Tampuuri Tabletin toiminta päättyy

Tampuuri Tabletin toiminta päättyy

xTampuuri-mobiilisovellus jatkaa kenttätyön nykyaikaistamisen.

Tampuuri Tabletin toiminta päättyy ja xTampuuri-mobiilisovellus jatkaa kenttätyön nykyaikaistamisen

Olemme viimeisen kolmen vuoden aikana kehittäneet voimakkaasti Tampuurin kenttätyökaluja ja muun muassa kaikki tarkastusominaisuudet on tehty xTampuuri-mobiilisovellukseen, jota jo useat asiakkaamme käyttävät.

Tästä johtuen emme enää tue vanhaa Tampuuri Tablet -tarkastussovellusta (iPad Tablet, Android Tablet tai Windows Tablet) ja näiden toiminta päättyy vuodenvaihteessa 2019, eli  31.12.2019. xTampuuri-mobiilisovellus tuo kuitenkin paljon uusia mahdollisuuksia tarkastuksien tekemiseen.

Mikäli käytätte liiketoiminnassanne vielä vanhaa Tampuuri Tablet-sovellusta, pyydämme teitä ottamaan yhteyttä asiakkuustiimiimme uuden Tampuurin kenttätyökalujen käyttöönotosta sopimiseksi.
 

Vertaile tuotteiden ominaisuuksia keskenään

Alla olevasta taulukosta voit vertailla Tampuuri Tabletin ja xTampuuri-mobiilisovelluksen ominaisuuksia keskenään.

xTampuuri mobiilisovellus Tampuuri Tablet

Haluatko lisätietoja Tampuurin kenttätyökaluista?

Lue lisää Tampuuri kenttätyökalujen hyödyistä täällä »
 
Vastaamme myös mielellämme sinua askarruttaviin kysymyksiin. Jätä yhteystietosi tai soita niin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.

Kiinnostaisiko sinua nämä?

Tekninen ylläpito

Tekninen ylläpito tuo kaikki kiinteistön ylläpitoon liittyvät asiat, tiedot ja datan kootusti yhteen paikkaan kaikkien  käytettäväksi.
 
 

Asukasvalinta

Tampuurin kanssa hallinnoit tehokkaasti asuntovuokrauksen koko elinkaarta. Asukasvalinnan palveluketjun tarkoituksena on tarjota teille ja teidän asiakkaille saumaton käyttökokemus asunnon etsimisestä sopimuksen tekoon asti.

Sähköinen asiointi 

Tampuurin sähköisen asioinnin avulla tilojen markkinointi, vuokrasopimuksen sähköinen allekirjoitus sekä vika- ja irtisanomisilmoitukset hoituvat sujuvasti itsepalveluna verkossa 24/7, silloin kun se asukkaalle parhaiten sopii.
 

Isännöintiin

Tampuurin avulla hoidat niin hallinnollisen ja teknisen isännöintiin, taloushallinnon kuin viestinnänkin. Ohjelmaa voit käyttää joustavasti siellä missä haluat, tietokoneella tai mobiilisti.