Tampuuri Tekninen Ylläpito

Tampuuri Tekninen Ylläpito

Kokoaa kaiken tiedon yhteen paikkaan.

Tekninen ylläpito tuo kaikki kiinteistön ylläpitoon liittyvät asiat, tiedot ja datan kootusti yhteen paikkaan kaikkien  käytettäväksi.

Kiinteistön omistajille, isännöitsijätoimistoille ja huoltoyhtiöille Tampuuri on toiminnanohjausjärjestelmä sekä ainutlaatuinen myyntivaltti uusien yhteistöiden solmimiseen, koska Tampuuri ohjaa toimintaanne kiinteistöjen kannalta oleellisimpiin asioihin. Lisäksi kaikesta tekemisestä jää tieto järjestelmään, jolloin kaikki osapuolet näkee, mitä on tehty ja kaikki tieto on arkistoitu automaattisesti sekä järjestelmällisesti.

Ennen tiedot olivat levällään - Tekninen Ylläpito kokoaa kaiken yhteen paikkaan

Tampuuri Tekninen Ylläpito on markkinajohtajan aseman saavuttanut kokonaisvaltainen kiinteistönhallintajärjestelmä, josta löydät kaikki ominaisuudet, joita kiinteistöjen omistajina, isännöitsijätoimistona tai huoltoyhtiönä tarvitsette. Näin ette tarvitse erillisiä järjestelmiä, vaan löydätte kaiken yhdestä helppokäyttöisestä järjestelmästä.

Haluaisitko lisätietoja teknisestä ylläpidosta?

Jätä yhteystietosi niin sovitaan tapaaminen

Moduulipohjaisuus tekee Tampuurista kustannustehokkaan

Moduulipohjaisuutensa ansiosta voit valita asiakkaanamme juuri sellaiset moduulit järjestelmään, joista on toimintanne kannalta hyötyä. Moduuleilla (sim. huoltokirja tai vikailmoitukset) on omat hintansa, joiden mukaan järjestelmän hinta muodostuu.

Hinnoitteluun vaikuttaa myös huoneistojen/kiinteistöjen määrä, joten mikäli aiotte kasvattaa toimintaanne, voitte laskea järjestelmän hinnan jo etukäteen. Se helpottaa budjetointia.

Tampuurissa ei ole lisenssipohjaista hinnoittelua, vaan voitte kutsua järjestelmään käyttäjiä samalla hinnalla niin paljon kuin haluatte. Näin voitte tuoda järjestelmään esimerkiksi yhteistyökumppaninne sekä huolto-, lukitus- ja erikoisliikkeet, jotta hekin voivat käyttää järjestelmää ja kuitata tekemänsä huollot järjestelmäänne paikasta sekä ajasta riippumatta mobiilisti.

Lopputuloksena kaikki data ja tieto yhdestä kiinteistöstä on hallitusti yhdessä paikkaa, johon kaikki tarvittavat henkilöt pääsevät käsiksi ja jota on helppo raportoida eri intressiryhmille. Myös tiedolla johtaminen helpottuu, kun prosessit toimivat sujuvasti eri kumppaneiden välillä ja tieto on yhdessä järjestelmässä.