Pirkan Opiskelija-asunnot

Pirkan Opiskelija-asunnot

 

Pirkan Opiskelija-asunnot Oy, lyhennettynä POAS, on Tampereen kaupungin omistama osakeyhtiö, jolla on tällä hetkellä reilu 30 talokokonaisuutta kaupungin eri osissa. Asunnot on tarkoitettu Tampereella ja Pirkanmaan alueella peruskoulun jälkeisissä oppilaitoksissa opiskeleville sekä alle 30-vuotiaille työssäkäyville nuorille.

POAS ja Tampuuri

Vuonna 2017 aloitettiin sähköisten palveluiden projekti, jonka tarkoituksena oli tarjota POASin asukkaille parempia sähköisiä palveluja sekä parantaa palveluita myös toimistoajan ulkopuolella.

Projektissa otettiin käyttöön Tampuurin markkinointihaku, hakemus, vikailmoituslomake, sisäänmuuttolomake ja asukassivut. Projekti valmistui keväällä 2018. Vuoden 2018 aikana yhteistyö on jatkunut muun muassa sisäänmuuttolomakkeen kehittämisen ja toimivuuden parantamiseksi.

Sähköisen asioinnin avulla tarjotaan ympärivuorokautista palvelua ja ajantasaista tietoa asukkaille

Projektin tarkoituksena oli tarjota POASin nykyisille ja tuleville asukkaille palveluita vuorokauden ympäri. Markkinointihaun avulla pääsee tutustumaan POASin asuntokantaan sekä näkemään heti vapaat asunnot. Tuleva asukas voi hakea hakutoiveidensa mukaista asuntoa (tai asuntoja) jättämällä hakemuksen sähköisesti.

POASin asuntohakupalvelu, eli Tampuurin Markkinointihaku.

Olemassa olevat asukkaat saavat asumiseen liittyvää ajantasaista tietoa kirjautuessaan POASin asukassivuille. Asukassivujen kautta asukkaat voivat keskustella POASin henkilökunnan kanssa ja keskusteluhistoria jää talteen molemmille osapuolille. Asukkaat näkevät asukassivustolta muun muassa reaaliaikaisesti vuokranmaksutilanteensa ja sopimukseensa liittyvät dokumentit.

Tutustu Pirkan Opiskelija-asunnot Oy:hyn »