Visma Tampuuri - Kiinteistöhallinnan toiminnanohjaus tehty helpoksi

Tampuuri digitalisoi kiinteistönhallinnan prosessit

Tampuuri automatisoi ja yksinkertaistaa liiketoimintasi prosessit, jotta voit keskittyä siihen, mikä on todella tärkeää - oman yrityksesi toimintaan.

Pyydä tarjous

Tampuurilla pidät yrityksesi prosessit käynnissä - ajasta ja paikasta riippumatta

Tampuurilla hoidat sujuvasti yrityksesi toiminnanohjauksen ja tarjoat asiakkaillesi erinomaisen asiointikokemuksen verkossa. Voit käyttää Tampuuria missä ja milloin vain haluat, niin tietokoneella kuin mobiilistikin.

Tampuuria käyttävät isännöintitoimistot, vuokrataloyhteisöt, julkishallinnon laitokset, kunnat, kiinteistöjen suuromistajat, huoltoyhtiöt, erilaiset yritykset ja yhdistykset. Tampuurin toiminnot voidaan integroida modernien API-rajapintojen avulla eri sidosryhmille.

 

 

Tarvitset vain yhden ohjelmiston, monipuolisilla ominaisuuksilla.

Tampuuri muodostuu moduuleista. Voit valita valmiin tuotepaketin tai koota Tampuurin moduulivalikoimasta yrityksesi tarvitsemat toiminnot. Perustan Tampuurin toiminnalle muodostaa aina Yleiset toiminnot -moduulikokonaisuus, joka tukee muiden moduuleiden toimintaa.

 

Yleiset toiminnot

Kiinteistörekisteri
Dokumenttiarkisto
Käyttöoikeuksien hallinta

Taloushallinto

Budjetointi
Kassahallinta
Kirjanpito
Myyntireskontra
Ostoreskontra ja kierrätys
Pankkiyhteys
Verkkolaskutus

Ajankohtaista nyt

Kiinteistö- ja energia-alan markkinajohtajat Visma Tampuuri ja Enerkey yhteistyöhön

Kiinteistöalan ohjelmisto-osaaja Visma Tampuuri Oy ja energiahallinnan asiantuntija Enerkey Oy ovat sopineet yhteistyöstä, jossa EnerKeyn energiahallinnan työkalut integroidaan osaksi Tampuuri-palvelua. Tavoitteena on tarjota kiinteistöalalle kattava ratkaisu kiinteistöhallinnan ja energiatehokkuuden johtamiseen. 

Tampuuri Turvakohde: sähköinen pelastussuunnitelma asukkaidesi turvaksi

Tampuurin Turvakohde auttaa varmistamaan, että kiinteistöjesi lakisääteiset pelastussuunitelmat ovat kunnossa. Ajantasaisella pelastussuunnitelmalla huolehdit, että asukkaasi tietävät, kuinka toimia mahdollisissa vaaratilanteissa.

Blogi: Laadukas pelastussuunnitelma turvaa kiinteistön käyttäjät

Ajantasainen pelastussuunnitelma osoittaa arvonsa onnettomuustilanteissa, mutta parhaassa tapauksessa pelastussuunnitelma auttaa tunnistamaan ja eliminoimaan riskejä etukäteen.

Lue blogistamme, kuinka huolehdit kiinteistöjesi turvallisuudesta Tampuuri Turvakohteella!

Postituspalvelu on yksinkertaisin tapa lähettää viestit

Postituspalvelu on yksinkertaisin tapa lähettää viestit ja laskut asiakkaillesi. Sinun tarvitsee vain valita, haluatko viestisi matkaan postitse, sähköpostilla, asukassivujen viestinä vai tekstiviestinä, me huolehdimme lähetyksestä puolestasi! 

 

Ota verkkolaskutus käyttöön!

Lain mukaan yritysten tulee alkaa käsitellä verkkolaskuja viimeistään huhtikuussa 2020. Tiesithän, että voit tehdä ja lähettää verkkolaskut kätevästi suoraan Tampuurissa? Tampuurista voit lähettää niin e-laskuja, verkkolaskuja kuin suoramaksujakin. 

