Osallistu arvontaan ja voita Oura-älysormus

Osallistu arvontaan ja voita Oura-hyvinvointisormus

Kiitos ajastasi Isännöintipäivillä. Oli mukava kohdata! Toivottavasti päivien anti oli mieluisa ja sait kotiinviemisiksi paljon uutta Tampuuri-asiaa. 

Voita Oura-hyvinvointisormus jättämällä yhteystietosi painamalla Osallistu arvontaan -painiketta ja kirjoita Oura-hyvinvointisormus Lisätiedot-kenttään. 

Arvontasäännöt

Arvontaan voivat osallistua kaikki Isännöintipäivillä Visma Tampuurin osastolla käyneet. Arvontaan osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että heidän antamiaan yhteystietoja voidaan käyttää kontaktointiin. 

Visma Tampuuri on arvonnan järjestäjä. Arvonta-aika: 18.11.-25.11.2020

Arvonta suoritetaan 26.11.2020 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla. Voittaja lunastaa itse palkinnon Elisa Kulmasta Visma Tampuurin ohjeiden mukaisesti. 

Kilpailussa arvotaan yksi (1) Oura-älysormus, eikä palkintoa voi muuttaa rahaksi. Visman henkilökuntaan kuuluvat tai heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua arvontaan. 

Visma Tampuuri ei vastaa arvontapalkintona olevan tuotteen toiminnasta, käytettävyydestä tai mahdollisista huoltotarpeista.

Haluatko lisätietoa Tampuurin tuotteista? 

  • Tampuuri Verkkokauppa on verkkosivuillesi perustettava verkkokauppa, jossa voit myydä omia palveluita ja tuotteita: isännöitsijätodistukset, siivoukset tai vaikkapa muuttoauton tilaukset. Maksu kätevästi Paytrailillä tilauksen yhteydessä: ei laskutusta tai perintää jälkikäteen. 
  • Osakassivuille saadaan omaan asumiseen liittyvät tiedot yhteen paikkaan. Yhteydenpito isännöitsijään, vastikevalvontaan ja huoltoyhtiöön. Osakas voi jättää huoltopyyntöjä ja lukea taloyhtiön tiedotteita. Tämä helpottaa asiakaspalvelua ja parantaa asumisviihtyvyyttä. 
  • Tampuuri Taloushallinto on kiinteistöalan tarpeisiin suunniteltu taloushallinnon järjestelmä, joka automatisoi taloushallinnon toistuvat työvaiheet ja dokumentoi raportteja reaaliajassa. Katso Isännöinnöintipäivien tarjous: Tampuuri Taloushallinnon käyttöönotto -30 %.

Voit myös kysyä lisää sähköpostilla