Tampuuri Verkkokauppa

Tampuuri Verkkokauppa

Tuotetilaukset ja niiden maksut helposti Tampuurin avulla

Tampuuri Verkkokaupassa tuotetilaukset voi tehdä suoraan verkossa. Palvelussa on Paytrail-maksuyhteys, joten tilatut tuotteet laskutetaan jo tilauksen yhteydessä. Näin paljon työllistävistä tehtävistä, kuten laskutuksesta, perinnästä ja maksuvalvonnasta säästyy aikaa muihin töihin. Tampuurin kautta voitte itse määritellä palvelussa näkyvät tuotteet, kiinteistöt ja niiden hinnat. Tampuuri Verkkokaupan kautta on helppo hoitaa esimerkiksi asiakirjatilaukset isännöitsijätoimistolta. Tampuuri Verkkokauppa hyödyntää jo valmiiksi Tampuurissa olevaa tietoa.

Miten Tampuuri verkkokauppa toimii?

Verkkokaupan tilaussivusto perustetaan Tampuurissa, ja jokaiselle isännöintitoimistolle luodaan oma sivusto, jonka linkki lisätään omille verkkosivuillenne. Palvelussa näytetään valitut taloyhtiöt ja tuotteet. Tampuuri Verkkokaupassa käytetään yrityksen omia Paytrail-tunnuksia, joten rahat tilitetään suoraan yrityksenne tilille.

Yhdellä asiakkaalla voi olla useampi verkkokauppa käytössä, esim. eri tyyppisille tuotteille tai eri asiakasryhmille esim. osakkaat, asukkaat & kiinteistönvälittäjät. Verkkokaupassa voi myös myydä siivouksia, muuttoauton tilauksia tai muita tarjoamianne palveluita.

Tuotteet maksetaan heti tilauksen yhteydessä ja sivusto toimittaa tilauspyynnön teille tiedoksi sähköpostilla. Asiakkaiden tekemiä tilauksia voi selata Tampuurissa. Asiakirjatilausten raportointi (kirjanpidon tosite, hakutyökalu) löytyy Tampuurista. Visma Tampuuri laskuttaa palvelusta komission.

Mitkä ovat hyödyt?

• Isännöintitoimistoa työllistävä maksuvalvonta ja perintä saadaan pois kun maksu peritään aina tilauksen yhteydessä
• Säästää aikaa ja vaivaa
• Tilauksesta perityt maksut tilitetään suoraan toimiston tilille oman Paytrail-tunnuksen avulla

Miten saan Tampuuri verkkokaupan käyttöön?

Tampuuri Verkkokaupan saat käyttöösi olemalla yhteydessä Tampuuri yhteyshenkilöösi tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myyntipalvelu.tampuuri@visma.com.