Tampuuri Hallinnollinen Isännöinti

Tampuurin avulla osakerekisteri, lainarekisteri, vastikereskontra, isännöitsijäntodistus, sähköinen asiointi ja muutostyöpyynnöt, ovat kaikki samassa paikassa.

Tampuuri Hallinnollinen Isännöinti

Isännöinnin toiminnanohjaus mahdollistaa tehokas ajankäyttö ja vapauttaa resursseja

Isännöitsijän työpäivät ovat yhä pirstaleisempia. Työpöydällä on paljon erilaisia tehtäviä, joiden sisältö vaihtelee asiakaspalvelusta kiinteistönjohtamiseen. Tampuuri tarjoaa isännöitsijälle työvälineet, jotka mahdollistavat tehokkaamman ajankäytön ja kaikki tarvittavat työkalut samassa toiminnanohjausjärjestelmässä.

Osakerekisteri

Osakerekisteri on osakesarjojen ja niiden haltijoiden tietojen ylläpitoa. Sen avulla hallitaan kiinteistön osake- ja äänimääriä. Osakerekisterin hallinnan toiminnallisuudet.

 • Uuden yhtiön perustamistoiminto (ohjattu toiminto)
 • Yhtiön osakeluettelo ja ääniluettelo omistajineen
 • Verottajan lomake 102
 • Osakesarjojen perustaminen ja heidän kytkeminen osakesarjoihin
 • Haltijavaihtojen tekeminen
 • Lisäosuuskaupat
 • Osakkaiden lisääminen
 • Kaupparekisteri
Osakerekisteri Tampuuri
Lainarekisteri Tampuuri

Lainarekisterillä hallitaan yhtiön osakaslainoja

Lainarekisterissä ylläpidetään velallisten osakkaiden lainaan kohdistuvien yksiköiden määriä, joiden perusteella voidaan tulostaa reaaliaikaisia lainaosuuslaskuja osakkaille. Lainaosuuslaskelma näyttää yhtiötasolla kaikki lainaan kohdistuvat tapahtumat ja lainaosuuslaskelman voi tulostaa myös huoneiston näkökulmasta.

Lainarekisterillä on suora yhteys vuokra- ja vastikereskontraan sekä isännöitsijäntodistukselle, jolle saadaan halutulla päivällä osakkaan lainaosuus sekä tiedot yhtiön lainatilanteesta.

Vastikereskontra joka on kiinteistöalalle tehty

Tampuuri Vastikereskontrassa seurataan vastikkeiden ja maksusuoritusten kohdistumista oikeille huoneistoille ja henkilöille. Vastikevalvonnan avulla saat tavoitteet kirjanpitoon kuukausittain sekä pystyt helposti seuraamaan esimerkiksi vastikesaamisia.

Tampuurilla hoidat myös laskuttamisen, maksuvalvonnan sekä sähköisen haastamisen ja kun tarvitset lisää ominaisuuksia, hyödynnät valmiita integraatioita eri taloushallinnon ja kirjanpidon järjestelmiin.

Tampuurilla näiden hallinta on helppoa, koska kaikki laskutukseen tarvittavat tiedot ovat yhdessä paikassa.

Lue lisää vastikereskontrasta ja laskutuksesta » 

Vastikereskontra

Haluaisitko lisätietoja hallinnollisen isännöinnin moduuleista?

Jätä yhteystietosi niin sovitaan tapaaminen

Sähköinen asiointi isännöinti

Sähköinen asiointi isännöinnissä

Asukkaat ovat jo valmiina sähköisiin palveluihin ja reaaliaikaisuus, läpinäkyvyys sekä itsepalvelu ovat jo arkea. Tampuurin avulla viestintä, asiakaspalvelu, muutostyöilmoitukset ja vikailmoitukset, hoituvat sujuvasti verkossa. Osakassivuilla asiakas voi itse hoitaa kodin asioita 24/7, silloin kun se hänelle parhaiten sopii.

Tampuurilla voit tarjota sähköisiä palveluita asiakkaille heille tutuissa palvelumuodoissa. Sähköiset palvelut vähentää selvästi toimiston kävijämäärää ja myös puhelimitse tulevia yhteydenottoja.

