Digihuoneistotieto

Digihuoneistotieto

Ensimmäinen palvelu, jossa taloyhtiön sekä huoneistojen tietoja voidaan siirtää turvallisesti digitaalisena.

Digihuoneistotieto pian tulossa isännöitsijöille!

Digihuoneistotieto on ensimmäinen palvelu, jossa taloyhtiön sekä huoneistojen tietoja voidaan siirtää turvallisesti digitaalisena. Tämä on merkittävä askel lähemmäs huomista, jolloin kaikki asuntoon liittyvä tieto sijaitsee ja liikkuu verkossa. Se säästää aikaasi asiakaspalveluun sekä varsinaiseen isännöintityöhön. Ota palvelu käyttöösi ja lopeta lomakkeiden  skannaaminen ja niiden sähköpostilla lähettäminen. Mikä tärkeintä: pystyt  hoitamaan työsi huomattavasti nopeammin sekä tietoturvallisemmin, eli palvelet  asiakkaitasi entistä paremmin. 

Suomen Asiakastieto ja Visma Tampuuri ovat yhdessä kehittäneet avuksesi tämän palvelun ja ensimmäisenä tietojen digitaalinen siirto tulee mahdolliseksi Tampuuri -järjestelmää käyttävissä taloyhtiöissä.

1) Taloyhtiön ja huoneiston tiedot toimitetaan digitaalisesti pankeille

Pankkien luottoprosesseissa tarvitsemat tiedot liikkuvat digitaalisesti eri järjestelmien välillä.

2) Taloyhtiölainan tiedot suoraan Tampuurista usealle pankille

Taloyhtiölainaa varten voit toimittaa tiedot suoraan Tampuurista ja samalla kertaa usealle pankille, niiden edellyttämällä tavalla.

3) Huoneiston suppeat tiedot

Huoneiston suppeat tiedot -palvelu on tarkoitettu tilanteisiin, joissa osakkaan asuntolaina on jo aiemmin nostettu pankista. Palvelun avulla voit toimittaa pankin tilaamat tiedot helposti, kun lainaan haetaan esimerkiksi muutoksia tai lyhennysvapaata.

4) Tietosuojavastuu on varmasti kunnossa

Tietoturvan merkitys kasvaa jatkuvasti. Asuntojen omistajat ja taloyhtiöiden hallitukset odottavat, että heidän valitsemansa isännöitsijä toimii aina taloyhtiön etujen mukaisesti. Käyttämällä digihuoneistotietoa asunto-osakeyhtiöihin liittyvä data toimitetaan pankeille EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimusten mukaisesti.

Haluaisitko lisätietoja digihuoneistotiedosta?

Jätä yhteystietosi niin sovitaan tapaaminen

Digihuoneistotieto uudistaa taloyhtiön ja huoneiston tietojen toimittamisen eri osapuolille

Uusi palvelu mahdollistaa sen, että eri käyttötilanteisiin voidaan tilata juuri siihen tarvittavat tiedot. Samalla tiedon toimittaminen ja osapuolten tunnistaminen saadaan uuden tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimalle tasolle.

Suomen Asiakastiedon asiakas voi tarkastaa Asiakastiedon Kiinteistö- ja huoneistotietopalvelussa löytyykö kohteesta tietoja. Tietojen löytyessä voi hän tehdä niistä pyynnön. Pyyntö välittyy Tampuuriin, jolloin isännöitsijän rooli on varmistaa ja täydentää pyydetyt tiedot sekä lähettää ne Asiakastiedon kautta takaisin asiakkaalle. Asiakas saa sähköpostiinsa ilmoituksen, jonka kautta hän pääsee tarkastelemaan tietoja. Tiedot välittyvät myöhemmin myös suoraan pankin vakuustietojärjestelmään.

Palvelu on toteutetaan yhteistyössä Suomen Asiakastiedon ja Visma Tampuurin kanssa.