Mietityttääkö Tampuurin hinta? Hintalaskuri helpottaa kustannusten arviointia.

Uutta järjestelmää, esimerkiksi toiminnanohjaus- ja taloushallinnon järjestelmää hankittaessa vertaillaan usein useampaa vaihtoehtoa ja monesti ensimmäisenä vertailukriteerinä on hinta: Mitä se maksaa?
 
Kun harkitset toiminnanohjausjärjestelmän hankintaa tai haluaisit laajentaa Tampuurin käyttöä, Tampuurin hintalaskuri auttaa. Älä siis jää arvailemaan vaan katso alustava hinta-arvio hintalaskurin avulla.

Hyödynnä kartoituksessa asiantuntijan apua

Kannattaa muistaa, että hintalaskurin hinta on arvio ja lopulliseen hintaan vaikuttaa esimerkiksi käyttöönotto. Kutsu ihmeessä myyntiimme paikalle niin saat tarkan arvion, jossa otetaan huomioon kaikki hintaan vaikuttavat tekijät. Arviokäynti ei velvoita sinua mihinkään vaan saat yrityksellesi mahdollisimman tarkan hinnan Tampuurin käytöstä.
 
Ole yhteydessä Visma Tampuurin myyntiin joko hintalaskurin lomakkeella tai puhelimitse, niin asia hoituu nopeasti.

Kiinnostaisiko sinua nämä?

Taloushallinto

Tampuuri Taloushallinnon avulla jokainen isännöintitoimisto tai vuokrataloyhtiö voi tehdä toiminnastaan tehokkaampaa, koska järjestelmä automatisoi taloushallinnon toistuvat työvaiheet ja dokumentoi raportteja reaaliajassa.
 

Asukasvalinta

Tampuurin kanssa hallinnoit tehokkaasti asuntovuokrauksen koko elinkaarta. Asukasvalinnan palveluketjun tarkoituksena on tarjota teille ja teidän asiakkaille saumaton käyttökokemus asunnon etsimisestä sopimuksen tekoon asti.

Sähköinen asiointi 

Tampuurin sähköisen asioinnin avulla tilojen markkinointi, vuokrasopimuksen sähköinen allekirjoitus sekä vika- ja irtisanomisilmoitukset hoituvat sujuvasti itsepalveluna verkossa 24/7, silloin kun se asukkaalle parhaiten sopii.
 

Isännöintiin

Tampuurin avulla hoidat niin hallinnollisen ja teknisen isännöintiin, taloushallinnon kuin viestinnänkin. Ohjelmaa voit käyttää joustavasti siellä missä haluat, tietokoneella tai mobiilisti.