Lue lisää sähköisestä asioinnista isännöinnissä »

Muutostyöt haltuun helposti ja nopeasti

Asunto-osakeyhtiölaki velvoittaa osakkaan ilmoittamaan suunnittelemistaan muutostöistä ja Tampuurin osakassivuilta osakas pystyy kätevästi täyttämään muutostyöilmoituksen. Muutostyöilmoitus tallentuu suoraan Tampuuriin, josta isännöitsijä joko hyväksyy tai hylkää sen sekä tarvittaessa tiedottaa päätöksestä esimerkiksi taloyhtiön hallituksen puheenjohtajalle. Tieto kulkee hyväksymisen jälkeen suoraan Kunnossapito-PTS:ään ja on sitä kautta isännöitsijäntodistuksen käytettävissä.

Muutostöiden hallinnan toiminnallisuudet:

 • Muutostyön jättäminen helppokäyttöisellä lomakkeella
 • Muutostyön prosessin seuranta muutostyölistan avulla

 • Muutostöiden hyväksyminen, hylkääminen tai lisätietopyynnöt nopeasti

 • Tehtyjen remonttien automaattinen linkitys PTS:ään

 • Muutostöiden liitteiden hallinta

 • Saumaton yhteenliittymä osakassivujen kanssa

Muutostyöt

Tampuuri kunnossapito

Isännöitsijäntodistus hakee tietoa Tampuurista

Isännöitsijäntodistus kertoo lain määräämät tiedot taloyhtiöstä sekä sen kunnosta.

Tampuurissa isännöitsijäntodistus hakee tietoa Tampuurin muista moduuleista ja sen takia onkin kätevää kuin kaikki tiedot löytyy yhdestä järjestelmästä.

Toimiakseen se tarvitsee tuekseen Tampuurin kohderekisterin, osakerekisterin sekä vuokra- ja vastikereskontran. Edellisten lisäksi moduuli osaa myös hakea tietoa lainarekisteristä ja lisätä liitteitä dokumenttien hallinnasta, kunnossapito-PTS:stä sekä muutostyöpyyntöjen hallinta-moduulista.

Tampuurin moduulipohjaisuus tekee isännöinnin toiminnanohjauksesta kustannustehokkaan

Moduulipohjaisuutensa ansiosta voit valita juuri sellaiset moduulit, joista on toimintanne kannalta hyötyä. Moduuleilla (sim. vastikereskontra tai muutostöiden hallinta) on omat hintansa, joiden mukaan toiminnanohjausjärjestelmän hinta muodostuu. Hinnoitteluun vaikuttaa myös huoneistojen/kiinteistöjen määrä, joten mikäli aiotte kasvattaa toimintaanne, voitte laskea hinnan jo etukäteen. Se helpottaa budjetointia.

Tampuurissa ei ole lisenssipohjaista hinnoittelua, vaan voitte kutsua isännöintijärjestelmään käyttäjiä samalla hinnalla niin paljon kuin haluatte. Näin voitte tuoda esimerkiksi yhteistyökumppaninne sekä huolto-, lukitus- ja erikoisliikkeet, jotta hekin voivat käyttää järjestelmää ja kuitata tekemänsä huollot järjestelmäänne paikasta sekä ajasta riippumatta mobiilisti.

Lopputuloksena kaikki data ja tieto yhdestä kiinteistöstä on hallitusti yhdessä paikkaa, johon kaikki tarvittavat henkilöt pääsevät käsiksi ja jota on helppo raportoida eri intressiryhmille. Myös tiedolla johtaminen helpottuu, kun prosessit toimivat sujuvasti eri kumppaneiden välillä ja tieto on yhdessä järjestelmässä.

Tutustu Tampuuriin maksutta!

Jos haluat kehittää toimintaanne paremmaksi, niin kutsu meidät maksuttomalle demokäynnille. Demokäynti kestää 1-2 tuntia, jonka aikana näet, miten järjestelmä vastaa tarpeisiinne. Demokäynti ei sido sinua jatkotoimenpiteisiin.

Asiantuntijamme tulee käymään luonasi sovittuna päivänä, jolloin näet konkreettisesti, miten järjestelmämme hyödyttäisi teitä.

 

Pyydä tarjous

Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.