Tampuuri Raportointi

Joustavan raportoinnin kautta laadukkaaseen kiinteistönhallintaan.

Tampuuri Raportointi kiinteistöalan tarpeisiin

Tampuuri Raportointi tuottaa yksilöityjä raportteja kiinteistöalan tarpeisiin

Raporttien avulla jokainen kiinteistöalan yritys voi tehdä toiminnastaan paremmin ennustettavaa ja johdettavaa, koska saatte haluamanne raportit eteenne järjestelmästä koska tahansa. Tampuuria käyttävät esimerkiksi vuokrataloyhtiöt, säätiöt, isännöintitoimistot, huoltoyhtiöt sekä toimitilakiinteistön omistajat.

Tampuuri on kokonaisvaltainen ja Suomen johtava kiinteistöalalle suunnattu järjestelmä, joten löydät Tampuurista kaikki kiinteistötoimialan tarvitsemat toiminnot.

”Tampuurilla voi tehdä kaiken kiinteistötoimialaan liittyen.” Tuo on suora lainaus asiakkaaltamme ja yleisesti myös suurin syy, miksi asiakkaamme valitsevat Tampuurin.

Tarjoamme kolmea erilaista tapaa raportoida

Tampuuri operatiivinen raportointi

1. Operatiiviset raportit:

 • peruspaketti, joka kuuluu Tampuuriin oletuksena
 • raporttien määrä riippuu siitä, mitkä osat Tampuurista ovat käytössänne
 • täysin kiinteistöalan tarpeisiin räätälöity

Tampuuri tietovarasto DW

2. Tietovarasto:

 • Tietovarasto on oma erillinen tietokantansa, johon tallennetaan relevanttia dataa Tampuurista
 • mahdollistaa datan yhdistämisen eri järjestelmistä sekä raporttien teon käytännössä mistä tahansa myös Tampuurin ulkopuolella

 

Tampuuri BI

3. BI-paketti:

 • BI-raportointi sisältää kolme raporttipakettia: Asuttaminen, Tekninen ja Kihla
 • näiden lisäksi BI-raportointi sisältää perusraportteja, jotka teemme aina näistä kolmesta raporttipaketista muodostetun kokonaisuuden lisäksi
 • Power BI:n avulla datasta voi luoda visuaalisia dashboardeja

Haluaisitko lisätietoja raportoinnista?

Jätä yhteystietosi niin sovitaan tapaaminen

Tampuuri Raportointi - Operatiivinen raportointi

Operatiivinen raportointi – kiinteä osa Tampuuria, jonka tuottamat raportit määräytyvät käytössänne olevien osioiden mukaan

Tampuuri koostuu erilaisista osioista, joista voit valita käyttöönne vain ne, joita tarvitsette. Jokaiseen osioon liittyy omat vakioraporttinsa, joiden määrä vaihtelee osioittain muutamasta raportista kymmeniin.

Nämä raportit, kuten Tampuuri kokonaisuudessaan, on suunniteltu täysin kiinteistöalan tarpeisiin.

Operatiivisella puolella näet esimerkiksi, kuinka paljon hakemuksia on jätetty kuluneen kuukauden aikana ja miten nopeasti niihin on reagoitu. Teknisellä puolella näet esimerkiksi kuluneen kuukauden vikailmoitusten määrään, keiden toimesta ne on tehty ja miten nopeasti ne on korjattu.

Raporttien avulla löydätte prosessistanne parhaiten ja heikoiten toimivat kohdat. Näin kehitystoimenpiteisiin on helpompi ryhtyä, kun tukenanne on konkreettista dataa.

Tietovarasto - raakadatan pohjalta voitte luoda raportin mistä tahansa

Tietovarastoa suosittelemme silloin, kun pelkkä operatiivinen raportointi ei enää riitä, tai kun haluatte yhdistää toisen järjestelmän, esimerkiksi kirjanpitojärjestelmän, dataa raportointiinne.

Perinteisesti Tietovaraston dataa hyödynnetään johdon raporttien tekemiseen tai tiettyjen tunnuslukujen seuraamiseen. Esimerkkejä raporteista ovat käyttöasteen seuranta tai huoltoilmoitusten läpimenoaika.

