Tampuuri Taloushallinto

Kiinteistöalan tarpeisiin suunniteltu taloushallinnon järjestelmä, tutustu ja tilaa demokäynti.
Tampuuri Taloushallinto

Tampuuri Taloushallinto on kiinteistöalan tarpeisiin suunniteltu taloushallinnon järjestelmä.

Sen avulla jokainen isännöintitoimisto tai vuokrataloyhtiö voi tehdä toiminnastaan tehokkaampaa, koska järjestelmä automatisoi taloushallinnon toistuvat työvaiheet ja dokumentoi raportteja reaaliajassa.

  
  
 
 
 Tampuuri Taloushallinto - kaikki samassa paketissa

1) Tampuuri Taloushallinto on ainoa kiinteistöpuolen taloushallintajärjestelmä, jonka tarvitsette

Löydät kaikki kiinteistöpuolella tarvitsemasi taloushallinnon ominaisuudet järjestelmästämme, minkä takia et tarvitse muita järjestelmiä, kun otat Tampuuri Taloushallinnon käyttöön.

Saat siis jatkossa kaiken kiinteistöpuolen taloushallintoon tarvitsemasi yhdestä paikasta. Esimerkiksi jälkilaskelman laskenta tapahtuu järjestelmässä automaattisesti ja saat sen käyttöösi muutamalla klikkauksella.

Tampuuri Taloushallinto on käyttövalmis taloushallinnon paketti, joka huomioi mm. kiinteistöpuolen erilaiset raportointi- ja arvolisäverolaskentavaatimukset.

2) Saatte ikioman tilikartan

Tampuuri Taloushallinto käyttää omaa KiinteistöTampuuri ® tilikarttaa, joka antaa parhaan tuen asunto-osakeyhtiöiden ja vuokratalojen kirjanpidolle. Tarvittaessa tilikarttaa voi yksilöidä tarpeisiinne. Käyttöönoton yhteydessä taloyhtiöiden vertailutiedot konvertoidaan automaattisesti sisäänluvun yhteydessä.

Tampuuri Taloushallinto - oma tilikartta

 

 
 
 
  
 
  
 
 Tampuuri Taloushallinto - automatisoi rutiinit

3) Järjestelmä automatisoi rutiinit ja vapauttaa työaikasi tärkeämpiin tehtäviin

Automatisointi ei tee töitäsi, vaan ajattele asia niin, että sinä joudut tekemään tällä hetkellä itseään toistavia automatisoinnin töitä. Taloushallinnon ammattilainen on yrityksen tärkeimpiä voimavaroja, minkä takia työaikasi halutaan käyttää kaikista tärkeimpiin tehtäviin. Sellaisiin, joihin vain sinä pystyt. Tampuuri Taloushallinto automatisoi esimerkiksi nämä:

  • jälkilaskelman laskeminen
  • pankkiyhteys
  • koko maksatusprosessin automatisointi: ostolaskujen kierrätys ja hyväksytys automaattisesti
  • laskujen syöttö, tiliotteiden hakeminen ja tiliöinti
  • raporttien laskeminen taustalla, jolloin dokumentaatio on aina ajan tasalla

Automatisoinnin ansiosta työaikasi ei kulu enää toistuvaan konemaiseen kliksutteluun, vaan työsi muuttuu enemmän tarkastavaksi hallinnoinniksi sekä koko taloushallinnon johtamiseksi.

Haluaisitko lisätietoja Tampuuri Taloushallinnosta?

Jätä yhteystietosi niin sovitaan tapaaminen

 
  
 
 Tampuuri Taloushallinto - helpottaa työtä

4) Järjestelmää on selkeä käyttää ja se helpottaa kirjanpitäjän työtä

Sinun ei tarvitse asentaa mitään, vaan järjestelmä toimii selainpohjaisesti. Pääset siis aloittamaan sen käytön hetkessä, missä tahansa ja millä laitteella tahansa.

Tulet huomaamaan järjestelmän helppokäyttöisyyden jo maksuttomalla demokäynnillä. Jos yrityksellenne tulee uusi asunto-osakeyhtiö, niin saatte syötettyä sen järjestelmään kahdessa minuutissa. Jatkokäyttö on yhtä vaivatonta.

5) Oma pankkiyhteys

Kun otat järjestelmämme käyttöön, niin kaikki pankkitilit ovat käytettävissäsi, kun Web Services -kanavat on avattu pankkeihin. Heti tämän jälkeen tietoliikenne Tampuuri Taloushallinnon ja pankkien välillä tapahtuu automaattisesti.

