Tervetuloa Tampuuritukeen!

Tampuurituki

Kuinka voimme auttaa?

Palvelumme ovat sinua varten ja siksi panostamme monikanavaiseen asiakaspalveluun. Suosittelemme käytettäväksi tukipyyntölomaketta suoraan Tampuurista mutta asiantuntijamme palvelevat sinua myös sähköpostitse ja puhelimitse. Tavoitat meidät ma-to klo 9–16 ja pe klo 9-15.
 
Meille on tärkeää, että Tampuurin käyttö on yrityksellesi mutkatonta. Tuotteidemme tukipalvelu palvelee pääkäyttäjiä koko Tampuurin tuoteperheeseen liittyvissä kysymyksissä ja pyrkii ratkaisemaan asiat jo ensimmäisellä yhteydenotolla.
 

Mistä tavoitat meidät?

Tampuuri tuki tukipyyntölomake

Tukipyyntölomake

Suosittelemme käytettäväksi tukipyyntölomaketta suoraan Tampuurista.
Tampuuri tuki sähköposti

Sähköposti

Palvelemme sinua sähköpostitse tampuurituki@visma.com -osoitteessa.
Tampuuri tuki soita

Soita

Palvelemme sinua puhelimessa ma–to klo 9-16 ja pe klo 9-15 numeron 02 721 1710 kautta.
 

Unohtuneet tunnukset

Jos olet unohtanut tunnuksesi, ota yhteyttä oman yrityksesi Tampuuri- pääkäyttäjään. Pääkäyttäjät hallinnoivat käyttäjätunnuksia ja voivat tarvittaessa esim. vaihtaa sinulle uuden salasanan.
 

Apua Tampuurin käyttöön

Katso itsepalvelumateriaalimme ja löydä vastaus kysymykseesi heti. Asiakkaanamme Tampuurin käyttöohjeet, moduuli- ja palvelukuvaukset, verkkoasioinnin palvelukuvaukset sekä versiosaatteet ovat kaikki vapaasti käytettävissäsi.

Tampuuri käyttöohjeet

Siirry Tampuurin käyttöohjeiden pariin. Käyttöohjeista löydät tietoa esimerkiksi Tampuurin eri toimintoihin, tablet- ja mobiilisovelluksiin sekä selaimen asetuksiin. Ohjeita päivitetään jatkuvasti.
Lue lisää

Moduuli- ja palvelukuvaus

Tampuurin moduuli- ja palvelukuvauksista löytyy lisätietoja Tampuurin ominaisuuksista.
Lue lisää

Versiosaatteet

Tampuurin versiosaatteet lähetetään nykyisin sähköpostilla pääkäyttäjille. Täältä löydät kuitenkin tietoa vanhoista versiosaatteista.
Lue lisää
 

Löydät meidät myös somesta

 
Tampuuri Facebook
Tampuuri Instagram
Tampuuri YouTube
Tampuuri LinkedIn
 
Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.