Tampuuri Hallinnollinen Isännöinti

Tampuuri Hallinnollinen Isännöinti

Tampuurin avulla osakerekisteri, lainarekisteri, vastikereskontra, isännöitsijäntodistus, sähköinen asiointi ja muutostyöpyynnöt, ovat kaikki samassa paikassa.

Isännöinnin toiminnanohjaus mahdollistaa tehokas ajankäyttö ja vapauttaa resursseja

Isännöitsijän työpäivät ovat yhä pirstaleisempia. Työpöydällä on paljon erilaisia tehtäviä, joiden sisältö vaihtelee asiakaspalvelusta kiinteistönjohtamiseen. Tampuuri tarjoaa isännöitsijälle työvälineet, jotka mahdollistavat tehokkaamman ajankäytön ja kaikki tarvittavat työkalut samassa toiminnanohjausjärjestelmässä.

Haluaisitko lisätietoja hallinnollisen isännöinnin moduuleista?

Jätä yhteystietosi niin sovitaan tapaaminen

Tampuurin moduulipohjaisuus tekee isännöinnin toiminnanohjauksesta kustannustehokkaan

Moduulipohjaisuutensa ansiosta voit valita juuri sellaiset moduulit, joista on toimintanne kannalta hyötyä. Moduuleilla (sim. vastikereskontra tai muutostöiden hallinta) on omat hintansa, joiden mukaan toiminnanohjausjärjestelmän hinta muodostuu. Hinnoitteluun vaikuttaa myös huoneistojen/kiinteistöjen määrä, joten mikäli aiotte kasvattaa toimintaanne, voitte laskea hinnan jo etukäteen. Se helpottaa budjetointia.

Tampuurissa ei ole lisenssipohjaista hinnoittelua, vaan voitte kutsua isännöintijärjestelmään käyttäjiä samalla hinnalla niin paljon kuin haluatte. Näin voitte tuoda esimerkiksi yhteistyökumppaninne sekä huolto-, lukitus- ja erikoisliikkeet, jotta hekin voivat käyttää järjestelmää ja kuitata tekemänsä huollot järjestelmäänne paikasta sekä ajasta riippumatta mobiilisti.

Lopputuloksena kaikki data ja tieto yhdestä kiinteistöstä on hallitusti yhdessä paikkaa, johon kaikki tarvittavat henkilöt pääsevät käsiksi ja jota on helppo raportoida eri intressiryhmille. Myös tiedolla johtaminen helpottuu, kun prosessit toimivat sujuvasti eri kumppaneiden välillä ja tieto on yhdessä järjestelmässä.

Tampuuri Verkkokauppa

Tampuuri Verkkokaupassa tuotetilaukset voi tehdä suoraan verkossa. Palvelussa on Paytrail-maksuyhteys, joten tilatut tuotteet laskutetaan jo tilauksen yhteydessä. Näin paljon työllistävistä tehtävistä, kuten laskutuksesta, perinnästä ja maksuvalvonnasta säästyy aikaa muihin töihin. Tampuurin kautta voitte itse määritellä palvelussa näkyvät tuotteet, kiinteistöt ja niiden hinnat. Tampuuri Verkkokaupan kautta on helppo hoitaa esimerkiksi asiakirjatilaukset isännöitsijätoimistolta. Tampuuri Verkkokauppa hyödyntää jo valmiiksi Tampuurissa olevaa tietoa.

Tutustu tarkemmin Tampuuri Verkkokauppaan >>