Tampuuri on isännöintijärjestelmä

Isännöintijärjestelmä

Paketoidut isännöintijärjestelmät

TampuuriONE sekä TampuuriONE+ ovat isännöitsijöiden tarpeisiin suunniteltuja tuotepaketteja, joista löydät juuri ne Tampuurin toiminnallisuudet, joita tarvitset työssäsi. Saat helposti käyttöösi asukastiedot, osakerekisterit, vastikereskontran, perinnän, lainahallinnan, isännöitsijätodistuksen sekä kokousten hallinnan. Palvelua voit käyttää niin toimistolla, kentällä tai kotisohvalla, riippumatta laitteesta tai selaimesta.
 
TampuuriONE+ sisältää edellisten lisäksi myös verkkoasiointityökalut, eli asukas tai osakassivut, hallituksen sivut ja viestintätyökalut.

Valitse sinulle sopivin isännöintijärjestelmä

TampuuriONE isännöintijärjestelmä

TampuuriONE

TampuuriONE on peruspaketti joka on suunniteltu isännöitsijöiden tarpeisiin. Tästä paketista löydät juuri ne Tampuurin perustoiminnallisuudet, joita tarvitset työssäsi.

Pyydä tarjous »

TampuuriONE+ isännöintiohjelma

TampuuriONE+

TampuuriONE+ sisältää myös verkkoasiointipalvelut joiden avulla tarjoat uuden monikanavaisen palvelukanavan asiakkaillesi 24/7. Verkkoasiointi toimii itsepalvelukanavana jossa osakas voi tarkistaa omaan talouteen liittyviä tietoja, kuten vastiketilanne sekä erillislaskut. Myös vika- ja muutostyöilmoitukset hoituvat näppärästi tätä kautta.

Pyydä tarjous »

Isännöintijärjestelmien sisältö

TampuuriONE ja ONE+ sisältävät seuraavat toiminnallisuudet, sekä palveluun kuuluvat tukipalvelut kuten päivitykset sekä asiakaspalvelu.

Yleiset toiminnot

Kiinteistörekisteri
Henkilö- ja yritysrekisteri
Dokumenttiarkisto
Käyttöoikeuksien hallinta
Pääkäyttäjän työkalut
Raportointi
API (optio)

Tekninen ylläpito

Palvelusopimusten hallinta
Huoltokirja
Vikailmoitukset
Laadunhallinta
Kunnossapito
Remonttien kilpailutus
Energiatehokkuuden hallinta

Hallinnollinen isännöinti

Osakerekisteri
Lainarekisteri
Vastikereskontra
Muutostöiden hallinta
Isännöitsijätodistus
Isännöinnin toiminnanohjaus

Taloushallinto

Budjetointi
Kassahallinta
Kirjanpito
Myyntireskontra
Ostoreskontra ja kierrätys
Pankkiyhteys
Verkkolaskutus

Verkkoasiointi, TampuuriONE+

Osakas- tai asukassivut
Hallituksen sivut
Viestintätyökalut

Jäikö kysyttävää paketoiduista isännöintijärjestelmistä? Kutsu meidät maksuttomalle demokäynnille

Saat käynnillä kattavan esittelyn järjestelmästämme ja pääset testaamaan sitä käytännössä. Vastaamme myös kaikkiin kysymyksiisi. 100 % maksuton tutustumiskäynti ei sido sinua jatkotoimenpiteisiin, joten käytä se hyväksesi nyt!

Ota meihin yhteyttä, niin sovitaan sopiva parin tunnin ajankohta kalenteristasi. Isännöintiasiakkaitamme auttaa myyjämme Nico Lumiaho ja Jannika Markkanen. Soita tai jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.

Teitä palvelevat 

Visma Tampuuri Nico Lumiaho

Nico Lumiaho
Myyntipäällikkö
nico.lumiaho@visma.com
050 447 1420

 

 

Visma Tampuuri Jannika Markkanen

Jannika Markkanen
Myyntipäällikkö
jannika.markkanen@visma.com
041 507 2016

Pyydä tarjous

Autamme sinua mielellämme. Ota yhteyttä, niin keskustellaan yhdessä, kuinka voit hyödyntää Tampuurin ominaisuuksia omassa liiketoiminnassasi.

 

Pyydä tarjous

Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.