Sähköinen allekirjoitus sinetöi vuokrasopimuksen

Tampuurissa sekä vuokranantaja että vuokralainen voivat allekirjoittaa sopimuksen sähköisesti, ilman toimistokäyntiä tai liitetiedostojen skannaamista. Sähköisellä allekirjoituksella voit siis tehdä sopimukset ajasta ja paikasta riippumatta, vaikka omalta kotisohvaltasi!

Näin Tampuuri tehostaa työtäsi!

Automatisoi rutiinit ja helpota integraatiota

Vähemmän paperitöitä, enemmän aikaa asiakaspalveluun ja oman ammattitaidon sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Päivittäinen työskentelysi tehostuu, kun tieto siirtyy ohjelmien välillä automaattisesti, eikä sitä tarvitse koostaa manuaalisesti useista eri lähteistä. APIt mahdollistavat eri ohjelmien integraatiot.

Työskentele missä ja milloin vain

Käytä Tampuuria, missä haluat. Käytössäsi on aina uusin versio, sillä ohjelman päivitykset tehdään automaattisesti verkossa. Voit työskennellä Tampuurilla niin toimistolla, kentällä kuin kotonakin, laitteilla, jotka parhaiten sopivat tarpeeseesi.

Sähköistä asiointia ja sujuvaa viestintää

Sujuvoita tilojen markkinointia, vuokrausprosessia sekä jokapäiväistä asiakaspalvelua moderneilla sähköisen asioinnin palveluilla. Yhteydenpito asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa sujuu Tampuurin moderneilla viestintätyökaluilla. Tieto on aina ajan tasalla ja nopeasti jaettavissa.

Kiinnostuitko Tampuurin mahdollisuuksista?

Vastaamme mielellämme mahdollisiin kysymyksiisi.  Jätä yhteystietosi, niin keskustellaan, kuinka voit hyödyntää Tampuuria omassa liiketoiminnassasi.

Hintalaskuri

Tampuurin hintalaskurilla voit arvioida kätevästi kustannuksia, kun harkitset järjestelmän hankintaa tai haluat laajentaa Tampuurin käyttöä. Katso alustava hinta-arvio hintalaskurilla!
 

Kokemuksia Tampuurista

Jo sadat suomalaiset kiinteistöalan yritykset käyttävät Tampuuria. Asiakkaitamme ovat isännöintitoimistot, vuokrataloyhteisöt, julkishallinnon laitokset, kunnat, kiinteistöjen suuromistajat, huoltoyhtiöt, erilaiset yritykset ja yhdistykset.
 
Tutustu referensseihimme ja lue, miten Tampuuri on vauhdittanut jo useiden asiakkaidemme liiketoimintaa!
 

Sujuvat integraatiot

Integraatioissa ohjelmat hyödyntävät toistensa reaaliaikaista tietoa. Päivittäinen työskentelysi tehostuu, kun tieto siirtyy ohjelmien välillä automaattisesti, eikä sitä tarvitse koostaa manuaalisesti useista eri lähteistä.
 
Tampuuri API mahdollistaa eri ohjelmien integraatiot ja sen avulla voit integroida prosesseja, rakentaa sovelluksia tai hakea tietoa Tampuurista.
 

Tiesitkö?

300+

Sadat suomalaiset kiinteistöalan yritykset käyttävät jo Tampuuria. Tampuuria käytetään tällä hetkellä yli miljoonan asunnon hallinnoimiseen.

2 000 000

Kaksi miljoonaa suomalaista asuu, työskentelee tai harrastaa Tampuurilla hallinnoidussa kiinteistössä.

81 000

Tampuurin rekisteri kattaa huomattavan määrän kiinteistöjä.

Löydät Visma Tampuurin myös somesta:

 
Tampuuri Facebook
Tampuuri Instagram
Tampuuri YouTube
Tampuuri LinkedIn