Yksi kumppani - kaikki palvelut

Saat kaikki toimintaasi tehostavat yritysohjelmistot sekä IT-projektit ja konsultoinnin meiltä saman katon alta. Automatisointi, integrointi ja Suomen parhaat asiantuntijat auttavat tekemään yrityksesi arjesta sujuvampaa ja tuloksesta parempaa.

Ratkaisut kaikkiin yrityksesi tehostamistarpeisiin

Olemme Pohjoismaiden johtava yritysohjelmistojen sekä IT-projektien ja -konsultoinnin tarjoaja. Suomessa palvelemme jo yli 50 000 asiakasta yli 1000 asiantuntijan voimin.

Asiakkaamme hyötyvät ohjelmistoratkaisuistamme, palveluistamme ja osaamisestamme saadessaan liiketoimintansa prosessit parempaan hallintaan. Ratkaisumme tekevät rutiineista, työtehtävistä ja prosesseista sujuvampia liiketoimintaprosessien automatisoinnin ja integraatioiden avulla.

Taloushallinto

Tehokas taloushallinto koostuu osaavista taloushallinnon asiantuntijoista, nykyaikaisista toimintaa ohjaavista järjestelmistä sekä hyvästä johtamisesta. Autamme rakentamaan yrityksellenne tehokkaimman tavan hoitaa taloushallinnon tehtävät.

Tutustu taloushallinnon ratkaisuihin

Toiminnanohjaus

Toiminnanohjausjärjestelmä on koko yrityksen yhteinen tietojärjestelmä. Oikean järjestelmän valinta, käyttöönottoprojekti ja järjestelmätoimittajan palvelu ovat avainasemassa, jotta liiketoiminta saadaan toimimaan tehokkaasti.

Tutustu toiminnanohjausratkaisuihin

Henkilöstöhallinto

Voit ulkoistaa koko henkilöstöhallinnon tai palkanlaskennan tai koko palkkahallinnon ammattilaisillemme. Halutessasi voit myös hoitaa palkanlaskennan, matka- ja kululaskujen hallinnan sekä henkilöstön työajanseurannan itse omalla järjestelmällä.

Tutustu henkilöstöhallinnon ratkaisuihin

Asiakkuudenhallinta

CRM asiakkuudenhallintatyökalumme tarjoavat täyden näkyvyyden yrityksen asiakkuuksiin ja myynnin reaaliaikaiseen tilanteeseen. Ennen kaikkea ne ovat myynnin, markkinoinnin ja johdon jokapäiväisiä työkaluja.

Tutustu CRM-ratkaisuihin

Perintäpalvelut

Helppokäyttöisen perintä- ja huomautuspalvelun avulla tehostat yrityksesi erääntyvien saatavien suoritusten kertymistä. Saat aina henkilökohtaista asiantuntijapalvelua ja pystyt seuraamaan toimeksiantojasi reaaliaikaisesti sähköisillä työkaluilla.

Tutustu perintä- ja lakipalveluihin

ICT-konsultointi

Erityisosaamisaluettamme ovat sähköinen asiointi, dokumentin- ja asianhallinta, kollaboraatio- ja portaaliratkaisut sekä johdon ja ICT-alan konsultointi.

Tutustu ICT-konsultointiin

Hankinta

Keskitetyllä hankintajärjestelmällä varmistat, että yrityksessäsi käytetään voimassa olevia hankintasopimuksia läpi organisaation.

Tutustu hankintaratkaisuihin

Toimialojen erikoisratkaisut

Toimialakohtainen erityisosaaminen sekä palvelu- ja ohjelmistoratkaisut ovat olennainen osa tarjontaamme. Tutustu toimialoittain räätälöihin ratkaisuihin Ratkaisut-valikon kautta.

Etsitkö jotakin tiettyä Visman palvelua tai tuotetta?

Olemme keränneet yhteen paikkaan listat ohjelmistoistamme ja palveluistamme, jotta sinä löytäisit etsimäsi mahdollisimman sutjakkaasti.  

Etsivä löytää, napsauta siis tästä >>