Visma Tampuuri - Kiinteistöhallinnan toiminnanohjaus tehty helpoksi

Tampuuri digitalisoi kiinteistönhallinnan prosessit

Tampuuri automatisoi ja yksinkertaistaa liiketoimintasi prosessit, jotta voit keskittyä siihen, mikä on todella tärkeää - oman yrityksesi toimintaan.

Pyydä tarjous

Tampuurilla pidät yrityksesi prosessit käynnissä - ajasta ja paikasta riippumatta

Tampuurilla hoidat sujuvasti yrityksesi toiminnanohjauksen ja tarjoat asiakkaillesi erinomaisen asiointikokemuksen verkossa. Voit käyttää Tampuuria missä ja milloin vain haluat, niin tietokoneella kuin mobiilistikin.

Tampuuria käyttävät isännöintitoimistot, vuokrataloyhteisöt, julkishallinnon laitokset, kunnat, kiinteistöjen suuromistajat, huoltoyhtiöt, erilaiset yritykset ja yhdistykset. Tampuurin toiminnot voidaan integroida modernien API-rajapintojen avulla eri sidosryhmille.

 

 

Tarvitset vain yhden ohjelmiston, monipuolisilla ominaisuuksilla.

Tampuuri muodostuu moduuleista. Voit valita valmiin tuotepaketin tai koota Tampuurin moduulivalikoimasta yrityksesi tarvitsemat toiminnot. Perustan Tampuurin toiminnalle muodostaa aina Yleiset toiminnot -moduulikokonaisuus, joka tukee muiden moduuleiden toimintaa.

 

Yleiset toiminnot

Kiinteistörekisteri
Dokumenttiarkisto
Käyttöoikeuksien hallinta

Taloushallinto

Budjetointi
Kassahallinta
Kirjanpito
Myyntireskontra
Ostoreskontra ja kierrätys
Pankkiyhteys
Verkkolaskutus

Ajankohtaista nyt

Tervetuloa Tampuurin taloushallinto haltuun -webinaariin 1.12. klo 10:00.

Tuotepäällikkö Timo Leino näyttää mm. raportoinnin esimerkkejä ja saat lisätietoa, miten voit automatisoida rutiinit ja siten säästät päivittäistä työaikaasi muihin töihin.

Osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja omia kommenttejaan webinaarin aikana. Webinaarin keskustelu käydään suomeksi. 

Tervetuloa Intrumin ja Visma Tampuurin webinaariin 25.11. klo 10-10:45

Intrum on Visma Tampuurin kumppani. Kumppanuus mahdollistaa perintäaineistojen siirtymisen Tampuurin ja Intrumin välillä. Kerromme webinaarissa käytännön esimerkein, miten perintäliittymän käyttöönotto on helpottanut Asuntosäätiön päivittäisiä rutiineja. 

 

Uratarina: Mikko Hyvärinen “On ollut etuoikeutettua olla osana Tampuurin kasvutarinaa”

Mikko Hyvärinen on työskennellyt Tampuurin parissa jo yli 20 vuotta. Nykyään hän toimii Product Management Directorina ja on osa Visma Tampuurin johtoryhmää.

Webinaaritallenne: Teetä kiinteistöalan rutiinit roboteilla

Most Digitalin ja Visma Tampuurin 6.11. webinaarissa paneuduimme robotiikalla saatavissa oleviin hyötyihin, purimme aiheeseen liittyviä myyttejä ja kerroimme, mitä kannattaa huomioida robotiikkahankkeissa. Katso tallenne!

1.png

Uratarina: Riku Ranta "Tampuurilla kaikki puhaltavat aidosti yhteen hiileen"

Riku Ranta on Visma Tampuurin IT- ja DevOps-tiimin esimies. Tampuurilla hän on ollut töissä 11 vuotta. "Visma Tampuuri on mahtava työpaikka, olen viihtynyt loistavasti! Ilmapiiri on ystävällinen ja kaikki puhaltavat aidosti yhteen hiileen."

