Tampuuri Asukasvalinta

Tampuurin kanssa hallinnoit tehokkaasti asuntovuokrauksen koko elinkaarta.

Tampuuri Asukasvalinta

Digitalisoi ja tehosta asukasvalinnan prosessia

Tampuurin kanssa hallinnoit tehokkaasti asuntovuokrauksen koko elinkaarta. Asukasvalinnan palveluketjun tarkoituksena on tarjota teille ja teidän asiakkaille saumaton käyttökokemus asunnon etsimisestä sopimuksen tekoon asti.

Tampuurilla voit hoitaa koko asukasvalinnan prosessin digitaalisesti ja samalla säästää selvää aikaa.

Markkinointihaulla erotut joukosta

Markkinointihaku on ensimmäinen lenkki kiinteistöjen omistajille suunnatussa sähköisen asioinnin palveluketjussa ja se on asuntohakupalvelu, jolla voit viedä vuokrakohteiden tiedot suoraan Tampuurista teidän omille verkkosivuille. Voit siirtää valitsemasi kohdetiedot, markkinointitekstit sekä kuvat Tampuurista suoraan. Markkinointihaulla tiedot ovat aina ajan tasalla, vältyt erillisten sivujen ylläpitotyöltä ja samalla tarjoat myös asiakkaillesi helpon tavan löytää asunto.

Markkinapaikkaliittymillä saat myös tiedot verkon suosituimmille markkinapaikoille kuten Oikotie, Etuovi sekä Vuokraovi.

Lue lisää markkinointihausta blogistamme »

 
Markkinointihaku asuntohakupalvelu
Sähköinen asuntohakemus

Sähköinen asuntohakemus laitteella kuin laitteella

Sähköinen asuntohakemus on helpoin ja nopein tapa hakijalle jättää hakemus. Sähköinen asuntohakemus tallentuu suoraan Tampuuriin ja tällöin käsittely tehostuu. Hakija voi muokata hakemusta sekä lisätä tarvittavat liitteet hakemukseen ajasta ja paikasta riippumatta.

Sähköisen hakemuksen hyödyt:

 • Markkinointihaun, sähköisen hakemuksen ja sopimuksen saumaton yhteys
 • Hakijalla on myös mahdollisuus muokata hakemusta myöhemmin
 • Sähköiset hakemukset voidaan asunnon tarpeen mukaan luokitella ja raportoida ARAn säännösten mukaisesti

Lue lisää sähköisestä hakemuksesta »

 

Tarjouksien teko helpottuu

Tarjous yhdistää vapaan tai vapautuvan huoneiston ja hakemuksen. Asukasvalintaprosessi helpottuu huomattavasti koska Tampuuri osaa ehdottaa vapautuvan huoneiston oikean hakujoukon hakemuksista.

Hakemusten perusteella kohdetta voidaan tarjota joko yhdelle tai useammalle hakijalle samalla kertaa. Hakemuksille kertyy tarjoushistoriaa ja tarjousviestintää voidaan tehdä kirjeellä, sähköpostilla tai tekstiviestillä.

 • Asukasvalintaprosessi tehostuu
 • Tarjoushistoria jää Tampuuriin
 • Hakemuksesta nähdään kuinka monta kertaa asuntoa on tarjottu
 • Tehty tarjous on pohja sopimukselle
Asuntotarjous

Haluaisitko lisätietoja asukasvalinnan prosessista Tampuurissa?

Jätä yhteystietosi niin sovitaan tapaaminen

Asuntosopimuksen teko

Sopimuksen teko on asukasvalintaprosessin viimeinen osa

Mikäli tarjous hyväksytään, se johtaa sopimuksen tekoon. Tällöin järjestelmä täyttää sopimuksen tiedot automaattisesti tarjouksen pohjalta. 

Sopimukseen liitetyille maksulaijille muodostuu reskontran tavoitteet ilman erillisiä toimenpiteitä.

