Tampuuri Tabletin tuki päättyy vuodenvaihteessa

Tampuuri Tabletin tuki päättyy vuodenvaihteessa

Tampuuri Tabletin toiminta päättyy ja xTampuuri-mobiilisovellus jatkaa kenttätyön nykyaikaistamisen

Tampuuri Tabletin toiminta päättyy ja xTampuuri-mobiilisovellus jatkaa kenttätyön nykyaikaistamisen

Olemme viimeisen kolmen vuoden aikana kehittäneet voimakkaasti Tampuurin kenttätyökaluja ja muun muassa kaikki tarkastusominaisuudet on tehty xTampuuri-mobiilisovellukseen, jota jo useat asiakkaamme käyttävät.

Tästä johtuen emme enää tue vanhaa Tampuuri Tablet -tarkastussovellusta (iPad Tablet, Android Tablet tai Windows Tablet) ja näiden toiminta päättyy vuodenvaihteessa 2019, eli  31.12.2019. xTampuuri-mobiilisovellus tuo kuitenkin paljon uusia mahdollisuuksia tarkastuksien tekemiseen.

Mikäli käytätte liiketoiminnassanne vielä vanhaa Tampuuri Tablet-sovellusta, pyydämme teitä ottamaan yhteyttä asiakkuustiimiimme uuden Tampuurin kenttätyökalujen käyttöönotosta sopimiseksi.
Vastaamme myös mielellämme sinua askarruttaviin kysymyksiin. Ole yhteydessä niin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.

Kiinnostaisiko sinua nämä?

Kenttätyökalut

xTampuuri-mobiilisovellus on kenttätyöhön suunniteltu versio Tampuurista, joka tukee kaikkea huoltomiesten, asunnon tarkastajien sekä isännöitsijöiden kentällä tapahtuvaa työtä. Sovellus toimii sekä älypuhelimilla että tableteilla, kuten myös tietokonekäytössä.

Taloushallinto

Tampuuri Taloushallinnon avulla jokainen isännöintitoimisto tai vuokrataloyhtiö voi tehdä toiminnastaan tehokkaampaa, koska järjestelmä automatisoi taloushallinnon toistuvat työvaiheet ja dokumentoi raportteja reaaliajassa.
 

Asukasvalinta

Tampuurin kanssa hallinnoit tehokkaasti asuntovuokrauksen koko elinkaarta. Asukasvalinnan palveluketjun tarkoituksena on tarjota teille ja teidän asiakkaille saumaton käyttökokemus asunnon etsimisestä sopimuksen tekoon asti.

Sähköinen asiointi 

Tampuurin sähköisen asioinnin avulla tilojen markkinointi, vuokrasopimuksen sähköinen allekirjoitus sekä vika- ja irtisanomisilmoitukset hoituvat sujuvasti itsepalveluna verkossa 24/7, silloin kun se asukkaalle parhaiten sopii.