Tampuuri Taloushallinto - oma pankkiyhteys

 
 
 
 
Tampuuri Taloushallinto - uusi teknologia

6) Pääset hyödyntämään tuliterää ja testattua teknologiaa

Tampuuri Taloushallinto on rakennettu uusimpien teknologioiden avulla, joten järjestelmä on aivan elinkaarensa alussa. Se tarkoittaa sitä, että järjestelmä ei vanhene vielä vuosikymmeniin, vaan sitä voidaan kehittää tekemällä tämän päivän teknologioiden mahdollistamia päivityksiä ja kehitystoimenpiteitä.

Vaikka teknologia taustalla on uutta, niin peruskäyttö ei vaadi uuden opettelua.

7) Järjestelmä integroituu ja skaalautuu vaivatta myös suurien yhtiöiden käyttöön

Yli 500 asunnon vuokrataloyhtiön taloushallinta muuttuu hankalaksi, jos käytössäsi ei ole siihen suunniteltua järjestelmää. Tampuuri Taloushallinto skaalautuu kaiken kokoisten vuokrataloyhtiöiden ja isännöintitoimistojen käyttöön, joten sekä pienemmät että suuremmat yhtiöt voivat nostaa toimintansa tasoa järjestelmän avulla.

Järjestelmän hyödyt kasvavat entisestään, jos käytössäsi on myös muita Tampuurin järjestelmiä, koska ne integroituvat toisiinsa. Näin tieto kulkee järjestelmästä toiseen saumattomasti ja automaattisesti.

 
 
 
 
 
Tampuuri Taloushallinto - integroituu vaivatta

Tampuuri Taloushallinto - kiinteistöalan tarpeisiin

Tampuuri Taloushallinto on sinulle, jos:

  • toimit kiinteistöalalla ja haluat nostaa toimintaanne tehokkaammaksi ja varmemmaksi
  • haluat vapauttaa kalenteriisi lisää aikaa antamalla mekaaniset taloushallinnon tehtävät automatisoinnin hoidettaviksi
  • haluat keskittyä taloushallinnon ammattilaisena kaikista tuottavimpiin tehtäviin
  • tahdot hoitaa yhdellä järjestelmällä koko taloushallinnon
  • haluat tehdä työstäsi stressittömämpää ja välttyä virheiltä, joita mekaanisissa työtehtävissä helposti syntyy.

 

Kiinteistöosakeyhtiön toiminta nousi uudelle tasolle Tampuuri Taloushallinnon avulla

”Olemme 644 vuokra-asunnon kiinteistöosakeyhtiö ja Tampuuri Taloushallinto on ollut käytössämme reilun vuoden.

Järjestelmä on helpottanut kirjanpitäjän työtäni yksinkertaisen käyttöliittymän ansiosta, minkä lisäksi se säästää minulta päivittäin aikaa, koska järjestelmä automatisoi useita erilaisia toistuvia toimintoja. Esimerkiksi laskun summaa ei tarvitse jakaa enää käsipelein näpyttelemällä halutuille kustannuspaikoille, vaan järjestelmä tekee sen automaattisesti.

Aiempaan järjestelmäämme verrattuna raportointi parantunut ja lisäksi järjestelmän käyttäminen on selkeää.

Olemme ensimmäisiä Tampuuri Taloushallintoa käyttäviä vuokrataloyhtiöitä, joten pääsimme mukaan järjestelmän kehittämiseen kiinteistöpuolelle sopivaksi. Siksi voin lämpimästi suositella Tampuuri Taloushallintoa kaikille vuokrataloyhtiöille.

Meidän toimintamme nousi ison askelman seuraavalle tasolle Visma Tampuurin järjestelmien avulla.”

– Kirsti Järvinen, kirjanpitäjä, Kiinteistö Oy Jyrkkälänpolku, Turku

 

Haluatko tutustua Tampuuri Taloushallintoon maksutta? Se onnistuu!

Jos työskentelet kiinteistöpuolella kirjanpitäjänä tai taloushallinnossa ja haluat tietää, miten Tampuuri Taloushallinto helpottaa työtäsi, niin kutsu meidät maksuttomalle demokäynnille.

Saat käynnillä kattavan esittelyn järjestelmästämme ja pääset testaamaan sitä käytännössä. Vastaamme myös kaikkiin kysymyksiisi.

100 % maksuton tutustumiskäynti ei sido sinua jatkotoimenpiteisiin, joten käytä se hyväksesi nyt! Ota meihin yhteyttä, niin sovitaan sopiva parin tunnin ajankohta kalenteristasi.

”Se uusi” -teknologia, josta kaikki puhuvat, voi olla helpottamassa työtaakkaasi pian, kun otat yhteyttä nyt.

 

Pyydä tarjous

Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.