Sähköinen asiointi Tampuurissa

Asiakas voi itse hoitaa asumisen liittyviä asioita 24/7, silloin kun se hänelle parhaiten sopii.

Tampuuri Sähköinen asiointi

Päivitä asiakaspalvelusi moderneilla sähköisillä prosesseilla

Tampuurilla voit tarjota sähköistä asiointia asiakkaille heille tutuissa palvelumuodoissa. Sähköinen asiointi vähentää selvästi toimiston kävijämäärää ja myös puhelimitse tulevia yhteydenottoja.

Sähköisen asioinnin avulla tilojen markkinointi, vuokrasopimuksen sähköinen allekirjoitus sekä vika- ja irtisanomisilmoitukset hoituvat sujuvasti itsepalveluna verkossa. Moderneilla sähköisen asioinnin palveluilla asiakas voi itse hoitaa asumisen liittyviä asioita 24/7, silloin kun se hänelle parhaiten sopii.

7 askelta kohti tehokasta sähköistä asiointia

Tampuuri Markkinointihaku

1) Erotu massasta ja tule löydetyksi! Markkinointihaulla viet vuokrakohteiden tiedot vaivatta omille verkkosivuille sekä verkon suosituimmille markkinapaikoille

Tampuuri Markkinointihaku on asuntohakupalvelu, jolla voit viedä vuokrakohteiden tiedot vaivatta suoraan Tampuurista omille verkkosivuille. Voit siirtää valitsemasi kohdetiedot, markkinointitekstit sekä kuvat Tampuurista suoraan teidän omille verkkosivuille. Markkinapaikkaliittymillä saat myös tiedot verkon suosituimmille markkinapaikoille kuten Oikotie, Etuovi sekä Vuokraovi.

Markkinointihaulla tiedot ovat aina ajan tasalla, vältyt erillisten sivujen ylläpitotyöltä ja samalla tarjoat myös asiakkaillesi helpon tavan löytää asuntoa.

Lue lisää markkinointihausta blogistamme »

2) Nopeampi ja selkeämpi prosessi! Asuntohakemus, vuokrasopimus ja sopimuksen allekirjoitus tapahtuvat helpoiten verkossa

Kun asiakas löytää mieleisensä tilan, voi hän täyttää hakemuksen heti verkossa. Hakemuksen tiedot ovat välittömästi asukasvalitsijoiden käytössä ja asukas voi sähköisesti hyväksyä asuntotarjouksen.

Tunnistautuminen verkkopankkitunnuksin mahdollistaa vuokrasopimuksen sähköisen allekirjoittamisen. Prosessiin voi halutessaan lisätä myös vakuuden maksamisen. Lopputuloksena syntyy allekirjoitettu vuokrasopimus, joka tallentuu Tampuuriin ja lähetetään uudelle vuokralaiselle.

Lue miten voit hyödyntää sähköistä hakemusta »

Tampuuri Sähköinen hakemus
Tampuuri asukassivut

3) Tarjoa itsepalvelua ja säästä aikaa! Asukassivuilla tarjoat uuden palvelukanavan asiakkaillesi

Vuokratalojen kiinteistöille voidaan koota omat verkkoasioinnin sivut, jotka toimivat asiakaspalvelukanavana 24/7. Sivut kytkeytyvät tiiviisti Tampuurin tietoihin, eikä niitä tarvitse erikseen ylläpitää.

Voit myös jakaa valitsemillesi henkilöille katseluoikeuden kiinteistön tiedotteisiin, remontteihin, kulutustietoihin tai muihin valitsemiisi dokumentteihin verkkoasioinnin kautta. Asukas voi tarkistaa verkkoasioinnin kautta myös omaan talouteen liittyviä tietoja, kuten vuokratilanne sekä erillislaskut.

“Tampuuri pystyi tarjoamaan meille tarpeemme täyttävän sähköisten palvelujen kokonaisuuden. Tampuuri on aktiivisesti kanssamme kehittänyt asukassivujen palveluita ja koemme Tampuurin henkilöstön ymmärtävän hyvin toimintamme tarpeet.” - Turun Ylioppilaskyläsäätiö

Lue lisää asukassivuista »

Haluaisitko lisätietoja sähköisen asioinnin palveluista?

