ja muut selainpohjaiset ratkaisumme mahdollistavat työnteon myös toimiston ulkopuolella. Ne soveltuvat kaikille, jotka tarvitsevat helpon tavan tehdä työtä ajasta ja paikasta riippumatta. Usein niihin yhdistyy myös ylläpidon helppous.

Näytä lisää