Tampuuri on isännöintiohjelma

Modernia isännöintiä toiminnanohjauksella.

Tampuuri on isännöintiohjelma

Tehosta työskentelyäsi ja tarjoa modernia palvelua isännöintiohjelmalla.

Tampuurin avulla hoidat niin hallinnollisen ja teknisen isännöintiin, taloushallinnon kuin viestinnänkin. Isännöintiohjelmaa voit käyttää joustavasti siellä missä haluat, tietokoneella tai mobiilisti ja moderneilla verkkoasiointipalveluilla tarjoat asukkaille entistäkin sujuvampaa asiakaspalvelua 24/7.

Raportointitoiminnot toimivat johtamistyön tukena ja lukuisat rajapinnat eri palvelutarjoajien kuten perintäyrityksien sekä kirjanpito-ohjelmien kanssa nopeuttavat toimintaa.

“Tampuuri toimii digitalisaation mahdollistajana, yhdistää Isännöintiverkon ihmiset, tiedon ja prosessit luodakseen lisäarvoa asiakkaille.”

Iiro Mähönen, Isännöintiverkko Oy, Helsinki

Tampuuri Raportointi - Operatiivinen raportointi

Hallinnollinen isännöinti - Ketterällä tiedonhaulla tehostat työtäsi ja parannat asiakkaittesi palvelukokemusta

Tampuurin avulla saat helposti käyttöösi asukastiedot, osakerekisterit, vastikereskontran, perinnän, lainahallinnan, isännöitsijätodistuksen sekä kokousten hallinnan. Voit myös jakaa asiakkaillesi dokumentteja Tampuurin verkkoasiointipalvelun avulla.

Tekninen isännöinti - Hallinnoi kiinteistön kunnossapitoa ja energiankulutusta reaaliaikaisesti

Tampuuri Tekninen Ylläpito tuo kaikki kiinteistön ja taloyhtiön ylläpitoon liittyvät asiat, tiedot ja datan kootusti yhteen paikkaan kaikkien asianomaisten käytettäväksi.

Isännöitsijätoimistoille, huoltoyhtiöille ja kiinteistön omistajille Tampuuri on toiminnanohjausjärjestelmä sekä ainutlaatuinen myyntivaltti uusien yhteistöiden solmimiseen, koska Tampuuri ohjaa toimintaanne kiinteistöjen kannalta oleellisimpiin asioihin. Lisäksi kaikesta tekemisestä jää tieto järjestelmään, jolloin kaikki osapuolet näkee, mitä on tehty ja kaikki tieto on arkistoitu automaattisesti sekä järjestelmällisesti.

Lue lisää Tampuurin teknisen isännöinnin ominaisuuksista »

Tampuuri Tekninen Ylläpito

Haluaisitko lisätietoja Tampuurista isännöinnissä?

Jätä yhteystietosi niin sovitaan tapaaminen

Isännöintiohjelma Taloushallinto

Tampuuri Taloushallinto on ainoa kiinteistöpuolen taloushallintajärjestelmä, jonka tarvitsette

Taloushallinnon toiminnoilla teet budjetoinnin, kirjanpidon, ostolaskujen kierrätyksen, budjettivertailun sekä osto- ja myyntireskontran.

Automatisoimalla rutiinit, vapautat aikaa muihin tehtäviin.

Lue lisää Tampuuri Taloushallinnon hyödyistä »

Sähköinen asiointi isännöinnissä

Tampuurin avulla viestintä, asiakaspalvelu, muutostyöilmoitukset ja vikailmoitukset, hoituvat sujuvasti verkossa. Moderneilla sähköisillä asiointipalveuilla asiakas voi itse hoitaa kodin asioita 24/7, silloin kun se hänelle parhaiten sopii.

Tampuurilla voit tarjota sähköisiä palveluita asiakkaille heille tutuissa palvelumuodoissa. Sähköiset palvelut vähentää selvästi toimiston kävijämäärää ja myös puhelimitse tulevia yhteydenottoja.

Isännöinnin sähköiset asiointipalvelut takaavat sujuvan palvelun.

Lue lisää sähköisten palveluiden hyödyistä isännöinnissä »

 
Isännöinnin sähköinen asiointi

Tampuuri raportointi isännöinnissä

Raportointi isännöinnissä

Tampuuri Raportointi tuottaa yksilöityjä raportteja kiinteistöalan tarpeisiin ja raporttien avulla jokainen isännöintiyritys voi tehdä toiminnastaan paremmin ennustettavaa ja johdettavaa, koska saatte haluamanne raportit eteenne järjestelmästä koska tahansa.

Tampuuri tarjoaa kolmea erilaista tapaa raportoida: operatiiviset Tampuuriin kiinteästi kuuluvat raportit, tietovarasto ja BI-paketti joka tuo visuaalisuuden raportointiin.

Lue lisää raportoinnista isännöinnissä »

Paketoidut kokonaisuudet isännöitsijälle

TampuuriONE sekä TampuuriONE+ ovat isännöitsijöiden tarpeisiin suunniteltuja tuotepaketteja, joista löydät juuri ne Tampuurin toiminnallisuudet, joita tarvitset työssäsi.

Saat helposti käyttöösi asukastiedot, osakerekisterit, vastikereskontran, perinnän, lainahallinnan, isännöitsijätodistuksen sekä kokousten hallinnan.

Lue lisää TampuuriONEsta »

Paketoidut kokonaisuudet isännöitsijälle
 
Tampuuri Facebook
Tampuuri Instagram
Tampuuri YouTube
Tampuuri LinkedIn
 

Jäikö kysyttävää? Kutsu meidät maksuttomalle demokäynnille

Saat käynnillä kattavan esittelyn järjestelmästämme ja pääset testaamaan sitä käytännössä. Vastaamme myös kaikkiin kysymyksiisi. 100 % maksuton tutustumiskäynti ei sido sinua jatkotoimenpiteisiin, joten käytä se hyväksesi nyt!

Ota meihin yhteyttä, niin sovitaan sopiva parin tunnin ajankohta kalenteristasi.

Isännöintiasiakkaitamme auttaa myyjämme Nico Lumiaho ja Jannika Markkanen. Soita tai jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.

 

Pyydä tarjous

Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.