Visma Tampuuri - Kiinteistöhallinnan toiminnanohjaus tehty helpoksi

Tampuuri - Kiinteistöhallinnan toiminnanohjaus tehty helpoksi

Tampuuri automatisoi ja yksinkertaistaa prosesseja, jotta voit keskittyä siihen, mikä on todella tärkeää - oman yrityksen toimintaan.

Pyydä tarjous

Tampuuri on kattava ja ketterä toiminnanohjauksen ohjelmisto kiinteistöjen johtamiseen.

Tampuurin avulla hoidat oman yrityksesi toiminnanohjauksen, huolehdit asiakkaittesi tiedoista ja tarjoat asukkaille sekä osakkaille erinomaisia verkkopalveluja. Työ sujuu mutkattomasti kun samasta ohjelmasta löytyvät toiminnot asukasvalinnan, vuokraamisen, isännöinnin, taloushallinnon, huollon, energiaseurannan sekä viestinnän hallintaan. Ohjelmaa voit käyttää kätevästi siellä missä haluat, tietokoneella tai mobiilisti.

Asiakkaitamme ovat isännöintitoimistot, vuokrataloyhteisöt, julkishallinnon laitokset, kunnat, kiinteistöjen suuromistajat, huoltoyhtiöt, erilaiset yritykset ja yhdistykset. Tampuuri toimii myös palvelualustana, joka voidaan integroida modernien API-rajapintojen avulla eri sidosryhmille.

 

 

Tarvitset vain yhden ohjelmiston, monipuolisilla ominaisuuksilla.

Tampuuri muodostuu moduuleista. Voit valita valmiin tuotepaketin tai koota Tampuurin moduulivalikoimasta yrityksesi tarvitsemat toiminnot. Rungon muodostaa kuitenkin aina Yleiset toiminnot -moduulikokonaisuus, joka tukee muiden moduuleiden toimintaa.

 

Yleiset toiminnot

Kiinteistörekisteri
Dokumenttiarkisto
Käyttöoikeuksien hallinta

Taloushallinto

Budjetointi
Kassahallinta
Kirjanpito
Myyntireskontra
Ostoreskontra ja kierrätys
Pankkiyhteys
Verkkolaskutus

Ajankohtaiset tapahtumat ja artikkelit

Helsingissä helpotetaan 100 000 vuokralaisen asiointia Tampuurin avulla

Helsingin kaupungin kilpailutuksen voittanut ​Visma Tampuuri toimittaa asiakkuudenhallinnan ja vuokraustoiminnan järjestelmän lähes 60 000 Helsingin alueella sijaitsevan huoneiston hallinnointiin.

Paperilaskut myöhässä?

Tampuuri Laskujen välityksen avulla verkkolaskujen tekoja lähetysprosessi tapahtuu suoraan Tampuurin käyttöliittymässä. Palvelustamme voit lähettää E-laskuja, suoramaksuja ja verkkolaskuja

6 syytä, miksi Tampuurin suosio kasvaa jatkuvasti myös yrityskiinteistöjen puolella

"Meille palvelun paras hyöty on sen tuoma läpinäkyvyys, koska läpinäkyvyys helpottaa meitä tarjoamaan asukkaillemme paremman asumiskokemuksen."

Tampuuri Tabletin toiminta päättyy

Tampuuri Tabletin toiminta päättyy ja xTampuuri-mobiilisovellus jatkaa kenttätyön nykyaikaistamisen. Mikäli käytätte liiketoiminnassanne vielä vanhaa Tampuuri Tablet-sovellusta, pyydämme teitä ottamaan yhteyttä asiakkuustiimiimme uuden Tampuurin kenttätyökalujen käyttöönotosta sopimiseksi.

Näin Tampuuri tehostaa työtäsi!

Rutiinien automatisointi ja helpot integraatiot

Aikaa vapautuu paperitöistä henkilökohtaiseen asiakaspalveluun ja oman ammattitaidon sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Päivittäinen työskentelysi myös tehostuu, kun tieto siirtyy ohjelmien välillä automaattisesti, eikä sitä tarvitse koostaa manuaalisesti useista eri lähteistä. APIt mahdollistavat eri ohjelmien integraatiot.

Työskentele mistä vain ja milloin vain

Voit käyttää Tampuuria missä tahansa. Käytössäsi on aina uusin versio, sillä päivitykset tapahtuvat automaattisesti verkossa. Tampuurin käyttäminen on mahdollista niin toimistolla, kentällä kuin kotonakin, laitteilla jotka parhaiten sopivat tilanteeseen.

Sähköinen asiointi ja sujuvaa viestintää

Sujuvoita tilojen markkinointia, vuokrausprosessia sekä jokapäiväistä asiakaspalvelua moderneilla sähköisen asioinnin palveluilla. Yhteydenpito asiakkaiden ja eri sidosryhmien kanssa sujuu Tampuurin moderneilla viestintätyökaluilla. Tieto on aina ajan tasalla ja nopeasti jaettavissa.

Kiinnostuitko Tampuurin tuomista mahdollisuuksista?

Vastaamme mielellämme sinua askarruttaviin kysymyksiin.  Jätä yhteystietosi, niin keskustellaan yhdessä, kuinka voit hyödyntää Tampuurin ominaisuuksia omassa liiketoiminnassasi.

Hintalaskuri

Kun harkitset toiminnanohjausjärjestelmän hankintaa tai haluaisit laajentaa Tampuurin käyttöä, Tampuurin hintalaskuri helpottaa kustannusten arviointia Älä siis jää arvailemaan vaan katso alustava hinta-arvio hintalaskurin avulla.
 

Tampuuri kokemuksia

Tampuuria käyttävät jo satoja suomalaisia kiinteistöalan yrityksiä ja asiakkaitamme ovat isännöintitoimistot, vuokrataloyhteisöt, julkishallinnon laitokset, kunnat, kiinteistöjen suuromistajat, huoltoyhtiöt, erilaiset yritykset ja yhdistykset.
 
Tutustu referensseihimme ja lue mitä asiakkaamme kertovat Visma Tampuurista palveluntarjoajana ja miten olemme auttaneet heitä.
 

Sujuvat integraatiot

Integraatioissa ohjelmat hyödyntävät toistensa reaaliaikaista tietoa. Päivittäinen työskentelysi tehostuu, kun tieto siirtyy ohjelmien välillä automaattisesti, eikä sitä tarvitse koostaa manuaalisesti useista eri lähteistä.
 
Tampuuri API mahdollistaa eri ohjelmien integraatiot ja sen avulla voit integroida prosesseja, rakentaa sovelluksia tai hakea tietoa Tampuurista.
 

Tiesitkö?

300+

Satoja suomalaisia kiinteistöalan yritystä käyttää jo Tampuuria ja sitä käytetään tällä hetkellä yli miljoonan asunnon hallinnoimiseen.

2 000 000

Kaksi miljoonaa suomalaista asuu, työskentelee tai harrastaa Tampuurilla hallinnoidussa kiinteistössä.

81 000

Tampuurin rekisteri kattaa huomattavan määrän kiinteistöjä.

Löydät Visma Tampuurin myös somesta:

 
Tampuuri Facebook
Tampuuri Instagram
Tampuuri YouTube
Tampuuri LinkedIn