Uratarina: Teemu Keiski "Tampuuri ei ole ihan tavallinen työpaikka, vaan ennemminkin seikkailu"

Työnantajana kuvailisin Tampuuria elämänläheisenä, lämpimänä ja joustavana. Meidän henkilöstö on aivan mahtava ja siitä saa olla ylpeä joka päivä! Tämä ei ole ihan tavallinen työpaikka vaan ennemminkin seikkailu!

Näin Tampuuri tehostaa työtäsi!

Automatisoi rutiinit ja helpota integraatiota

Vähemmän paperitöitä, enemmän aikaa asiakaspalveluun ja oman ammattitaidon sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Päivittäinen työskentelysi tehostuu, kun tieto siirtyy ohjelmien välillä automaattisesti, eikä sitä tarvitse koostaa manuaalisesti useista eri lähteistä. APIt mahdollistavat eri ohjelmien integraatiot.

Työskentele missä ja milloin vain

Käytä Tampuuria, missä haluat. Käytössäsi on aina uusin versio, sillä ohjelman päivitykset tehdään automaattisesti verkossa. Voit työskennellä Tampuurilla niin toimistolla, kentällä kuin kotonakin, laitteilla, jotka parhaiten sopivat tarpeeseesi.

Sähköistä asiointia ja sujuvaa viestintää

Sujuvoita tilojen markkinointia, vuokrausprosessia sekä jokapäiväistä asiakaspalvelua moderneilla sähköisen asioinnin palveluilla. Yhteydenpito asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa sujuu Tampuurin moderneilla viestintätyökaluilla. Tieto on aina ajan tasalla ja nopeasti jaettavissa.

Kiinnostuitko Tampuurin mahdollisuuksista?

Vastaamme mielellämme mahdollisiin kysymyksiisi.  Jätä yhteystietosi, niin keskustellaan, kuinka voit hyödyntää Tampuuria omassa liiketoiminnassasi.

Hintalaskuri

Tampuurin hintalaskurilla voit arvioida kätevästi kustannuksia, kun harkitset järjestelmän hankintaa tai haluat laajentaa Tampuurin käyttöä. Katso alustava hinta-arvio hintalaskurilla!
 

Kokemuksia Tampuurista

Jo sadat suomalaiset kiinteistöalan yritykset käyttävät Tampuuria. Asiakkaitamme ovat isännöintitoimistot, vuokrataloyhteisöt, julkishallinnon laitokset, kunnat, kiinteistöjen suuromistajat, huoltoyhtiöt, erilaiset yritykset ja yhdistykset.
 
Tutustu referensseihimme ja lue, miten Tampuuri on vauhdittanut jo useiden asiakkaidemme liiketoimintaa!
 

Sujuvat integraatiot

Integraatioissa ohjelmat hyödyntävät toistensa reaaliaikaista tietoa. Päivittäinen työskentelysi tehostuu, kun tieto siirtyy ohjelmien välillä automaattisesti, eikä sitä tarvitse koostaa manuaalisesti useista eri lähteistä.
 
Tampuuri API mahdollistaa eri ohjelmien integraatiot ja sen avulla voit integroida prosesseja, rakentaa sovelluksia tai hakea tietoa Tampuurista.
 

Tiesitkö?

300+

Sadat suomalaiset kiinteistöalan yritykset käyttävät jo Tampuuria. Tampuuria käytetään tällä hetkellä yli miljoonan asunnon hallinnoimiseen.

2 000 000

Kaksi miljoonaa suomalaista asuu, työskentelee tai harrastaa Tampuurilla hallinnoidussa kiinteistössä.

81 000

Tampuurin rekisteri kattaa huomattavan määrän kiinteistöjä.

Löydät Visma Tampuurin myös somesta:

 
Tampuuri Facebook
Tampuuri Instagram
Tampuuri YouTube
Tampuuri LinkedIn