Jätä yhteystietosi niin sovitaan tapaaminen

4) Vähennä soittoja ja toimistokäyntejä! Chat osaksi asiakaspalvelua

Nyt voit tarjota Tampuurin asukassivuilla, markkinointihaussa sekä hakemuksessa henkilökohtaista asiakaspalvelua Giosg live chatin avulla. Vaikka teknologia kehittyy ja ihmiset siirtyvät hoitamaan yhä useampia asioita verkossa, korostuu henkilökohtaisen palvelun merkitys myös verkossa tulevaisuudessa.

Chat-palvelulla tarkoitetaan asukassivulle, markkinointihakuun sekä hakemukseen lisätyn painikkeen kautta avattavaa chat-keskusteluikkunaa, jonka välityksellä asukas tai osakas voi aloittaa reaaliaikaisen keskustelun asiakaspalvelijan kanssa. Tämän lisäksi on myös mahdollista helposti laajentaa chat-palvelua koko yrityksesi verkkosivuillesi.

Tampuuri chat
Tampuuri sähköinen vikailmoitus

5) Huollon prosessi haltuun! Vikailmoitusten status välittyy reaaliaikaisesti myös asiakkaillesi sekä huoltoyhtiölle

Asukas voi tehdä vikailmoitukset huoltoyhtiölle verkossa. Kun huoltoyhtiö on ottanut ilmoituksen työstöön, lähtee sähköposti-ilmoitus tilanteesta, kuten myös työn valmistuttua. Ilmoitukset kirjautuvat aina Tampuuriin ja ovat siten kaikkien osapuolten seurattavissa.

Lue lisää sähköisestä vikailmoituksesta »

6) Vaivaton irtisanominen! Vuokralainen voi irtisanoa vuokrasopimuksensa verkossa

Vuokralainen voi irtisanoa toistaiseksi voimassa olevan vuokrasopimuksensa helposti verkossa. Sähköinen irtisanomisilmoitus tulee välittömästi vuokranantajan käsiteltäväksi Tampuurin työjonoon.

Toimistolla käyntiä tai soittoa ei enää tarvita.

 
Tampuuri sähköinen irtisanominen
Tampuuri asiakastyytyväisyys

7) Kehitä asiakaskokemusta! Asiakastyytyväisyyden mittaaminen datan pohjalta

Tampuuri mahdollistaa asiakastyytyväisyyden mittaamisen nopealla syklillä datan pohjalta. Kyseessä voi olla esimerkiksi vikailmoituksen ja huollon sujuvuus, sisään- tai poismuuton prosessi tai raportti kaikista asukkaista yleistä asiakastyytyväisyyskyselyä varten.

Tampuuri siirtää datan ja yhteistyökumppanina toimii WheelQ, joka vuorossaan toteuttaa asiakastyytyväisyyskyselyt.

  • Raportti kuitatuista vikailmoituksista asiakastyytyväisyyskyselyä varten
  • Raportti sisään ja ulosmuuttaneista
  • Yleinen asukasraportti koko massasta asiakastyytyväisyyskyselyä varten
 

Jäikö kysyttävää sähköisen asioinnin palveluista? Kutsu meidät maksuttomalle demokäynnille

Saat käynnillä kattavan esittelyn järjestelmästämme ja pääset testaamaan sitä käytännössä. Vastaamme myös kaikkiin kysymyksiisi. 100 % maksuton tutustumiskäynti ei sido sinua jatkotoimenpiteisiin, joten käytä se hyväksesi nyt!

Ota meihin yhteyttä, niin sovitaan sopiva parin tunnin ajankohta kalenteristasi. Sinua auttaa myyjämme Nico Lumiaho ja Jannika Markkanen. Soita tai jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten, niin keskustellaan yhdessä, kuinka sähköinen asiointi voisi tehostaa sinun liiketoimintaasi.

 

Pyydä tarjous

Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.