Sähköinen haastaminen

Sähköinen haastaminen

Tehokkuutta sähköisellä haastehakemuksella

Pyydä tarjous

Sähköinen haastaminen Tampuurilla

Mitä sähköinen haastaminen maksaa?

 
Sähköisen haastamisen käyttöönotto maksaa 2000 e/tili. Käyttöönoton jälkeen veloitus toteutuu käytön mukaan.
Haluatko tietää, paljonko haastehakemukset maksaisi? Kokeile Tampuurin hintalaskuria. Huom.! emme vastaa kolmansien osapuolien mahdollisista hintojen muutoksista. 

Katso hinta »

Soita meille tai lähetä sähköpostia myyntipalvelu.tampuuri@visma.com.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Sähköinen haastaminen Tampuurin avulla

Sähköinen haastaminen tulee lain kautta pakolliseksi summaarisissa riita-asioissa syyskuussa 2019 ja Tampuurista voidaan lähettää haastehakemukset sähköisesti. Sähköinen haastaminen ei ainoastaan vähennä käräjäoikeuksien työmäärää mutta myös kantajien työtaakka pienenee ja haastamisen prosessi nopeutuu huomattavasti.

Mitä hyötyjä sähköinen laskujen välitys tuo sinulle?

Tampuurin uuden ominaisuuden avulla verkkolaskujen teko- ja lähetysprosessi tapahtuu suoraan Tampuurin käyttöliittymässä. Näin Tampuurissa luodut verkkolaskut lähtevät asiakkaalle heti, eivätkä monet eri tahot ole monimutkaistamassa prosessia.

Verkkolaskutuslaki muuttuu 2020

EU:n verkkolaskudirektiivin mukainen verkkolaskulaki ohjaa yritysten ja julkishallinnon laskutusta sähköiseen muotoon.

Tällä hetkellä laki velvoittaa julkishallintoa käsittelemään verkkolaskuja, 2020 huhtikuusta alkaen se antaa saman velvoitteen myös yrityksille.

Ota nämä 3 asiaa huomioon kun lähetät vuokrankorotuskirjeet

Syksy on perinteisesti muutosten aikaa ja silloin tapetille nousee usein myös vuokrien korotus. Miten siitä kannattaa ilmoittaa? Mikä toimitustapa olisi varmin ja kustannustehokkain? Nostamme esille kolme asiaa jotka kannattaa ottaa huomioon kun lähetät korotuskirjeet.