Tampuurin tuki EPL-muotoisille aineistoille päättyy 30.6.2020

Tampuurin tuki EPL-muotoisille aineistoille päättyy kesällä

 

Tampuurin tuki EPL-muotoisille aineistoille päättyy 30.6.2020

Visma Tampuurin tuki EPL-muotoisille (eKirje) aineistoille Tampuurissa päättyy 30.6.2020.

Vaikka tämä toiminnallisuus poistuu niin korvaavana tuotteena toimii Tampuurin Postituspalvelu, jota jo useat asiakkaamme käyttävät.

Tampuurin Postituspalvelu on kehitetty helpottamaan ja tehostamaan erilaisten laskujen ja tiedotteiden lähettämistä asukkaille ja osakkaille. Sen sijaan että laskujen ja kirjeiden tulostamiseen, kuorittamiseen ja postittamiseen laitetaan omia resursseja ja aikaa, me huolehdimme aineiston lähetysprosessista.

Postituspalvelun käyttöönotossa saat käyttöön samalla kertaa myös kaikki Tampuurin viestintätyökalut (postituspalvelu, viestintätyökalu ja viestintä-välilehti). Nämä mahdollistavat helpon tavan laatia erilaisia materiaaleja asiakkaille.

Haluatko lisätietoja postituspalvelusta?

 
Vastaamme myös mielellämme sinua askarruttaviin kysymyksiin. Jätä yhteystietosi tai soita niin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.

Kiinnostaisiko sinua nämä?

Postituspalvelu

Tampuurin postituspalvelu on kehitetty helpottamaan ja tehostamaan erilaisten laskujen ja tiedotteiden lähettämistä asukkaille ja osakkaille.
 
 

Laskujen välitys

Tampuuri Laskujen välitys mahdollistaa verkkolaskujen tekemisen ja lähettämisen suoraan Tampuurista.

Sähköinen haastaminen

Tampuuri tarjoaa käyttäjilleen keinon hoitaa sähköisen haastamisen mahdollisimman helposti alusta loppuun saakka hyödyntäen Tampuurissa jo olevia tietoja.
 
 

Sähköinen asiointi 

Tampuurin sähköisen asioinnin avulla tilojen markkinointi, vuokrasopimuksen sähköinen allekirjoitus sekä vika- ja irtisanomisilmoitukset hoituvat sujuvasti itsepalveluna verkossa 24/7, silloin kun se asukkaalle parhaiten sopii.