Tampuuri Käyttäjäpäivät

10.-11. lokakuuta 2019

#tampuurikäyttäjäpäivät

Tampuuri Käyttäjäpäivät

Teknologia. Tieto. Tulevaisuus.

Tampuuri Käyttäjäpäivät kokoaa yhteen kiinteistöalan asiantuntijat ja päivien aikana kuullaan ajankohtaisia puheenvuoroja kolmesta pääteemasta - teknologia, tieto ja tulevaisuus.
 
Tampuuri Käyttäjäpäivät on hyvä kouluttautumis- ja verkottumistilaisuus Tampuuri- käyttäjille ja päättäjille ympäri maan. Tapahtuman ohjelmassa käydään läpi uusimmat Tampuurin ominaisuudet, opimme runsaasti uusia tapoja hyödyntää Tampuurin tarjoamia ominaisuuksia ja mahdollisuuksia sekä kuulemme puheenvuoroja alan ajankohtaisista teemoista.

Save the dates! 10.-11. lokakuuta 2019

Tänä vuonna vietämme Tampuuri Käyttäjäpäiviä 10.-11.10.2019. Muistathan merkitä nämä tärkeät päivämäärät kalenteriisi.

Ilmoittautuminen Tampuuri Käyttäjäpäiviin käynnistyy myöhemmin jolloin myös päivien ohjelma julkistetaan.

Kenelle Tampuuri Käyttäjäpäivät on tarkoitettu?

Visma Tampuurin asiakkaille suunnatussa tapahtumassa kuulet Tampuuri- ohjelmiston tarjoamista hyödyistä ja mahdollisuuksista, löydät uusia tapoja kehittää työtäsi sekä jaat kokemuksia muiden Tampuuri- käyttäjien kanssa.

Tampuuri Käyttäjäpäivät tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia vaihtaa kokemuksia sekä tavata uusia ja vanhoja tuttavia alalta. Voitte myös esittää kinkkisiä kysymyksiä meidän asiantuntijoille sekä ensimmäisen päivän jälkeen pääsette iltajuhlaan rentoutumaan mukavassa seurassa.

 
Tampuuri Käyttäjäpäivät 2019
Tampuuri Käyttäjäpäivät 2019

Yrityksen hyöty?

Ideoita, työkaluja ja tietoutta Tampuurin käyttöön liittyen ja tämän lisäksi työntekijä pätevöityy Tampuuri- käyttäjänä.

Päivien aikana järjestämme myös Tampuuri Pääkäyttäjäkoulutuksen. Pääkäyttäjäkoulutus antaa valmiudet ylläpitää järjestelmän ohjaustietoja, käyttää järjestelmän ylläpito- ja käyttöominaisuuksia sekä neuvoa muita Tampuurin käytössä.

Paikka ja yöpyminen

Paikkana on perinteinen Hilton Helsinki Kalastajatorppa, Kalastajatorpantie 1, 00330 Helsinki. www.kalastajatorppa.hilton.com.

Jokainen varaa, maksaa ja hoitaa mahdollisen peruuntumisen yöpymisestä itse. Varaathan huoneesi ajoissa.

Huonevarauksen voi tehdä täältä. Varauksen voi myös tehdä suoraan hotelliin sähköpostitse helsinkikalastajatorppa@hilton.com tai puhelimitse +358 9 45 811. Varauksen takaamiseksi pyydämme jokaiselta majoittujalta luottokortin tiedot.

Tampuuri Käyttäjäpäivät 2019

Tampuuri Käyttäjäpäivät 2019

Tunnelmia viime vuoden Käyttäjäpäivistä

Tampuuri Käyttäjäpäivät 2018 vietettiin Helsingissä suurella joukolla. Yhteensä osallistui päivien aikana noin 200 kiinteistöalan ammattilaista ja asiantuntijaa.

Kuvagalleriasta voit vielä käydä fiilistelemässä viime vuoden tunnelmia.

Peruutusehdot

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 26.9.2019. Mahdolliset peruutukset 07.9.2019 mennessä. Peruutuksen tai muutoksia osallistumiseen voi tehdä vahvistussähköpostissa olevan linkin kautta. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista ajalla 8.-20.9.2019 veloitamme 50% ja ajalla 20.9. – 10.10.2018 koko hinnan. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö.

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

 
Tampuuri logo
Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.