Visma Tampuuri - Kiinteistöhallinnan toiminnanohjaus tehty helpoksi

Tampuuri digitalisoi kiinteistönhallinnan prosessit

Tampuuri automatisoi ja yksinkertaistaa liiketoimintasi prosessit, jotta voit keskittyä siihen, mikä on todella tärkeää - oman yrityksesi toimintaan.

Pyydä tarjous

Tampuurilla pidät yrityksesi prosessit käynnissä - ajasta ja paikasta riippumatta

Tampuurilla hoidat sujuvasti yrityksesi toiminnanohjauksen ja tarjoat asiakkaillesi erinomaisen asiointikokemuksen verkossa. Voit käyttää Tampuuria missä ja milloin vain haluat, niin tietokoneella kuin mobiilistikin.

Tampuuria käyttävät isännöintitoimistot, vuokrataloyhteisöt, julkishallinnon laitokset, kunnat, kiinteistöjen suuromistajat, huoltoyhtiöt, erilaiset yritykset ja yhdistykset. Tampuurin toiminnot voidaan integroida modernien API-rajapintojen avulla eri sidosryhmille.

 

 

Tarvitset vain yhden ohjelmiston, monipuolisilla ominaisuuksilla.

Tampuuri muodostuu moduuleista. Voit valita valmiin tuotepaketin tai koota Tampuurin moduulivalikoimasta yrityksesi tarvitsemat toiminnot. Perustan Tampuurin toiminnalle muodostaa aina Yleiset toiminnot -moduulikokonaisuus, joka tukee muiden moduuleiden toimintaa.

 

Yleiset toiminnot

Kiinteistörekisteri
Dokumenttiarkisto
Käyttöoikeuksien hallinta

Taloushallinto

Budjetointi
Kassahallinta
Kirjanpito
Myyntireskontra
Ostoreskontra ja kierrätys
Pankkiyhteys
Verkkolaskutus

Ajankohtaista nyt

Webinaari 6.11.: Teetä kiinteistöalan rutiinit roboteilla

Most Digitalin ja Visma Tampuurin webinaarissa paneudumme robotiikalla saatavissa oleviin hyötyihin, puramme aiheeseen liittyviä myyttejä ja kerromme, mitä kannattaa huomioida robotiikkahankkeissa. 

1.png

Uratarina: Riku Ranta "Tampuurilla kaikki puhaltavat aidosti yhteen hiileen"

Riku Ranta on Visma Tampuurin IT- ja DevOps-tiimin esimies. Tampuurilla hän on ollut töissä 11 vuotta. "Visma Tampuuri on mahtava työpaikka, olen viihtynyt loistavasti! Ilmapiiri on ystävällinen ja kaikki puhaltavat aidosti yhteen hiileen."

Uratarina: Teemu Keiski "Tampuuri ei ole ihan tavallinen työpaikka, vaan ennemminkin seikkailu"

Työnantajana kuvailisin Tampuuria elämänläheisenä, lämpimänä ja joustavana. Meidän henkilöstö on aivan mahtava ja siitä saa olla ylpeä joka päivä! Tämä ei ole ihan tavallinen työpaikka vaan ennemminkin seikkailu!

Tampuuri Verkkokaupassa tuotetilaukset ja niiden maksut helposti 

Tampuuri Verkkokaupassa tuotetilaukset voi tehdä suoraan verkossa. Palvelussa on Paytrail-maksuyhteys, joten tilatut tuotteet laskutetaan jo tilauksen yhteydessä. Näin paljon työllistävistä tehtävistä, kuten laskutuksesta, perinnästä ja maksuvalvonnasta säästyy aikaa muihin töihin.

Uratarina: Emilia Boman "Tampuuri on kannustava, välittävä ja luotettava. Täällä on kivaa olla töissä!"

Nimeni on Emilia Boman ja työskentelen Visma Tampuurilla HR-tiimissä. Olen mukana lähes kaikessa mitä työsuhteen elinkaareen kuuluu, aina työpaikkailmoituksesta työtodistuksiin saakka.

