Tampuuri API ja integraatiot

Tehosta toimintaasi turvallisilla integraatioilla.

Tampuuri Raportointi kiinteistöalan tarpeisiin

Automatisoi tiedonkulku eri ohjelmien välillä

Integraatioissa ohjelmat hyödyntävät toistensa reaaliaikaista tietoa. Päivittäinen työskentelysi tehostuu, kun tieto siirtyy ohjelmien välillä automaattisesti, eikä sitä tarvitse koostaa manuaalisesti useista eri lähteistä. APIt mahdollistavat eri ohjelmien integraatiot.

Tampuuri API

Tampuuri API mahdollistaa Tampuurin tietojen hyödyntämisen

Tampuuri API on kehitetty Tampuurin ja kolmannen osapuolen sovelluksen integraatioon; se on rajapinta Tampuurin sisältämien tietojen hyödyntämiseen.

Tampuuri API:a kehitetään jatkuvasti, jotta Tampuurin toimintoja voidaan käyttää sujuvasti paikasta, ajasta sekä järjestelmästä riippumatta.

Rakenna sovelluksia Tampuuri APIn avulla

Tampuuri APIn avulla voit integroida prosesseja, rakentaa sovelluksia tai hakea tietoa Tampuurista. Kuten Googlen, Facebookin, Twitterin tai Instagramin APIen avulla voidaan suorittaa eri toimintoja edellä mainittuihin palveluihin, voidaan Tampuuri APIn kanssa tehdä aivan samalla tavalla. Käytännössä tarvitset vain Tampuuri tunnukset ja API avaimen ja tämän jälkeen kaikki Tampuuri APIn kutsut ovat käytettävissä.

Teknisessä dokumentaatiossa on kuvattu kaikki Tampuuri APIn kutsut ja myös se mitä tietoja Tampuuri API palauttaa kutsuvalle järjestelmälle. Tampuuri API sisältää tänä päivänä yli neljäsataa erilaista kutsua Tampuurin toimintoihin liittyen ja käytännössä Tampuuri APIn avulla voidaan suorittaa aivan samoja toimintoja mitä Tampuurin käyttöliittymässä tehdään.

Tekniseen dokumentaatioon »

Tampuuri API sovellus

1. Miten voin saada API-rajapinnan käyttööni? 

Ole yhteydessä Visma Tampuuri Oy:n sopimusosapuoleen ja
varmista että heillä on Tampuuri API käytössä.

2. Visma Tampuuri Oy:n sopimusosapuoli on meihin yhteydessä 

Visma Tampuuri Oy:n sopimusosapuoli on meihin yhteydessä jonka jälkeen saat käyttöösi Tampuuri-tunnukset ja API avaimen. Visma Tampuuri Oy ei voi luovuttaa tietoja kolmansille osapuolille ilman sopimusosapuolen hyväksyntää.

3. Aloita kehittäminen

Toimitamme Tampuuri tunnukset ja API avaimen. Kehitystyö voi alkaa.

Haluaisitko lisätietoja integraatioista ja Tampuuri API:sta?

Jätä yhteystietosi niin sovitaan tapaaminen

Tampuurin kanssa voit käyttää kaikkia yleisimpiä taloushallinnon ohjelmia

Tampuuri integroituu kaikkiin yleisimpiin taloushallinnon järjestelmiin, kuten Fivaldiin, Novaan, Visioon sekä Tikoniin. Voit siis jatkaa käytössäsi olevan taloushallinnon ohjemiston käyttöä, vaikka muuten siirtyisitkin Tampuuriin. Tampuurin taloushallinnon toiminnot voit päivittää käyttöösi milloin vain.

Tampuuri Raportointi - Tietovarasto
Tampuuri integraatiot

Tiedonvälitys Tampuurin ja Kelan välillä tapahtuu automaattisesti

Kelan ja Tampuurin automaattisessa integraatiossa Kela hakee Tampuurista tiedot automaattisesti tarpeen mukaan. Tämä parantaa vuokranantajille maksettavien tukien kohdentumista, sekä vähentää liikaa maksettujen tukien palauttamistarvetta Kelaan. Myös asiakapalvelun tarve vähenee ja aikaa vapautuu muuhun tekemiseen.

Kaipaatko apua integraatioissa?

Autamme sinua mielellämme. Ota yhteyttä, niin keskustellaan yhdessä, kuinka Tampuuri APIn avulla voidaan automatisoida prosesseja.

 

Pyydä tarjous

Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.