Tampuurituki

Tervetuloa Tampuuritukeen!

Kuinka voimme auttaa?

Palvelumme ovat sinua varten ja siksi panostamme monikanavaiseen asiakaspalveluun. Suosittelemme käytettäväksi tukipyyntölomaketta suoraan Tampuurista mutta asiantuntijamme palvelevat sinua myös sähköpostitse ja puhelimitse.
  
Meille on tärkeää, että Tampuurin käyttö on yrityksellesi mutkatonta. Tuotteidemme tukipalvelu palvelee pääkäyttäjiä koko Tampuurin tuoteperheeseen liittyvissä kysymyksissä ja pyrkii ratkaisemaan asiat jo ensimmäisellä yhteydenotolla.

Mistä tavoitat meidät?

Tukipyyntölomake

Suosittelemme käytettäväksi tukipyyntölomaketta suoraan Tampuurista.

Soita

Palvelemme sinua puhelimessa ma–pe klo 9-15 numeron 02 721 1710 kautta.

Unohtuneet tunnukset

Jos olet unohtanut tunnuksesi, ota yhteyttä oman yrityksesi Tampuuri- pääkäyttäjään. Pääkäyttäjät hallinnoivat käyttäjätunnuksia ja voivat tarvittaessa esim. vaihtaa sinulle uuden salasanan.

Apua Tampuurin käyttöön

Katso itsepalvelumateriaalimme ja löydä vastaus kysymykseesi heti. Asiakkaanamme Tampuurin käyttöohjeet, moduuli- ja palvelukuvaukset, verkkoasioinnin palvelukuvaukset sekä versiosaatteet ovat kaikki vapaasti käytettävissäsi.

Tampuuri käyttöohjeet

Siirry Tampuurin käyttöohjeiden pariin. Käyttöohjeista löydät tietoa esimerkiksi Tampuurin eri toimintoihin, tablet- ja mobiilisovelluksiin sekä selaimen asetuksiin. Ohjeita päivitetään jatkuvasti.
Lue lisää

Moduuli- ja palvelukuvaus

Tampuurin moduuli- ja palvelukuvauksista löytyy lisätietoja Tampuurin ominaisuuksista.
Lue lisää

Löydät meidät myös somesta

 
Tampuuri Facebook
Tampuuri Instagram
Tampuuri YouTube
Tampuuri LinkedIn