Visman varotoimenpiteet koronavirukseen (COVID-19) liittyen

Lue, miten Visma varautuu koronavirukseen (COVID-19).

Visma suhtautuu koronavirukseen erittäin vakavasti. Teemme yrityksenä kaikkemme suojataksemme asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme ja työntekijöitämme. Seuraamme tiiviisti tapahtumien kulkua ja noudatamme viranomaisten suosituksia.

Olemme myös ryhtyneet toimenpiteisiin ja päivittäneet sisäistä ohjeistusta tartunnan leviämisen minimoimiseksi niin pitkälle kuin mahdollista. Haluamme omalta osaltamme kantaa yhteiskunnallista vastuuta ja olla mahdollisimman hyvissä ajoin liikenteessä. Teemme voitavamme tämän yhteisen haasteen edessä.

Esimerkkejä toimintaohjeistamme henkilöstölle:

  • Kaikkia etätyöhön kykeneviä pyydetään työskentelemään kotoa käsin. Useimpien vismalaisten työ on luonteeltaan sen kaltaista, että suurin osa siitä voidaan tehdä paikkakuntariippumattomasti ja useimmiten myös etänä.
  • Lähtökohtaisesti työmatkustaminen on kiellettyä, myös kotimaassa. Sen sijaan virtuaalisia kokouksia tulisi käyttää niin usein kuin mahdollista.
  • Tarpeetonta vapaa-ajanmatkustusta pyydetään välttämään.
  • Sisäiset tapahtumat ja suuret kokoukset, jotka eivät ole kriittisiä, siirretään myöhempään ajankohtaan tai korvataan virtuaalisilla kokouksilla.
  • Työntekijöitä, jotka ovat palanneet matkalta korkean riskin alueella tai jotka ovat olleet yhteydessä jonkun kanssa, jolla on todettu olevan koronavirusinfektio, pyydetään työskentelemään kotoa seuraavan 14 päivän ajan oireista riippumatta.

Lisäksi huolehdimme erityisen tarkasti sisäisestä viestinnästä ja tiedotamme parhaat käytännöt tartunnan leviämisen estämiseksi.

Haluamme toimia mahdollisimman ratkaisukeskeisesti turvataksemme palveluidemme jatkuvuuden. Mikäli sinulla on asiakkaana kysyttävää palveluistamme tai yhteistyöstämme, otathan yhteyttä suoraan siihen Visma-yritykseen, jonka asiakas olet. Löydät Visma-yhtiöiden yhteystiedot täältä » .

Tartunnan leviämisen estäminen yhteiskunnassa on kaikkien meidän tehtävä. Vismalla on ohjeet, prosessit, jatkuvuussuunnitelmat ja tiimit käsittelemään mahdollisia poikkeustilanteita riippumatta niiden luonteesta. Varautumalla huolellisesti ennakkoon Visma pyrkii varmistamaan häiriöttömän palvelutuotannon ja sopimusvelvoitteiden täyttämisen myös poikkeustilanteessa.

Tätä tekstiä päivitetään jatkuvasti tarpeen mukaan.