 • Sopimuksia voi myös tehdä Tampuurissa ilman hakemusta tai tarjousta
 • Sopimuksia ja sopimuslomakkeita voi tehdä eri kohdetyypeille, esim. liike- ja toimitilat, varastot ja autopaikat
 • Sopimuslomakkeen allekirjoitus voi tehdä kätevästi sähköisesti tai perinteiseen tapaan, kynällä allekirjoittamalla

Sähköinen allekirjoitus ei vaadi toimistolla käyntiä

Sähköinen allekirjoitus tekee sopimusprosessista selkeämmän ja vie vähemmän aikaa.

Tämä mahdollistaa vuokrasopimuksen allekirjoittamisen vuokranantajan sekä vuokralaisten osalta, eikä vaadi toimistolla piipahtamista tai liitetiedostojen skannaamista. Luopumalla manuaalisista paperiprosesseista säästät sekä omaa että asiakkaasi aikaa.

 • Allekirjoittamisen aloitus sekä valmistuminen kommunikoidaan sähköpostin avulla kaikille osapuolille
 • Vahva tunnistautuminen pankkien tunnistautumispalvelun kautta ja selkeästi ohjattu käyttöliittymä allekirjoituksen tekemiselle
 • Sopimuksen perustiedot, vuokrasopimus ja muut dokumentit ovat allekirjoitustilanteessa nähtävissä ja ladattavissa
 • Täysin responsiivinen ja laiteriippumaton käyttöliittymä – tietenkin!

Sähköinen allekirjoitus

Saunavuorojen ja autopaikkojen hallinta

Varausten ja jonotusten hallinta - Sähköinen ajanvaraus tehostaa prosesseja

Tampuurissa on myös mahdollista hallita saunavuorot ja autopaikat. Saunavuorojen hallinnan avulla hallitaan kohteeseen liitettyjen saunojen ja varaajia. Varattavalle kohteelle voidaan määrittää varausajankohdat. Varauksia hallitaan helppokäyttöisellä kalenterilla, jossa varaukset voidaan tehdä suoraan kalenterista valitsemalla ajankohta. Saunavuorolistat voidaan myös tulostaa.

Autopaikkahallinnan avulla hallitaan kohteisiin liitettyjen autopaikkojen vuokraajia sekä vuokra-aikoja. Tämän avulla voidaan selkeästi ja helposti seurata autopaikkojen käyttöastetta sekä vapautumassa olevia autopaikkoja.

Erilaisten asukkaille tarjottavien sähköisten asiointipalveluiden lisääntyessä, myös pesula- ja saunavuoron ajanvaraus hoituu jatkossa Tampuurin asukassivujen kautta muiden sähköisten palveluiden rinnalla.

Lue miten Tampuuri Booking: sähköinen ajanvaraus tehostaa prosesseja »

Eikö homma toimi? Mittaatko asiakastyytyväisyyttä?

Tampuurin myötä sinulla on jo nyt valtava määrä dataa. Kuinka kattavasti hyödynnät tätä tietoa niin, että voit palvella asiakkaitasi paremmin?

Tampuuri mahdollistaa sen, että  voimme kytkeä arjen palveluteot ja asiakkaan paremman ymmärtämisen mittaamalla asiakastyytyväisyyttä Tampuurissa sijaitsevan datan pohjalta.

Asiakastyytyväisyysmoduuliin kuuluu sisään- ja ulosmuuttokysely sekä yleinen kysely. Moduulia on myös mahdollista laajentaa jotta saa asiakaspalvelukyselyn ja huoltokyselyn.

 • Voit hyödyntää Jo olemassa olevaa datan liiketoiminnan kehittämistä varten
 • Mittaus on automaattista ja jatkuvaa, voidaan tehokkaammin seurata asiakaskokemuksen kehittymistä
 • Työläät manuaaliset vaiheet jäävät pois

Asiakastyytyväisyys kiinteistöala

Tutustu Tampuuri Asukasvalintaan maksutta!

Jos haluatte kehittää toimintaanne sujuvammaksi, niin kutsu meidät maksuttomalle demokäynnille. Demokäynti kestää 1-2 tuntia, jonka aikana näette, miten järjestelmä vastaa tarpeisiinne. Demokäynti ei sido teitä jatkotoimenpiteisiin.

Asiantuntijamme tulee käymään luonanne sovittuna päivänä, jolloin näette konkreettisesti, miten järjestelmämme hyödyttäisi teitä.

 

Pyydä tarjous

Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.