Tilitoimiston tehokkaat saatavienhallinnan palvelut ja taloushallinnon järjestelmät löydät Tili-ja veropäiviltä

Visma on jälleen mukana taloushallinnon ammattilaisten vuoden päätapahtumassa. Löydät Tili- ja veropäivien osastoltamme Visman taloushallinnon ohjelmistojen sekä Visman saatavienhallinnan asiantuntijat. Voit myös halutessasi sopia tapaamisen ennakkoon asiantuntijamme kanssa.

Visman laaja ja tehokas taloushallinnon tarjonta koostuu Visma Fivaldi, Visma Netvisor sekä Visma ValueFrame -ohjelmistoista sekä Visma saatavienhallinnan palveluista. Lue lisää ohjelmistoistamme sekä palveluistamme alla olevasta listauksesta.

Lämpimästi tervetuloa vierailemaan osastollemme!


Visma Fivaldi

Liittämällä Visma Fivaldin osaksi tilitoimistopalveluitasi, saat mahdollisuuden uuteen ansaintamalliin, sitoutat asiakkaat ja voit tarjota vaivatonta palvelua yhden luukun periaatteella. Vasta uudistunut tilitoimiston kumppaniohjelmamme Visma Virta tuo vauhtia liiketoimintaan! Sähköinen kokonaisjärjestelmä sisältää kaikki tilitoimiston ja asiakkaan tarvitsemat sovellukset ja teet työstäsi sujuvampaa automatisoimalla rutiinit ja vapautat aikaa asiakastyöhön. 

Lue lisää

Netvisor

Visma Netvisorin ohjelmistopalvelu on kokonaisratkaisu erikokoisten tilitoimistojen ja heidän asiakkaidensa talous- ja palkkahallinnon sekä toiminnanohjauksen sähköiseen hallintaan. Netvisor yhdistää asiakkaan ja tilitoimiston käyttäjät saman reaaliaikaisen taloustiedon ääreen – ajasta ja paikasta riippumatta. Näin yhteistyössä voidaan keskittyä asiakkaan liiketoiminnan kehittämiseen tiedon pyytämisen, etsimisen ja lähettämisen sijaan.

Lue lisää

Visma saatavienhallinnan palvelut

Toimimme lukuisten tilitoimistojen ja tilitoimistoketjujen kumppanina. Tilitoimisto voi tarjota omille asiakkailleen kattavat ja ammattimaiset saatavienhallinnan palvelut yhteistyössä kanssamme. Räätälöimme laskutus-, huomautus- tai perintäpalveluista juuri tilitoimiston asiakaskunnalle sopivan kokonaisuuden. Palvelumme ovat valmiina ja helposti käyttöönotettavissa tilitoimistojen yleisimmin käyttämissä taloushallinnon ohjelmistoissa. 

Lue lisää

 

ValueFrame

ValueFramen avulla hoidat asiantuntijayrityksesi myynnistä ja markkinoinnista projekteihin, resursointeihin, toteutukseen sekä seurantaan saakka. Seuraat reaaliaikaisesti tarjouskantaa sekä projektien ja asiakassuhteiden kannattavuutta.

Lue lisää

Haluatko kuulla palveluistamme? 

Visman asiantuntijat ovat tavattavissa koko Tili-ja veropäivien ajan. Jätä yhteydenottopyyntö ja kerro mistä tuotteistamme tai palveluista haluaisit kuulla lisää, niin asiantuntijamme on sinuun yhteydessä ja sopii tapaamisajan.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että Visma voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.

Sovi tapaaminen osastolle 

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi