Tampuuri kokemuksia

Tampuuria käyttävät jo satoja suomalaisia kiinteistöalan yrityksiä. Lue miten Tampuuri on auttanut alan toimijoita ympäri Suomea.

Tampuuri kokemuksia

Visma Tampuuri kumppanina

Tampuurin strategia on nykyaikaistaa kiinteistöjen parissa toiminnan, niin töissä kuin arjessa. Tutustu referensseihimme ja lue mitä asiakkaamme kertovat Visma Tampuurista palveluntarjoajana ja miten olemme auttaneet heitä.

Kesko

Kesko käyttää Tampuurin huoltokirjaa ja videolla keskustellaan Keskon kanssa miksi se on heille tärkeää.

Matinkylän Huolto

Vieraana Heini Muhonen-Reinikka Matinkylän Huollosta ja tässä Studio Tampuuri jaksossa keskustellaan miksi Matinkylän Huolto on valinnut isännöintijärjestelmän TampuuriONEn ja mitä hyötyjä se on heille tuonut.

Haluaisitko lisätietoja Tampuurista?

Jätä yhteystietosi niin sovitaan tapaaminen

Turun Ylioppilaskyläsäätiö

“Tampuuri pystyi tarjoamaan meille tarpeemme täyttävän sähköisten palvelujen kokonaisuuden. Tampuuri on aktiivisesti kanssamme kehittänyt sivuston palveluita ja koemme Tampuurin henkilöstön ymmärtävän hyvin toimintamme tarpeet.”

Toimivat ja kattavat asukassivut on TYS:lle elintärkeä osa toimintaa. Sivuston tarjoamat mahdollisuudet sähköisille palveluille on mahdollistanut sen, että henkilökunta pystyy keskittymään ammattitaitoa vaativiin työtehtäviin ja tarjoaa asukkaille ajasta ja paikasta riippumattoman palvelun.

Lue koko asiakastarina »

Tampuuri asukassivut
Tampuuri kokemuksia

Pirkan Opiskelija-asunnot Oy

Vuonna 2017 aloitettiin sähköisten palveluiden projekti, jonka tarkoituksena oli tarjota POASin asukkaille parempia sähköisiä palveluja sekä parantaa palveluita myös toimistoajan ulkopuolella.

Projektissa otettiin käyttöön Tampuurin markkinointihaku, hakemus, vikailmoituslomake, sisäänmuuttolomake ja asukassivut.

Lue koko asiakastarina »

Isännöintiverkko Oy

”Tampuuri toimii digitalisaation mahdollistajana, yhdistää Isännöintiverkon ihmiset, tiedon ja prosessit luodakseen lisäarvoa asiakkaille.” - Iiro Mähönen, Isännöintiverkko Oy

Isännöintiverkon Tampuuri -kehityshankkeessa kehityksen tärkeimpinä osa-alueina kehitetään toiminnanohjaustyökalua, tuntikirjaustoiminnallisuutta, kahdensuuntaista aitoa asiakkaan ja hallituksen sekä isännöintitoimiston välistä viestintää asiakkaan haluamaa viestintäkanavaa käyttämällä, älykästä dokumenttienhallintaa, ja lukuisia muita isännöintiliiketoiminnan kannalta olennaisia kokonaisuuksia.

Lue koko asiakastarina »

Tampuuri kokemuksia
 
Tampuuri Facebook
Tampuuri Instagram
Tampuuri YouTube
Tampuuri LinkedIn
 

Kiinnostuitko Tampuurin tuomista mahdollisuuksista? Kysy lisätietoja.

Vastaamme mielellämme sinua askarruttaviin kysymyksiin.  Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.

 

 

Pyydä tarjous

Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.