 

 

Uratarina: Tarmo Hiltula “Päädyin Tampuurille työharjoittelun kautta, joka muodostui urani käännekohdaksi”

Tarmo Hiltula työskentelee Visma Tampuurilla Customer & People Success Managerina. Hän opiskeli Turun ammattikorkeakoulussa liiketalouden tradenomiksi ja alunperin päätyi Tampuurille työharjoittelun kautta.

Näin Tampuuri tehostaa työtäsi!

Automatisoi rutiinit ja helpota integraatiota

Vähemmän paperitöitä, enemmän aikaa asiakaspalveluun ja oman ammattitaidon sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Päivittäinen työskentelysi tehostuu, kun tieto siirtyy ohjelmien välillä automaattisesti, eikä sitä tarvitse koostaa manuaalisesti useista eri lähteistä. APIt mahdollistavat eri ohjelmien integraatiot.

Työskentele missä ja milloin vain

Käytä Tampuuria, missä haluat. Käytössäsi on aina uusin versio, sillä ohjelman päivitykset tehdään automaattisesti verkossa. Voit työskennellä Tampuurilla niin toimistolla, kentällä kuin kotonakin, laitteilla, jotka parhaiten sopivat tarpeeseesi.

Sähköistä asiointia ja sujuvaa viestintää

Sujuvoita tilojen markkinointia, vuokrausprosessia sekä jokapäiväistä asiakaspalvelua moderneilla sähköisen asioinnin palveluilla. Yhteydenpito asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa sujuu Tampuurin moderneilla viestintätyökaluilla. Tieto on aina ajan tasalla ja nopeasti jaettavissa.

Kiinnostuitko Tampuurin mahdollisuuksista?

Vastaamme mielellämme mahdollisiin kysymyksiisi.  Jätä yhteystietosi, niin keskustellaan, kuinka voit hyödyntää Tampuuria omassa liiketoiminnassasi.

Hintalaskuri

Tampuurin hintalaskurilla voit arvioida kätevästi kustannuksia, kun harkitset järjestelmän hankintaa tai haluat laajentaa Tampuurin käyttöä. Katso alustava hinta-arvio hintalaskurilla!
 

Kokemuksia Tampuurista

Jo sadat suomalaiset kiinteistöalan yritykset käyttävät Tampuuria. Asiakkaitamme ovat isännöintitoimistot, vuokrataloyhteisöt, julkishallinnon laitokset, kunnat, kiinteistöjen suuromistajat, huoltoyhtiöt, erilaiset yritykset ja yhdistykset.
 
Tutustu referensseihimme ja lue, miten Tampuuri on vauhdittanut jo useiden asiakkaidemme liiketoimintaa!
 

Sujuvat integraatiot

Integraatioissa ohjelmat hyödyntävät toistensa reaaliaikaista tietoa. Päivittäinen työskentelysi tehostuu, kun tieto siirtyy ohjelmien välillä automaattisesti, eikä sitä tarvitse koostaa manuaalisesti useista eri lähteistä.
 
Tampuuri API mahdollistaa eri ohjelmien integraatiot ja sen avulla voit integroida prosesseja, rakentaa sovelluksia tai hakea tietoa Tampuurista.
 

Tiesitkö?

300+

Sadat suomalaiset kiinteistöalan yritykset käyttävät jo Tampuuria. Tampuuria käytetään tällä hetkellä yli miljoonan asunnon hallinnoimiseen.

2 000 000

Kaksi miljoonaa suomalaista asuu, työskentelee tai harrastaa Tampuurilla hallinnoidussa kiinteistössä.

81 000

Tampuurin rekisteri kattaa huomattavan määrän kiinteistöjä.

Löydät Visma Tampuurin myös somesta:

 
Tampuuri Facebook
Tampuuri Instagram
Tampuuri YouTube
Tampuuri LinkedIn