Avoin hakemus Visma Tampuurille

Avoin hakemus Visma Tampuurille

Olemme aina kiinnostuneita asiansa osaavista mutkattomista tyypeistä. 

Lähetä avoin hakemus »

Meillä kaikilla on unelma. Kerro omasi meille ja tule mukaan rakentamaan Visma Tampuurin tulevaisuutta!

Olemme aina kiinnostuneita asiansa osaavista mutkattomista tyypeistä, joten vaikka meillä ei olisi vapaata paikkaa, voit aina lähettää meille avoimen hakemuksen.

Kerro meille millaista osaamista voisit tarjota asiakkaillemme, miten työskentelet, miten haluat kehittää osaamistasi ja miksi sinut kannattaisi ottaa osaksi porukkaamme.Lähetä hakemuksesi helposti alla olevan lomakkeen avulla tai osoitteeseen hr.tampuuri@visma.com  

 

Tätä me teemme!

Taloushallinto

Tampuuri Taloushallinnon avulla jokainen isännöintitoimisto tai vuokrataloyhtiö voi tehdä toiminnastaan tehokkaampaa, koska järjestelmä automatisoi taloushallinnon toistuvat työvaiheet ja dokumentoi raportteja reaaliajassa.
 

Asukasvalinta

Tampuurin kanssa hallinnoit tehokkaasti asuntovuokrauksen koko elinkaarta. Asukasvalinnan palveluketjun tarkoituksena on tarjota teille ja teidän asiakkaille saumaton käyttökokemus asunnon etsimisestä sopimuksen tekoon asti.

Sähköinen asiointi 

Tampuurin sähköisen asioinnin avulla tilojen markkinointi, vuokrasopimuksen sähköinen allekirjoitus sekä vika- ja irtisanomisilmoitukset hoituvat sujuvasti itsepalveluna verkossa 24/7, silloin kun se asukkaalle parhaiten sopii.
 

Isännöintiin

Tampuurin avulla hoidat niin hallinnollisen ja teknisen isännöintiin, taloushallinnon kuin viestinnänkin. Ohjelmaa voit käyttää joustavasti siellä missä haluat, tietokoneella tai mobiilisti.