Toiminnanohjaus ja taloushallinto ulkoistettuna palveluna

Olemme ulkoistettu osa yrityksenne taloushallintoa.

Taloushallinto ja toiminnanohjaus samassa paketissa

Valitessasi toiminnanohjauksen palveluna, me toimimme ulkoistettuna taloushallintonne osana ja palvelumme ytimessä on liiketoimintaanne pyörittävä toiminnanohjausjärjestelmä. Tarjoamme asiakkaillemme toiminnanohjaukseen liittyvää konsultointia kattavan taloushallinnon kokonaispalvelun osana. Saat meiltä toiminnanohjauksen prosessien konsultointia ja toiminnanohjausjärjestelmien implementointia sekä koulutusta. Hoidamme toiminnanohjauksen ulkoistetulla palveluperiaatteella.

Kasvuyrityksiin, terveydenhuoltoalan ja majoitus- ja ravintola-alan yhtiöihin erikoistunut asiantuntijayksikkömme on keskittynyt tuottamaan yrityksille sekä yhteisöille hallinnon ja laskennan prosessien ulkoistamispalveluja.

Taloushallinnon ulkoistaminen parantaa kustannustehokkuutta

Asiakkaanamme saat meiltä kokonaisvaltaista hallinnon hoitoa. Huomioimme toiminnassamme jokaisen organisaation erityistarpeet ja räätälöimme asiakkaallemme parhaiten sopivan ulkoistusratkaisun. Käyttämiemme ohjelmistoratkaisujen avulla poistamme prosesseista ylimääräiset työvaiheet ja luomme yrityksellesi ajantasaisen ja luotettavan raportoinnin.

Varmistamme tehokkuuden hyödyntämällä koko taloushallinnon kattavia nykyaikaisia toiminnanohjaus- ja tietojärjestelmiä sekä niiden välisiä integraatioita. Tämä mahdollistaa taloushallinnon suorittavan työn automatisoinnin, eikä tietoja tarvitse syöttää useaan kertaan eri järjestelmiin, vaan syötetty tieto on kaikkien osa-alueiden käytössä reaaliaikaisesti.

Yritykselläsi on mahdollisuus rakennuttaa koko hallinto ja toiminnallisuudet palvelinympäristöömme. Toimitamme tarvittavat järjestelmät palveluna vuokramallilla, jolloin yrityksenne ei tarvitse investoida omiin järjestelmiin. Vaihtoehtoisesti voimme myös toimia yrityksenne omassa ympäristössä.

Tuotamme yrityksenne taloushallinnon palvelut, toiminnanohjauksen ja raportoinnin yhtenä pakettina ja autamme yritystäsi menestymään

Valitse luotettava taloushallinnon ulkoistuskumppani - kehitämme liiketoimintaasi jatkuvasti

Kehitämme palveluamme ja ohjelmistojamme jatkuvasti asiakkaidemme toiveiden ja erityistarpeiden mukaisesti. Oma henkilöstömme tekee päivittäin töitä samoilla ohjelmistoilla yhdessä asiakkaiden kanssa. Tehokkaat järjestelmämme yhdessä ammattitaitoisen henkilöstömme kanssa muodostavat toimivan kokonaisratkaisun talouden hallintaan ja johdon raportointiin.

Henkilöstömme koostuu taloushallinnon ammattilaisista, joilla on myös vahva IT-osaaminen. Tuotamme ylivoimaista tehokkuutta ja reaaliaikaista tiedon hallintaa. Paketoimme ohjelmistot, tietojärjestelmät ja palvelun kokonaisratkaisuksi.

Toiminnanohjaus taloushallinto ulkoistaminen

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Puhelimitse tavoitat meidät numerosta 010 756 40. 
Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@visma.com. Näppärimmin yhteydenotto sujuu oheisella lomakkeella.

Kiinnostuitko? jätä yhteydenottopyyntö

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että Visma voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.

Jätä yhteydenottopyyntö