Visman filosofia

Teemme liiketoiminnastasi tehokkaampaa

Olemme Pohjoismaiden johtava yritysohjelmistojen ja -palveluiden tarjoaja. Tavoitteenamme on mahdollistaa asiakkaidemme menestys liiketoimintaprosessien automatisoinnilla ja integraatiolla.

Haluamme edistää Pohjoismaista kilpailukykyä sekä osallistua kasvun ja tehokkuuden lisäämiseen.

Asiakkaamme hyötyvät ohjelmistoratkaisuistamme, palveluistamme ja osaamisestamme saadessaan liiketoimintansa prosessit parempaan hallintaan. Tavoitteenamme on olla paras palvelemaan ja kehittämään kaiken kokoisia yrityksiä.

Tarjoamme Sinulle vapauden valita ohjelmistojen ja palveluiden välillä.

Ratkaisumme tekevät rutiineista, työtehtävistä ja prosesseista sujuvampia jo monilla eri toimialoilla. Visma auttaa jo yli 340 000 yritystä keskittymään ydintoimintaansa ja menestymään.

Olemme yksi harvoista yhtiöistä, joka yhdistää SaaS-ratkaisut ja paikalleen asennettavat OnPremises-ohjelmistoratkaisut liiketoimintaprosessien ulkoistamiseen.

Strategiamme ydintä on antaa asiakkaidemme valita, miten parhaiten tehostaa toimintaprosessejaan – ohjelmistojen vai palveluiden avulla.

Visman automaation ja integraation filosofia

”Viisas pääsee vähemmällä”, sanottiin jo muinaisessa Suomessa, ja se on yhä totta. Hyödyntämällä ohjelmistojen ja palveluiden automatisoinnin ja integroinnin mahdollisuudet teet työt tehokkaammin.

Näytä lisää

Hyödy Visma-synergiasta

Visma yhdisti ohjelmistot ja palvelut, jotta Sinun olisi mahdollisimman helppoa valita oma tapasi hyödyntää integroitujen ratkaisujen etuja.

Näytä lisää

Toimisto aina mukanasi SaaS-ratkaisujen avulla

SaaS- ja muut selainpohjaiset ratkaisumme mahdollistavat työnteon myös toimiston ulkopuolella. Ne soveltuvat kaikille, jotka tarvitsevat helpon tavan tehdä työtä ajasta ja paikasta riippumatta. Usein niihin yhdistyy myös ylläpidon helppous.

Näytä lisää

Tiesitkö?

Visma on arvossa mitattuna pohjoismaiden suurin yritysohjelmistojen ja -palveluiden tarjoaja. (Gartner 2010)

Työntekijöinä yli 5 600 eri osa-alueiden asiantuntijaa

Palvelee noin 340 000 yritysasiakasta

Liikevaihto noin 6 500 miljoonaa Norjan kruunua (2013)

Visma Suomessa:

Seitsemän tytäryritystä

Työllistää yli 900 ammattilaista yli 40 toimipisteessä

Palvelee yli 50 000 asiakasta