Tampuuri on kiinteistötietojärjestelmä

Varmista tehokas toiminta ja tyytyväiset asiakkaat toiminnanohjauksella.

Tampuuri on kiinteistötietojärjestelmä

Hoida kaikki toiminnot yhdellä kiinteistötietojärjestelmällä

Tampuurissa on kaikki vuokra-asuntojen asuttamiseen, vuokrahallintaan, asiakkuuden hoitoon sekä kiinteistöhallintaan tarvittavat toiminnot. Järjestelmän sähköisillä asiointipalveluilla tarjoat asukkaille entistäkin sujuvampaa asiakaspalvelua 24/7. Tampuurin tehokkaat raportointitoiminnot toimivat johtamistyön tukena ja lukuisat rajapinnat eri palvelutarjoajien kuten Kelan, perintäyrityksien sekä kirjanpito-ohjelmien kanssa nopeuttavat toimintaa.

“Tampuuri pystyi tarjoamaan meille tarpeemme täyttävän sähköisten palvelujen kokonaisuuden. Tampuuri on aktiivisesti kanssamme kehittänyt sivuston palveluita ja koemme Tampuurin henkilöstön ymmärtävän hyvin toimintamme tarpeet.”

Turun Ylioppilaskyläsäätiö

Sähköinen asiointi

Tampuurin avulla viestintä, asiakaspalvelu ja vikailmoitukset, hoituvat sujuvasti verkossa. Moderneilla sähköisillä asiointipalveuilla asiakas voi itse hoitaa kodin asioita 24/7 asukassivujen kautta, silloin kun se hänelle parhaiten sopii.

Tampuurilla voit tarjota sähköisiä palveluita asiakkaille heille tutuissa palvelumuodoissa. Sähköiset palvelut vähentää selvästi toimiston kävijämäärää ja myös puhelimitse tulevia yhteydenottoja.

Lue lisää sähköisten palveluiden hyödyistä »

 
Sähköinen asiointi - Asukassivut
Isännöintiohjelma Taloushallinto

Tampuuri Taloushallinto on ainoa kiinteistöpuolen taloushallintajärjestelmä, jonka tarvitsette

Taloushallinnon toiminnoilla teet budjetoinnin, kirjanpidon, ostolaskujen kierrätyksen, budjettivertailun sekä osto- ja myyntireskontran.

Automatisoimalla rutiinit, vapautat aikaa muihin tehtäviin.

Lue lisää Tampuuri Taloushallinnon hyödyistä »

Haluaisitko lisätietoja Tampuurista?

Jätä yhteystietosi niin sovitaan tapaaminen

Tekninen ylläpito - Hallinnoi kiinteistön kunnossapitoa ja energiankulutusta reaaliaikaisesti

Tampuuri Tekninen Ylläpito tuo kaikki kiinteistön ja taloyhtiön ylläpitoon liittyvät asiat, tiedot ja datan kootusti yhteen paikkaan kaikkien asianomaisten käytettäväksi.

Vuokrataloyhtiöille, huoltoyhtiöille ja kiinteistön omistajille Tampuuri on toiminnanohjausjärjestelmä sekä ainutlaatuinen myyntivaltti uusien yhteistöiden solmimiseen, koska Tampuuri ohjaa toimintaanne kiinteistöjen kannalta oleellisimpiin asioihin. Lisäksi kaikesta tekemisestä jää tieto järjestelmään, jolloin kaikki osapuolet näkee, mitä on tehty ja kaikki tieto on arkistoitu automaattisesti sekä järjestelmällisesti.

Lue lisää Tampuurin teknisen ylläpidon ominaisuuksista »

Tampuuri Tekninen Ylläpito

Tampuuri raportointi isännöinnissä

Raportointi

Tampuuri Raportointi tuottaa yksilöityjä raportteja kiinteistöalan tarpeisiin ja raporttien avulla jokainen voi tehdä toiminnastaan paremmin ennustettavaa ja johdettavaa, koska saatte haluamanne raportit eteenne järjestelmästä koska tahansa.

Tampuuri tarjoaa kolmea erilaista tapaa raportoida: operatiiviset Tampuuriin kiinteästi kuuluvat raportit, tietovarasto ja BI-paketti joka tuo visuaalisuuden raportointiin.

Lue lisää raportoinnista »

 
Tampuuri Facebook
Tampuuri Instagram
Tampuuri YouTube
Tampuuri LinkedIn
 

Jäikö kysyttävää? Kutsu meidät maksuttomalle demokäynnille

Saat käynnillä kattavan esittelyn järjestelmästämme ja pääset testaamaan sitä käytännössä. Vastaamme myös kaikkiin kysymyksiisi. 100 % maksuton tutustumiskäynti ei sido sinua jatkotoimenpiteisiin, joten käytä se hyväksesi nyt!

Ota meihin yhteyttä, niin sovitaan sopiva parin tunnin ajankohta kalenteristasi.

 

Pyydä tarjous

Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.