Tampuuri Tekninen Ylläpito

Kokoaa kaiken tiedon yhteen paikkaan.

Tampuuri Tekninen Ylläpito

Tekninen ylläpito tuo kaikki kiinteistön ylläpitoon liittyvät asiat, tiedot ja datan kootusti yhteen paikkaan kaikkien  käytettäväksi.

Kiinteistön omistajille, isännöitsijätoimistoille ja huoltoyhtiöille Tampuuri on toiminnanohjausjärjestelmä sekä ainutlaatuinen myyntivaltti uusien yhteistöiden solmimiseen, koska Tampuuri ohjaa toimintaanne kiinteistöjen kannalta oleellisimpiin asioihin. Lisäksi kaikesta tekemisestä jää tieto järjestelmään, jolloin kaikki osapuolet näkee, mitä on tehty ja kaikki tieto on arkistoitu automaattisesti sekä järjestelmällisesti.

Ennen tiedot olivat levällään - Tekninen Ylläpito kokoaa kaiken yhteen paikkaan

Tampuuri Tekninen Ylläpito on markkinajohtajan aseman saavuttanut kokonaisvaltainen kiinteistönhallintajärjestelmä, josta löydät kaikki ominaisuudet, joita kiinteistöjen omistajina, isännöitsijätoimistona tai huoltoyhtiönä tarvitsette. Näin ette tarvitse erillisiä järjestelmiä, vaan löydätte kaiken yhdestä helppokäyttöisestä järjestelmästä.

Toiminnan tehostaminen kentällä mobiilisovelluksen avulla

Huoneistojen tarkastukset ovat tärkeä osa asuntojen vuokrausprosessia. Tarkastuksen voi tehdä perinteisellä tavalla kynää ja paperia käyttäen tai uudella tavalla käyttäen tarkastussovellusta. Tampuurin tarkastussovellus on ladattavissa niin Android kuin Apple alustalle, jonka avulla voi tehdä huoneistotarkastuksen sekä huollolle tai erikoisliikkeelle menevät urakkatilaukset suoraan huoneistossa.

Sovelluksessa tiedot haetaan suoraan Tampuurista ja tarkastus voidaan sitten paikan päällä tehdä myös offline tilassa. Myös kuvien ottaminen ja liittäminen tarkastukseen on mahdollista suoraan kentällä. Tarkastuslomakkeen sisältö tulee suoraan Tampuurissa määritetyn tarkastuslomakkeen pohjalta. Tampuurin tarkastussovellus tukee myös määräaikaistarkastusmallia kuten myös ennakkotarkastuksia.

Mobiilityökalujen avulla kenttätyö helpottuu huomattavasti ja kiinteistöihin liittyvät vikailmoitukset, huoltotehtävät, huoneistotarkastukset, laadunseurannan tarkastukset sekä perustiedot ovat käyttäjällä aina mukana matkassa.

 
xTampuuri mobiilisovellus
Tampuuri Vikailmoitukset

Vikailmoitukset - vikailmoitusprosessilla äkilliset tilanteet saa hoidettua nopeasti

Jos huoltomies havaitsee vian tai asukas ilmoittaa viasta sähköisen asioinnin kautta, niin tieto saadaan kirjattua automaattisesti järjestelmän vikalistalle ilmoitushallintaan. Ilmoituksessa on tiedot ilmoittajasta, kuvaus viasta, työnsuorittajan tiedot sekä raportointiin tarvittavat luokittelutiedot. Tarvittaessa ilmoitukseen voi liittää myös valokuvia sekä muita liitteitä.

Ilmoitus välittyy automaattisesti eteenpäin työnsuorittajalle (esimerkiksi huoltoliike) ja he ottavat tehtävän työlistalleen kiireellisyysluokan mukaan. Näin tärkeimmät ja äkillisimmät asiat tulee hoidettua ensin. Työnsuorittajalla on omat tunnukset Tampuuriin ja kaikki työnsuorittajan tekemät toimenpiteet tallentuvat välittömästi Tampuuriin ja päivitetyt tiedot ovat kaikkien käytettävissä.

Asukas voi seurata työn etenemistä Sähköisen asioinnin kautta ja halutessaan asukas voi myös tilata hälytykset (notifikaatiot) työn etenemisen muutoksista.

Kiinteistön huoltokirja - helpottaa huoltokokonaisuuden hallintaa

Kiinteistön sähköinen huoltokirja koostuu ennalta suunnitelluista huoltotehtävistä, joita tulee tehdä päivittäin, kuukausittain, vuosittain tai esimerkiksi keväisin ja huoltokirjaan voidaan tallentaa kaikki tehtävät, kiinteistön tiedot ja tavoitteet.

Huoltokirjan avulla kokonaisuuden hahmottaminen helpottuu, koska arkisen ylläpitohuollon lisäksi kiinteistöissä on paljon laitteita, jotka vaativat seurantaa ja huoltoa. Huoltokirjan avulla sovitut huollot ovat kaikille avoimessa sekä järjestelmällisessä muodossa, minkä lisäksi ne voidaan vastuutta eri toimijoille: esim. hissistä vastaa hissihuoltoyhtiö, lukkoasioista lukkoliike jne. Voitte kutsua kaikki tällaiset yhteistyökumppaninne järjestelmään ilman lisämaksua.

Kiinteistön sähköinen huoltokirja tuo huomattavaa tehokkuutta kiinteistön ylläpitoon ja huoltoon. Huollon tehtävät on helppo suunnitella ja toteuttaa, kun ajantasaiset tiedot on tallennettuna yhteen paikkaan.

Tampuuri Huoltokirja

Haluaisitko lisätietoja teknisestä ylläpidosta?