Operatiiviset raportit ovat kaikille samoja, kun taas Tietovaraston datan avulla voitte luoda vain teille yksilöityjä raportteja valitsemallanne tavalla. Koko tietovaraston data on myös vapaasti käytettävissänne, joten voitte laajentaa raportointianne niin paljon kuin haluatte. Jos teillä ei ole tähän osaamista, niin me teemme raportoinnin laajennuksen puolestanne projektiluonteisesti.

Tietovarastoon voi kerätä mitä tahansa raakadataa. Raakadatan perusteella voitte tehdä millaisia raportteja ikinä tarvitsettekaan. Teoriassa Tietovaraston avulla voi seurata jopa sitä, vaikuttaako sää huoltoyhtiön työnopeuteen tai onko vasen- ja oikeakätisten vuokranmaksutavoissa eroavaisuuksia. Vain tarpeenne on rajana.

Tampuuri Raportointi - Tietovarasto
Tampuuri Raportointi - BI-paketti

BI-paketti - Microsoftin Power BI tuo visuaalisuuden raportointiin

BI-raportointi sisältää kolme raporttipakettia: Asuttaminen, Tekninen ja Kihla. Näiden lisäksi BI-raportointi sisältää perusraportteja, jotka teemme aina näistä kolmesta raporttipaketista muodostetun kokonaisuuden lisäksi.

BI-pakettimme avulla dashboardien luominen on vaivatonta. Dashboardit helpottavat ja nopeuttavat datan tulkintaa, jolloin johtaminen sekä päätöksenteko yksinkertaistuvat. Kaikille tutut kartat, piirakat ja graafit tekevät datan tulkitsemisesta jokaiselle helppoa.

Visualisoitu data paljastaa myös mahdolliset datan laadun virheet paljon varmemmin kuin pelkkä listattu data. Jos aiemmin hyvin ennustettavasti edennyt graafi tekee yhtäkkiä valtavan hypyn, niin jossain kohti on sattunut virhe tai jossain on ongelma. Tällöin sitä voidaan alkaa tutkimaan heti: Onko kyseessä prosessivirhe, syöttövirhe vai onko kyseessä todellinen ongelma, esimerkiksi vesivahinko? Onko virhe kertaluontoinen vai toistuva? Mikä sen on aiheuttanut?

Miten Tampuuri Raportointi helpottaa jokapäiväistä työtäsi?

 1. Säästät aikaa, koska saat tarpeisiinne suunniteltuja raportteja ja tietoa oikeassa muodossa, eikä tietoa tarvitse lähteä varta vasten etsimään.

 2. Parannat datan laatua ja vältyt virheiltä, koska järjestelmä antaa hälytyksen ristiriidoista. Esimerkkinä tapaus, jossa asiakkaallamme oli järjestelmässä vääriä osoitteita, jolloin vuokrankorotuskirjeet eivät olisi menneet perille. Jos järjestelmä ei olisi hälyttänyt virheestä, vuokrankorotus olisi viivästynyt kahdella kuukaudella näppäilyvirheen takia.

 3. Teet oikeita päätöksiä, koska viimeisimmät luvut ovat helposti saatavillasi tukemassa päätöksentekoa.

 4. Säästät rahaa, koska ette joudu perumaan huonoja päätöksiä ja tekemään uusia.

 5. Näet oman työsi kehittymisen, koska raportit antavat tiedon, miten tehdyt muutokset vaikuttavat toimintaanne.

Tutustu Tampuuri Raportointiin maksutta!

Jos työskentelet kiinteistöalalla ja haluat kehittää toimintaanne paremmin ennustettavaksi ja johdettavaksi, niin kutsu meidät maksuttomalle demokäynnille. Demokäynti kestää 1-2 tuntia, jonka aikana näet, miten järjestelmä vastaa tarpeisiinne. Demokäynti ei sido sinua jatkotoimenpiteisiin.

Tampuuri Raportointi mahdollistaa liiketoimintanne johdettavuuden ja ennustettavuuden tavalla, joka ei aiemmin ollut mahdollista.

Tulemme luoksesi sinulle sopivana ajankohtana, joten kutsu meidät käymään!

 

Pyydä tarjous

Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.