Jätä yhteystietosi niin sovitaan tapaaminen

Tampuuri laadunhallinta

Laadunhallinta - toiminnan ja kiinteistöjen elinkaaritalouden parantaminen

Laadunhallinnan avulla voitte suunnitella ja dokumentoida kiinteistön ylläpitoon liittyvän palvelutoiminnan seurantaa. Säännöllisen seurannan avulla saadaan nostettua ylläpidon laatua ja kustannustehokkuutta kun vaatimukset ja tekeminen tuodaan näkyväksi raportoinnin kautta.

Laadunhallinnan avulla saadaan koottua yhteen sijaintiin palveluntuottaja- tai henkilötasolla huoltokalenterin toteutuminen, käyttöpäiväkirjan täyttöaste sekä tyytyväisyystutkimusten tulokset. Kerätyllä tiedolla kiinteistöjen rakennusten ja rakennuskannan elinkaaren kestoa saadaan kasvatettua ja energiahallinnan osalta mahdolliset kehitystarpeet nousevat paremmin esiin.

Koonnin kautta muodostuu myös palvelutoiminnalle laatupisteet. Laatupisteitä taas voidaan hyödyntää asetettujen tavoitteiden seurantaan ja palvelutuottajien vertailuun saman toimialan sisällä. Niitä voidaan myös käyttää esimerkiksi palkitsemisen perusteena.

Energiatehokkuuden seuranta

Energiankäytön tehostamisessa yritys tarvitsee koko organisaation panosta, osaamista ja innostusta energiakustannusten pienentämiseksi ja kannattavuuden parantamiseksi. Päätösten tueksi tarvitaan mitattua, mittauksista jalostettua tietoa ja energiatehokkuutta kuvaavia tunnuslukuja.

Nykyaikaiset laitteet parantavat poikkeuksetta energiatehokkuutta, mutta asiaa harvoin todennetaan laitteiden käyttöönoton jälkeen. Tampuurista löydätte sekä sähkö-, lämpö- että vesiseurannan, jolloin näette investointinne todelliset taloudelliset sekä ekologiset hyödyt.

Tampuuri vesiseuranta

Tampuuri kunnossapito

Kunnossapito - selkeyttää pitkän tähtäimen suunnitelmaanne

Tampuurin Kunnossapito sisältää lueteltuna ne korjaustoimenpiteet, joita kiinteistössä joudutaan toteuttamaan tietyn aikajakson aikana. Tällä tavalla voidaan suunnitella jo etukäteen hankkeiden rahoitusta ja jakaa kunnossapidosta syntyvä taloudellinen rasite tasaisesti useammalle vuodelle.

Kunnossapidon avulla kiinteistö myös pysyy jatkuvasti hyvässä kunnossa, eikä yllättäviä rakenteiden tai laitteiden rikkoutumisia pääse tapahtumaan kovin helposti. Tällainen ennaltaehkäisevä toiminta vaatii toki myös hyvää huoltokirjaan ja kiinteistön laadun seurantaa.

Kunnossapitosuunnitelma muodostuu ja muokkautuu vuosittain budjetoinnin yhteydessä, kun teette arvion siitä, mitä remontteja kohteeseen tulee tehdä seuraavaksi tulevien vuosien aikana. Kun kunnossapitosuunnitelma on tehty, niin asiat on helppo priorisoida: mitkä asiat on pakko tehdä seuraavaksi ja mitä voidaan siirtää myöhemmäksi. Kunnossapidosta löytyy myös kiinteistön korjaushistoria.

Moduulipohjaisuus tekee Tampuurista kustannustehokkaan

Moduulipohjaisuutensa ansiosta voit valita asiakkaanamme juuri sellaiset moduulit järjestelmään, joista on toimintanne kannalta hyötyä. Moduuleilla (sim. huoltokirja tai vikailmoitukset) on omat hintansa, joiden mukaan järjestelmän hinta muodostuu.

Hinnoitteluun vaikuttaa myös huoneistojen/kiinteistöjen määrä, joten mikäli aiotte kasvattaa toimintaanne, voitte laskea järjestelmän hinnan jo etukäteen. Se helpottaa budjetointia.

Tampuurissa ei ole lisenssipohjaista hinnoittelua, vaan voitte kutsua järjestelmään käyttäjiä samalla hinnalla niin paljon kuin haluatte. Näin voitte tuoda järjestelmään esimerkiksi yhteistyökumppaninne sekä huolto-, lukitus- ja erikoisliikkeet, jotta hekin voivat käyttää järjestelmää ja kuitata tekemänsä huollot järjestelmäänne paikasta sekä ajasta riippumatta mobiilisti.

Lopputuloksena kaikki data ja tieto yhdestä kiinteistöstä on hallitusti yhdessä paikkaa, johon kaikki tarvittavat henkilöt pääsevät käsiksi ja jota on helppo raportoida eri intressiryhmille. Myös tiedolla johtaminen helpottuu, kun prosessit toimivat sujuvasti eri kumppaneiden välillä ja tieto on yhdessä järjestelmässä.

Tutustu Tampuuri Tekniseen Ylläpitoon maksutta!

Jos haluat kehittää toimintaanne paremmaksi, niin kutsu meidät maksuttomalle demokäynnille. Demokäynti kestää 1-2 tuntia, jonka aikana näet, miten järjestelmä vastaa tarpeisiinne. Demokäynti ei sido sinua jatkotoimenpiteisiin.

Asiantuntijamme tulee käymään luonasi sovittuna päivänä, jolloin näet konkreettisesti, miten järjestelmämme hyödyttäisi teitä.

 

Pyydä tarjous

Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.